Ovo ne da više nije trgovanje za burek, nego nije ni za najobičniji slanac.....
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
na akciji je uvijek slađe kupit
Tak sam i ja prije par godina kupio kaput na akciji i još ga nosim kada je hladno
-
Ovo, naravno, govorim o dnevnoj bazi, jer tko se ovdje pozicionira dugoročno se vrlo često zna opeći.
-
gledam i ja malo te naloge, nitko čak ni ne pomiče skoro ništa ni gore ni dolje,
teška su nas vremena stigla,
nekada smo znali zaigrati i najbrži prst, a ovo mi nekako vuče na slomljeni prst
-
Čini se da je na berzanu zavladalo predblagdansko raspoloženje i izgleda da svi, naravno koji ih imaju, vade brodice iz konzervacije tijekom zime i pripremaju ih za transport na južnije destinacije... vidimo se tamo iza 01.06. i produženog vikenda, idem sada oprati Jaguara . Inače, brodica mi je u planu nagodinu, ako Bog da i ako Ivančica i ja postanemo milijuneri, mislim ona je po pisanju već milijunašica, jer ima i dijonice i hotelčić na moru, ali ja još nisam milijuner, ali imam mali vrt sa zasađenim paradajzom i dvije teglice cvijeća...ne znam da li se to računa kao imovina, ali nekad volim gledati visibabe i ljubičice kako rastu i zanimljivije mi je nego pratiti trgovanje na zagrebačkom berzanu
-
Burza je pod vodstvom Gazicke postala najdosadnija ikad. Zao mi je sto sam se uopce vratio i poceo pratit.
-
.....a otkad su ukinuli one certifikate na indexe, plin, naftu čak nema više ni zanimacije za najokorjelije kockare.....
Sjećam se kad je to nekad bio kad si kupio prije odluke FEDa i drugo jutro si se mogao probuditi na plusom ili minusom of 50% i više......
-
.....a otkad su ukinuli one certifikate na indexe, plin, naftu čak nema više ni zanimacije za najokorjelije kockare.....
Sjećam se kad je to nekad bio kad si kupio prije odluke FEDa i drugo jutro si se mogao probuditi na plusom ili minusom of 50% i više......
A i brokeri su ajme...čak ni ne uvrštavaju u svoje aplikacije zse izlistane obveznice, već ih moraš zvati da ih uvrste...lijenčine...čak ni novi režim pomaka cijene ne ažuriraju automatikom, sjećam se da sam morao zvati za TPNG...stari režim je bio svakih 50 lipa, novi svakih 20 lipa.
-
to su ukinuli da nas zaštite od velikih gubitaka, da bi evo najsvježije pročitali da ljudi ipak pronađu model kako izgubiti lovu
-
Burza je pod vodstvom Gazicke postala najdosadnija ikad. Zao mi je sto sam se uopce vratio i poceo pratit.
Od spomena Gažićke mi dođe muka jer mi se dovoljno sjetiti kako su delistirali Pevec.
-
-
Burza je pod vodstvom Gazičke postala najdosadnija ikad. Zao mi je sto sam se uopce vratio i poceo pratit.
Od spomena Gažićke mi dođe muka jer mi se dovoljno sjeti kako su delistirali Pevec.
Kada će mo delistirati Gažićku, dovoljno ju je ova burza hranila, vrijeme je bolje i više
-
7BET - nova dijonica za prave kladionicare.
QuoteInterCapital BET-TR UCITS ETF je indeksni dionički otvoreni investicijski pod-
fond s javnom ponudom (UCITS) koji za investicijski cilj ima repliciranje strukture
indeksa Bukureštanske burze BET-TR. Kao usporedna vrijednost (benchmark) za
vrednovanje povrata koji ostvaruje Pod-fond koristi se indeks BET-TR koji se sastoji
od najmanje 10, a najviše 20 dionica. Očekivana razlika u prinosu prilikom normalnih
tržišnih uvjeta prikazana je u prospektu Pod-fonda. Više informacija o dioničkom
indeksu BET-TR možete naći na web stranici Bukureštanske Burze (http://www.bvb.ro) -
Od spomena Gažićke mi dođe muka jer mi se dovoljno sjeti kako su delistirali Pevec.
Kada će mo delistirati Gažićku, dovoljno ju je ova burza hranila, vrijeme je bolje i više
obzirom da se opasno približila Kolindinoj plaći, te ostalih razloga, primjereniji termin bio bi, šopala
-
Ja šljakam, vi se zabavljate, stanje dakle redovno.
Trgovine nema, i tu je stanje redovno
-
Jel se men' to sam' čini il' je krenula neka rasprodaja na brodarima?
-
Šta niste slomili nogu, pa ležite doma i crtate grafove?
Možda sam ja krivo pročitao ili interpretirao...
-
Šta niste slomili nogu, pa ležite doma i crtate grafove?
Možda sam ja krivo pročitao ili interpretirao...
Ja isto vučem linije. Ali neke druge...
-
Totalno ajme dan na ZSE, samo crvenilo...vani rastu kao ludi
-
Gotovo je. Kolaps je blizu. Prvo zene i djeca. Spasavaj se tko moze. Konzerve u djep. Javit se bliznjima.
Ekonomski kolaps je izbjegnut, sada slijedi nastavak rasta tržišta kapitala
Biden and McCarthy agree to raise the US debt ceiling
-
ma najte mi reči da je netko očekivao drugčiji rassplet!!
ok.... jednom mora posusasti ili puknuti, ali to neće biti tako skoro
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k