https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…k-foto-20230403
Evo jedan friški intervju. Kome se da čitat neka pročita. Sve je lijepo objasnio, iako bi na ovakvom forumu ono što je napisao trebalo biti samorazumljivom svakom i prožvakana tema. Ali nekog možda osvijesti.
Čini mi se da ste vi kolega komot veliki obožavatelj gospodina Tedeschia pa da vam malo poljuljam radost podsjetit ću vas kako je Atlantic prošao u aferi Agrokor. Svoja potraživanja taj nedvojbeno stručan, sposoban i snalažljiv poduzetnik uspio je podvaliti pod tkz. “ granični dug” iako to nije stvarno bio, a koji je imao povlašten položaj u odnosu na potraživanja drugih dobavljača i vjerovnika tako da je iz odnosa s Agrokorom izašao neokrznut. Uz sve panegirike koje ovdje iznosite ipak dosta u poslovanju pomažu i dobre veze s važnim osobama i milost vladajućih.
Niti sam njegov obožavatelj niti veliki obožavatelj. Slučajno je ispalo da je baš izašao danas na tportalu ovaj članak. Pa zašto ne bih stavio link da si i drugi pročitaju. Smatram da ima pametnih stvari i da dajem doprinos forumu. Mogao ga je isto tako napisati bilo tko drugi. A da imam bolje mišljenje o njemu nego o Mamiću, Todoriću, Kutli, Bandiću, Sanaderu, Vidoševiću i sličnima nemam potrebe opravdavati.