Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Od kad je krenula utakmica propuh na forumu a izgleda i ugasili masine na ZSE..
-
ZSE treba donijeti odluku o obustavi trgovanja kad god je neka utakmica.
-
odmah, i to unijeti u ustav RH
-
odmah, i to unijeti u ustav RH
Idealno da organiziramo referendum na tu temu.
-
Dan Ives, Wedbush, prije 11 mjeseci
prognoza: NASDAQ 19,000, AAPL $3B MCap company
danas: NASDAQ 11,100, AAPL $2.38B MCap
nevjerojatno za što su neki ljudi plaćeni, da laju bzvz i svašta im iz usta izlazi
inače je lik malo-malo na CNBC-u
voditeljica: NASDAQ 19,000 is a bit farther away, isn't it?
pa se Dan ispravio i kaže: ma ide AAPL na 3.5 MCap
baš ono pravi prikaz 'šetnje u oblacima': u US nitko niš' ne radi, imaju nove iPhone, šeću divljinom i snimaju kadrove
jedini problem je mogu li kinezi naštampati toliko toga što nama amerima treba
kako se grdno prevario...
-
Specifičnost ove "krize" jest što novca ima u izobilju, ali fali valjda svega ostaloga.
-
Specifičnost ove "krize" jest što novca ima u izobilju, ali fali valjda svega ostaloga.
to i govorim: lako je naprintati lovu i bacit na tržište
ali gdje su poslovi? pravi poslovi su otišli u Kinu, Vijetnam, Južnu Koreju
dokaz: Twitter
Musk otpusti 2/3 ljudi, platforma i dalje funkcionira
mnogi su tamo dolazili na ručak, malo teretanica i tako to
-
Pa ovo su jedna od najboljih vremena u kojima sam živio. Svatko tko želi može naći posao, svatko ima solidan životni standard. Mislim nazivat ovo krizom je uvreda za prave krize. Ne znam sijeća li se itko više 90-ih ili čak perioda 2009-12. Pa tada je luksuz bio ići na kave a da ne govorim u restorane. Tko je tada konzumirao putovanja, neki "turizam". Bilo je sjedi kući i ne troši ništa. Pa sestra ili ja nismo imali igračku skuplju od 50 kn tamo 1994., a danas mi kćer nema šta nema. Tko se tada usudio kupovat nekakve stanove? A narod se plašio otkaza a sad se poslodavac plaši da će radnik dat otkaz.
-
Sličan model bi mogli kod nas primijeniti na javna poduzeća. Možda ne 2/3 "let go", ali barem 1/5 zaposlenih.
-
-
Dan Ives, Wedbush, prije 11 mjeseci
prognoza: NASDAQ 19,000, AAPL $3B MCap company
danas: NASDAQ 11,100, AAPL $2.38B MCap
nevjerojatno za što su neki ljudi plaćeni, da laju bzvz i svašta im iz usta izlazi
inače je lik malo-malo na CNBC-u
voditeljica: NASDAQ 19,000 is a bit farther away, isn't it?
pa se Dan ispravio i kaže: ma ide AAPL na 3.5 MCap
baš ono pravi prikaz 'šetnje u oblacima': u US nitko niš' ne radi, imaju nove iPhone, šeću divljinom i snimaju kadrove
izgleda čitaju i oni naš forum , dopi.dilo im samo raditi za zapad
U najvećoj kineskoj tvornici iPhonea izbili su nasilni prosvjediPEKING - Oko najveće kineske tvornice pametnih telefona iPhone, koja je u vlasništvu tajvanske tvrtke Foxconn, izbili su nasilni prosvjedi. Zaposlenici…www.seebiz.eu -
Sličan model bi mogli kod nas primijeniti na javna poduzeća. Možda ne 2/3 "let go", ali barem 1/5 zaposlenih.
Ili preraspodijeliti na potrebna radna mjesta.
Kad vidiš koliko se u MUPu čeka na predaji zahtjeva za nove osobne iskaznice, ono moraš uzeti dan godišnjeg. Nije im palo na pamet da šalteri rade 7-20 u dvije smjene pa da se sve to riješi nabrzaka u hodu...
-
Kad vidiš koliko se u MUPu čeka na predaji zahtjeva za nove osobne iskaznice, ono moraš uzeti dan godišnjeg. Nije im palo na pamet da šalteri rade 7-20 u dvije smjene pa da se sve to riješi nabrzaka u hodu...
Egrađani...ne moram ići u MUP da bi dao 30puta u životu otisak jedno te istih prstiju...
-
Egrađani...ne moram ići u MUP da bi dao 30puta u životu otisak jedno te istih prstiju...
sve se može dobiti na kućnu adresu, pa i kazne prije 2 godine s ljetovanja e građani, građani, baš smo građevine kako reče Orešković
-
ne širiti neistine, gdje ovdje vidite da se može predati on-line zahtjev za osobnu iskaznicu?
-
ne širiti neistine, gdje ovdje vidite da se može predati on-line zahtjev za osobnu iskaznicu?
možda za osobnu ne, ali ako imaš osobnu za sve ostalo, mislim da može i osobna, to su usluge MUPa, treba otvoriti e-građani,
sve možeš obaviti od kuće
-
Ne može se osobna iskaznica zatražiti preko e-građanin, jer sam htio naručit novu osobnu, pa znam (pa da imam osobnu i zdravstvenu u jednoj kartici). Svi ostali dokumenti i dozvole se mogu dobiti. Osim osobne, nažalost. Razlog moraš dati otiske prstiju svaki put kad je napraviš, iako je opće poznata stvar da se otisak prsta ne mijenja cijeli život.
-
Pa za osobnu sam i rekao, neznas jel luđe uzet broj pa cekat ili preko redomata, gledat kad ces doci na red… ma cirkus. Al jbga, uzmes GO pa rjesis, srecom samo svakih 5 godina.
-
gledam malo crobi, bude na +0,01 pa skoči za 100% na 0,02 ma kako mu uspijeva, to će ozbiljnije ulagače sigurno zanimati na skupu
Investicijski dani Zagrebačke i Ljubljanske burze - CEE Investment Opportunities, Winter Edition
-
gledam malo crobi, bude na +0,01 pa skoči za 100% na 0,02 ma kako mu uspijeva, to će ozbiljnije ulagače sigurno zanimati na skupu
pa to su strašno veliki skokovi... po 100%
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k