Budemo vidjeli za godinu, dvije, dali ce se zaraditi ili ne 😉. Bit cemo pametniji 😀
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Inače tako od 2005. na vijesti kako raste gospodarstvo kao ovo što su nedavno obajvili iz EU da je sve bajno, krasno ... dionice su letile samo tako gore
-
Inače tako od 2005. na vijesti kako raste gospodarstvo kao ovo što su nedavno obajvili iz EU da je sve bajno, krasno ... dionice su letile samo tako gore
ja ću za svaki slučaj nazvati bivšega ministra financija, on zna oćel u nas kriza ol neće, i prošli put je promašia
-
ja ću za svaki slučaj nazvati bivšega ministra financija, on zna oćel u nas kriza ol neće, i prošli put je promašia
Sada je zauzet kaznjavanjem restorana.
-
Sada je zauzet kažnjavanjem restorana.
jer nisu nabavljali meso u Fižulića biće
-
Fižulić ili Fiolić?
-
Fižulić ili Fiolić?
ovaj drugi, a toliko ministara i mesara pa mio se sve pomiješalo
-
ovaj
Kolega, gdje da čekamo za prodat ATGR, već mi je zaradila dividendu, pa da izvučemo još koju kunu povrh???
EDIT: Ova ARNT mi se čini zanimljiva za uložit pri ovim cijenama( jedan od najjeftinijih turista), samo što to vridi kad CERP još nije prodao jednu jedninu dionicu...
-
Ako se izglasa npr. kvartalna isplata dividende (ATPL), da li u tom slučaju imamo istu situaciju o obvezi posjedovanja dionice do točno određenog datuma kao i slučaju jednokratne isplate ili tu postoje kakve razlike?
-
ovaj
Kolega, gdje da čekamo za prodat ATGR, već mi je zaradila dividendu, pa da izvučemo još koju kunu povrh???
EDIT: Ova ARNT mi se čini zanimljiva za uložit pri ovim cijenama( jedan od najjeftinijih turista), samo što to vridi kad CERP još nije prodao jednu jedninu dionicu...
jučer smo pisali, na 100€ ccaotprilikeoko
-
-
S obzirom na trgovanje ovom dionicom (čitaj: ne trgovanje) ispada da je cijena dionice fer evaluirana, a to je toliko daleko od fer cijene da me zapravo ova situacija ozbiljno zabrinjava...
Tržište nam je toliko neefikasno da je to doista zabrinjavajuće i ako se ništa ne promijeni ulaskom HR u eurozonu, onda ću doista morati razmišljati o trajnom napuštanju ove žabokrečine, a čini mi se da neću biti jedini.
-
Na burzi sam od 2006. godine i umjesto da se burza razvija, ona tone iz dana u dan i postaje sve besmislenija. A najtužnije od svega je da ne vidimo da postoji interes i želja da se nešto promijeni. E, u 15 godina ništa se nije pozitivno napravilo u smjeru razvoja ove karikature koju nazivamo burza.
-
Ne razumijem zalopojke. Zalosni mogu biti jedino oni koji bi sutra prodali. Svi ostali mogu biti sretni zbog dokupa.
A za burek trejd ima puno dionica na zse.
Daje Atpl i bureke.
-
Ne razumijem zalopojke. Zalosni mogu biti jedino oni koji bi sutra prodali. Svi ostali mogu biti sretni zbog dokupa.
A za burek trejd ima puno dionica na zse.
Daje Atpl i bureke.
Je, u pravu ste. Sve je zapravo super ali rijetki to vide. Mi ostali odmah do oftalmologa.
-
Mi ostali odmah do oftalmologa.
Džabe vam sve to, do ex dividenda dana u nekoliko dionica tokom lipnja( ukupno 14 dionica), onda će se lova selit u ATPL između ostalog...
-
skoro 14h, a nijedna transakcija na brodarima
-
Na burzi sam od 2006. godine i umjesto da se burza razvija, ona tone iz dana u dan i postaje sve besmislenija. A najtužnije od svega je da ne vidimo da postoji interes i želja da se nešto promijeni. E, u 15 godina ništa se nije pozitivno napravilo u smjeru razvoja ove karikature koju nazivamo burza.
dobro kažeš, da smo peškariju otvorili imali bi u ponudi više ribe, već vidim i koga bih na vagu stavio za minimalac
-
Izgleda da je pad u USA gotov.
Stock Market Outlook: Corporate Buybacks Could Help Stocks Find Bottom (businessinsider.com)
A record surge in corporate buybacks could help the stock market find its bottom, JPMorgan said.The bank estimated that buybacks increased three to four times higher than usual during the ongoing sell-off.S&P 500 companies have announced $429 billion of buybacks in 2022, a higher pace than in 2019 and 2021.The trend of elevated stock buybacks should remain in place for the next few weeks as more companies come out of the blackout period after having reported quarterly earnings results.
JPMorgan views the elevated corporate stock buyback activity as not overextended, and likely to continue given that businesses are still generating strong cash flow on healthy margins, even in the face of what many market participants view as an elevated risk of recession.
JPMorgan also sees end of month rebalancing flows driving 1% to 3% in equity outperformance over the next week as pensions sell bonds and buy stocks.
That, combined with the worst investor sentiment since the Great Financial Crisis in March 2009 and strong corporate stock buybacks, gives JPMorgan the conviction that a stock market bottom is near, if it hasn't already been reached.
-
Ja ću sačekati dok inflacija se ne smanji bar do 6%, a istovremeno bdp ostane na istim razinama.
-
Ja ću sačekati dok inflacija se ne smanji bar do 6%, a istovremeno bdp ostane na istim razinama.
a koliko je realna inflacija u americi? brat bratu oko 20%. galon benzina bio oko 1,50$ sad je blizu 5$ prosjek u kaliforniji preko 6$, karton jaja 1,40. sad je skoro pa 3 $, 2 bataka 12$ i možemo tako u nedogled.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun