zva brokere..kazu da su informaticari u akciji a kad ce bit sredjeno ne znaju
Uvijek je dobro kad su informaticari u akciji!
zva brokere..kazu da su informaticari u akciji a kad ce bit sredjeno ne znaju
Uvijek je dobro kad su informaticari u akciji!
Hvala Vam ekipa na informaciji. 👍😁
Sta treba da se prebacim sa smrdljivog pbza i sto bi preporucili?
Agram trader su još uvijek najjeftiniji i najjednostavniji čini mi se.
Sve drugo
PBZ-investor caput, rekao sam vam da oni isključe samo kada treba
JADNICI
ma gdje je frka, pa bilo je vremena kupiti svašta, a bit će i dalje
PBZ-investor caput, rekao sam vam da oni isključe samo kada treba
JADNICI
ma gdje je frka, pa bilo je vremena kupiti svašta, a bit će i dalje
nije sve samo u k/p, takve me stvari neviđeno živciraju, platim pošteno uslugu, pripremim se a on napiše, pokušaj kasnije, pa jbt kasnije, pored toga imam prilično otvorenih naloga i onda moram misliti koji ću gdje promijeniti, skloniti,ostaviti........ a primjetio sam da se to uglavnom dogodi kada je/nije frka
uspio sam nekim starim makadamom doći na autostradu, sada ćemo vidjeti jel frka il nije, kome će oni onemogućiti da kupuje, samo prati sada IGHaj
kod mene jos ne radi?kao je kod drugih?
investor.pbz.hr./pbzinvestorweb
probaj ovuda, kaldrmom
moller
proba pise page not found..a kod tebe,jesi ti proba?
investor.pbz.hr./pbzinvestorweb
probaj ovuda, kaldrmom
Kaze stranica nije pronadena
Ma ništa,ovo je sramota.
moller
ušao preko nje prije 1h
zovi brokera, izgleda puste samo ako se malo buniš
moller
ušao preko nje prije 1h
zovi brokera, izgleda puste samo ako se malo buniš
Usao sad i ja ali preko moba i browsera s kojim nikad nisam logiran. Odma mi izbacilo onaj prastari login, dok mi na kompu odma baca novu stranicu i error
Da li su napravili novu aplikaciju na PBZ -u za ulazak preko moba? Jer su onaj 365 ugasili, pa me zanima da li sada postoji neki način da se ulogiraš preko moba? Zahvaljujem na odgovoru.
Da li su napravili novu aplikaciju na PBZ -u za ulazak preko moba? Jer su onaj 365 ugasili, pa me zanima da li sada postoji neki način da se ulogiraš preko moba? Zahvaljujem na odgovoru.
Nova aplikacija nema vise investor. Jedino preko browsera s flashom, ja koristim puffin, moras trpit reklame tu i tamo ali radi.
Kad sam ih kontaktirao prije dosta vremena rekli su da će napraviti aplikaciju, vjerojatno unutar PBZ mobile, samo to kod njih traje i traje. A s obzirom da se krajem godine gasi podrška za flash, zanima me kako ćemo uopće ulaziti u investor.
Malo su zaspali u vremenu...
https://investor.pbz.hr/PbzInvestorWeb…page/index.html
ja sam sad ( prekasno) ušao tu, preko malih poduzetnika. Iako nisam mali, poduzetnik već samo imam mali, portfelj.
Da , tako ide, i ja sam uspio
Kad sam ih kontaktirao prije dosta vremena rekli su da će napraviti aplikaciju, vjerojatno unutar PBZ mobile, samo to kod njih traje i traje. A s obzirom da se krajem godine gasi podrška za flash, zanima me kako ćemo uopće ulaziti u investor.
Malo su zaspali u vremenu...
Da, od sljedece godine se gasi flash, tako da ce morati napraviti novu plaformu za investor