već na nekoliko izdanja kao da tuču mirovinci, valjda su im sjele uplate doprinosa ili je neki važniji razlog, iako nije isključeno i da netko drugi unovčava
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
i vidjelo se da leti gore. Al nisam htio ispast glupan. 🥴
a ingra
Ingru ne pratim.
Ali ovako na brzaka, da je pratim, prodao bih je prije par dana kad je cijena testirala otpor, odnosno odbila se od gornje linije kanala.
Ne mogu tvrditi da neće probiti kanal, niti da slijedi pad, jednostavno tako trgujem.
-
Pozdrav Kolegice i Kolege!
Je li netko od vas trguje izravno na Ljubljanskoj burzi, i koje su mogućnosti?
Ja,preko InterCapital platforme
Hvala Kolega!
-
Friška figa, umjesto zbora. Bez pogovora.
Rekao mi je nedavno dobronamjerni prijatelj da sam predmet podsmjeha čitavog foruma
Pa sam se odlučila uozbiljiti.
Jer volim se smijati, al' nisam smiješna
Ne znam jel ovo za podsmjeh šala ili za ozbiljno... i nadam se da je šala.
Iako moram priznati da se ja ponekad upravo tako osjećam, pa odustanem od pisanja. Bude mi i žao, jer mi predviđanje bude točno. Evo najsvježije je Podravka... o kako je krasno cijena testirala potporu i vidjelo se da leti gore. Al nisam htio ispast glupan. 🥴
samo hrabro, kaj te briga što drugi ljudi misle...meni je uvijek bolje čuti argumentiranu bedastoću nego neko ukalupljeno mišljenje, ne samo ovdje, nego općenito
-
Jel vam radi webtrader od intercapitala?
-
Lijepi proboji cijene na HPB i ARNT...
-
Idemo na 2500
-
Nema više kupnje ispod 150e još malo pa će i moje po 200e otić!!!!
-
Idemo na 2500
I bio je red...
-
Kad je Crobex zadnji put bio na 2300 bodova? Prije kraha Agrokora ako se ne varam, tamo negdje 2016. godine.
-
-
Robbie
Mešetar- New
Na Crobexu imamo breakout iznad 2270 bodova i uskoro slijedi proboj prema gore, te po grafu Crobexa prvi target je 2350, a slijedeći 2500 - 2600 bodova.
-
E taj od 2350 bodova nismo uspjeli probiti 15 godina.
-
E taj od 2350 bodova nismo uspjeli probiti 15 godina.
Sada imamo proboj na Crobex grafu prema gore iznad 2300 bodova, pa slijedi konsolidacija oko 2350 bodova, pa novi proboj. Naravno, ovo predviđanje vrijedi samo ukoliko se ne dogodi neki izvanredan događaj izvana, a svi se nadamo da ipak neće i da je napokon došlo vrijeme da Crobex značajno poraste.
-
Prestanite coprat ko boga vas molim...
-
Crobex tek treba odradit inflaciju od 25% u zadnjih 24 mjeseca. Valjda vam je jasno da je BV svih dionica jako porastao radi inflacije, samo to uglavnom još nije provedeno kroz knjige.
-
Zarade dionica ne opravdavaju rast od 25%, dapače već sada je sve poprilično skupo.
-
Crobex tek treba odradit inflaciju od 25% u zadnjih 24 mjeseca. Valjda vam je jasno da je BV svih dionica jako porastao radi inflacije, samo to uglavnom još nije provedeno kroz knjige.
Mene to isto pati, činjenica je da ti BV ili ajde da kažem generalno imovina zbog inflacije jednostavno vrijedi više, samo je pitanje koliko? Iako kad pričamo baš o dionicama, onda mi se ta činjenica direktno kosi sa drugom činjenicom koja kaže da bi dionice trebale rasti ako im se povećaju zarade. S druge strane index jest porastao u zadnjih dvije godine iako je porastao zbog svakakvih neuobičajnih događaja i politika. Kud će index, nitko ne zna, al da je jeftino, i nije baš. Eo detalji sa 7CRO prospekta:
-
Zarade dionica ne opravdavaju rast od 25%, dapače već sada je sve poprilično skupo.
Zarade su relativna stvar...netko stavi zakonom maksimalnu amortizaciju, netko minimalnu, pa ovaj prvi što je stavio maksimalnu izgleda kao da ima lošu neto dobit...ovo je pogotovo izraženo u turizmu...
-
...netko stavi zakonom maksimalnu amortizaciju, a netko minimalnu...
...iz čega proizlazi da onaj koji obračunava prema maksimalnoj stopi amortizaciji ima nižu neto dobit i time plaća manje poreza na dobit.
Čini mi se korisno u fazi investiranja i ekspanzije, zar ne? -
...netko stavi zakonom maksimalnu amortizaciju, a netko minimalnu...
...iz čega proizlazi da onaj koji obračunava prema maksimalnoj stopi amortizaciji ima nižu neto dobit i time plaća manje poreza na dobit.
Čini mi se korisno u fazi investiranja i ekspanzije, zar ne?Normalno, ali nisam vidio da nitko na forumu to uzima u obzir kada komentira neto dobit.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner