nemoj tako...ako te tješi ima nas još
dosta je lakše moram priznati
nemoj tako...ako te tješi ima nas još
dosta je lakše moram priznati
Svaki dan je postalo živahno s ovim skokovima 5-10% pa i više.
Prošli tjedan KOEI, ovaj IGH i sada DLKV.
Tko je idući? Kad će ADPL?
Kad će KTJV 😜
Svaki dan je postalo živahno s ovim skokovima 5-10% pa i više.
Prošli tjedan KOEI, ovaj IGH i sada DLKV.
Tko je idući? Kad će ADPL?
Ja sam sa natovario ADPL-a 😁, i sada čekam😁
svatko normalan u podravci, končaru, spanu. Valjda jedino ja u adpl, vlen, kutjevolud već
Izgleda da me netko čuo 😜
ECB odlucio ne spustiti stope.
Prema trgovanju zadnjih dana očekuju se više nego pozitivna kvartalna izvješća.
Let the games begin
NFLX solidno (to ne znači da ga neće zrokat' na otvaranju )
banke su isto solidno otvorile u ovih par dana, iako se kod najvećih osjeti pritisak visokih kamatnjaka na maržu
zadnje vijesti za Muska odn. Teslu:
nego... jel će netko šortat TSLA-u?
da je samo do automobilskog dijela biznisa, ja bih
ali tko zna što će smisliti od novotarija koje se mogu, a i ne moraju, objelodaniti na earnings call-u
Prema trgovanju zadnjih dana očekuju se više nego pozitivna kvartalna izvješća.
Let the games begin
Vidjet ćemo da li kvartalni izvještaji mogu podići Crobex iznad 3000.
Zadnji put smo bili tamo prije 16 godina.
Ima i gore. Hajduk čeka titulu već 19 godina
ameri gadno okrenuli u crveno (burza)
poruka taman pred odluku FED-a o kamatama 31.7. (trenutno je 5.50%, eff. fund rate je na 5.33%)
prinos na obveznice nije veći od 4.20%-4.60% i pada, što je jasna poruka tržišta što moraju napraviti
tržište rada već posustaje, a zadnje će se preokrenuti tržište nekretnina koje, kao i kod nas, drži bogatiji sloj, cijene ne padaju iako potražnja u najboljem slučaju stagnira
poluvodičke kompanije, vezane uz auto industriju, redom padaju nakon izvještaja i slabih prognoza, što je potaklo rasprodaju i na NVDA, AMD (nisu samo TSLA i GOOG problem kako mnogi misle)
Jel samo Agram u banani?
ameri gadno okrenuli u crveno (burza)
poruka taman pred odluku FED-a o kamatama 31.7. (trenutno je 5.50%, eff. fund rate je na 5.33%)
prinos na obveznice nije veći od 4.20%-4.60% i pada, što je jasna poruka tržišta što moraju napraviti
tržište rada već posustaje, a zadnje će se preokrenuti tržište nekretnina koje, kao i kod nas, drži bogatiji sloj, cijene ne padaju iako potražnja u najboljem slučaju stagnira
poluvodičke kompanije, vezane uz auto industriju, redom padaju nakon izvještaja i slabih prognoza, što je potaklo rasprodaju i na NVDA, AMD (nisu samo TSLA i GOOG problem kako mnogi misle)
Sutra još jedan masakr a onda u ponedjeljak cvate cveće u svako preduzeće
Evo ZABA se budi drugi dan nakon izvještaja.
Isto očekujem i na KODT
Isto očekujem i na KODT
Fondovi imaju dionica ko Putin tenkova
Isto očekujem i na KODTFondovi imaju dionica ko Putin tenkova
Sve manje?
Sve manje?
Trenutno neodlučeno na fronti. Protunapad sa zapada je zaustavljen, a do Moskve nitko nije nikad stigao..vidjet ćemo
Isto očekujem i na KODTFondovi imaju dionica ko Putin tenkova
Ne kužim? Ja smatram da Putin nema tenkova? Ili?
Sve manje?
Pa nije rekao da imaju dionica ko Zelenski ljudi
Sve manje?
Dečki pa Putin štanca tenkove ko zdenka sir, a pogledom u knjigu dioničara ovi isto mogu štancat dionice na prodaju sljedećih 10g. , to uz ovakvu likvidnost od ova dva dana. Ajmo se nadat da misle stat uskoro..bolje da su stavili sve sta misle kao Luki na zabi svojevremeno, ovako svi tapkamo u mraku.
Dečki pa Putin štanca tenkove ko zdenka sir, a pogledom u knjigu dioničara ovi isto mogu štancat dionice na prodaju sljedećih 10g. , to uz ovakvu likvidnost od ova dva dana. Ajmo se nadat da misle stat uskoro..bolje da su stavili sve sta misle kao Luki na zabi svojevremeno, ovako svi tapkamo u mraku.
Poznajete li osobno Zdenku što štanca sir?