meni već dugo na fimi portfelj i keš pišu u kunama i €. pojedine dionice ne
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
ARNT lijepih 5000 dionica protrgovano danas, iznad svih očekivanja. Malo poguranca na forumu jučer, joj je vidim pomoglo. Zasluženo!
-
ja sam već poslikao i spremio sve oko portfelja, dok oni to prebace u €, biti će tu natezanja, znam ja njih
Ma sto je nama koja zametnuta dionica. Biti ce puno vise strke ako oni iz pozicije 69 slucajno ispadnu iz iste.
Uvijek to može i jeftinije, idealno bi bilo da su duple cjene u kunama i eurima neko vrijeme pa da uspoređujemo, ali ne znam da li je to tehnički izvedivo.
Sve je izvedivo, osim ako nisi ZABA.
-
treba kupit sada dionice koje će najviše rasti u 2023.
-
uvijek treba kupovati dionice koje će rasti. samo koje su to?
-
uvijek treba kupovati dionice koje će rasti. samo koje su to?
To je barem jednostavno. Kupis sve pa si siguran da si nabavio i one koje ce rasti.
-
ovo je u tom rangu izjave...
-
Ajde, da stanem u obranu kolege Barikb:
Možda je on ovdje htio naglasiti "najviše" a ne "koje".
Ako je mislio da će sve dionice rasti, a treba izabrati one "koje će najviše" rasti, onda je izjava logički ok.
-
neka sve rastu i ja ću biti zadovoljan sredinom prosjeka. i tako par godina.
-
Vjerojatno će porasti ht, adris i one koje će biti interesantne nekome za akviziciju strancima ili domaćima. 110 tvrtki ide na prodaju od cerp.
Sretan Božić i nova godina.
Puno sreće na burzi svima.
-
-
Bome lipa trgovina na ARNT, vidim neki su požurili jutros pa kupovali po 228kn. Ne znam, bolje kupit knjigu dioničara, nego platiti 8 kn više.
-
Vidim, ljudi uredno prijavljuju kupnje po 30-50kom ARNT, a oni koji kupuju danima i već broje tisucice mudro šute,
kao što će šutiti i kad budu uskoro istovarivali onima koji imaju kasno paljenje.
kvart99December 19, 2022 at 11:26 PM U zadnja 3 dana je protrgovano cca 18k dionica...mislim da je ovo to,to... eventualno još da se trejderi iskrcaju sa desetak kuna plusa. Također ako dionica bude tavila na ovim razinama sljedeća 2-3 tjedna, očekujem da špekulanti izlete na prve crvene dane(ovaj obrazac viđam na raznim dionica cijelu godinu), tako da bi mogli opet po 220kn kupovati. Nigdje ne treba žuriti.
EDIT: Uostalom Uskrs je blizu i početak nove turističke sezone.
-
Ukoliko ima još mazohista koji su u Proficiu.
Ovo je nažalost prošlo ispod radara. Nastavak pohlepe GS:
https://sudreg.pravosudje.hr/registar/f?p=150:52:0::NO:52:P52_PSO_ID:9861606
Spajanje dionica 100 u 1!! Skupština je danas (20.12.) u 12h:
Skupština će se održati dana 20. prosinca 2022. godine u 12:00 sati u Hotelu Sheraton, Ulica kneza Borne 2, sekcija C konferencijske dvorane,
”3. Dionice će se spojiti na način da će se svakom dioničaru za 100 (slovima: sto) Dionica izdati 1 (slovima: jedna) nova redovna dionica koja glasi na ime, bez nominalnog iznosa (u daljnjem tekstu: Nove dionice).”
6. Cijena Dionice u pribavljanju ili otpuštanju Dionica iz točke 5. ove Odluke je 22.187,29 kuna
Osim što PRFC nije pripalo ništa od onih 297mil kn (102 000kn po dionici), ostalo je još 100 mil kn koje je dužan unijeti ili u Proficio ili donirati.
100mil kn = 33760 kn po dionici.
Znači “fer” vrednovanje cijelog Pine Beacha, Rovinjskih nekretnina i 33760kn po dionici se vrednuje 22200kn.
Legalna pljačka, a ne treba zaboraviti niti kako se prošlim spajanjem 1000 u 1 rješio nekoliko tisuća malih dioničara, uglavnom braniteljske populacije.
Pohlepa, pohlepa, pohlepa.
-
Tko prodaje Viro na današnji dan da mi je znat?
-
Još jedna boleština nekome je baš u cilju uništiti HR društvo.
A institucije i tako ne rade svoj posao.
Hebe se njima, plaća ide, pinku dobiu, briga ih za ostalo.
Baš me zanima dali će ekipu oko B2 sada istražiti i oderati kad su im iscurili svi podatci o blokiranim. Kad nisu bili u stanju i prije istražiti kupovanje dugova DLKV uz deal uprave i PPDa i plansko uništavanje tamo malih dioničara uz firme sa Malte
-
Tko prodaje Viro na današnji dan da mi je znat?
da je znati tko će pokupiti ove do 90, svi se nešto nećkaju
-
Aj' dosade danas.
Gledam svoj portfelj, ikba, mdka, lrhc.
Između čekića i nakovnja 🤔
-
Aj' dosade danas.
Bolje to nego kao ja sa 50% camiti u adpl ko zna dokada
-
Aj' dosade danas.
Koliko vam je prosjek ako se smi znati???
-
Proseci se malo do nas u Muljaniku ili Seceru pa da vidis kako je to kad ti svaki dan gledas na burzi od -10% pa do +10%.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner