nekad davno je moj broker davao popust na 200 000 kn/mj. prometa, tko zna pogoditi provizija mu je zadnji problem u životu. kad bi se stvarno okretali toliki milioni na zse u trejdu ili bilo čemu iskusnom oku to nikako ne bi promaklo. stvar se na kraju svede na to da se kupi nešto i dopiše koja nula više. prije smo povremeno imali običaj najaviti nalog i poziciju ili već izvršeni nalog. tu je onda svaki komentar suvišan. imaš oči i vidiš.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Pa zato jer su davali građevinske dozvole nelegalno na mjestima gdje ponajprije hoteli nisu smjeli nicati. U tim kriminalnim radnjama se gotovo uvijek radilo o luksuznim hotelima. To je pitanje korumpiranosti države i kriminala, ne cijene nekretnina.
Ja sam apsolutno za URBANIZAM i PLANIRANU GRADNJU.
Krivo,ti hoteli su bas tu i trebali nicat! Dapače ,primjerice u splitu nedostaje hotela . Problem je sto stanivi ,aoartmani niču svugdje a primjer imamo na području Žnjana koje je ujedno i turisticka zona ,gdje je vec davno počeka gradnja aoartmana a koje su nasi slavni poznati sugradani koristili kao stanove ,umjesto u prvom redu hoteli pa tek iza aoartmani i stanovi kao u poznatim ljetovalistima . Ali ne ,u nas sve naopako
-
nekad davno je moj broker davao popust na 200 000 kn/mj. prometa, tko zna pogoditi provizija mu je zadnji problem u životu. kad bi se stvarno okretali toliki milioni na zse u trejdu ili bilo čemu iskusnom oku to nikako ne bi promaklo. stvar se na kraju svede na to da se kupi nešto i dopiše koja nula više. prije smo povremeno imali običaj najaviti nalog i poziciju ili već izvršeni nalog. tu je onda svaki komentar suvišan. imaš oči i vidiš.
Citam Vas post vec nekoliko puta i koliko shvacam insinuirate da sam dodao "koju nulu viska"...a to mi je bas bez veze...pa nismo djeca da se lažemo...sto bi dobio s tim...
Evo, da Vam ne saljem sve transakcije prosle godine (ima 117 strana) pokusat cu svojih 40 mil kn dokazat ovako:
Ukupni promet na burzi od 2013.
A ovo je vrijednost portfelja u travnju 2019. i 2020.
Do 2018 portfelj je bio oko 220k kn odnosno 330k kn u 2019. sto znaci da s tim portfeljom nisam mogao napravit prevelik promet...preko 70% ukupnog prometa napravio sam u 2020. (ludoj Covid godini) i u ovoj jer portfelj je eksplodirao i ima se sto vrtit (ako bolje pogledate sliku vidjet cete vrijednost portfelja od 1.xxx.xxx; drugu brojku ne zelim pokazat jer ce se onda protumacit da se hvalim🙃🙃🙃)...
Nadam se da vise ne mislite da ima koja nula viska...LP
-
kolega nisam ja to insinurao vama jer je razgovor krenuo ranije a dovoljno sam na burzi da vidim šta je privatna transakcija, a šta fondovska. na dnevni promet od par milja kn sve se vidi i sve se zna.
-
kolega nisam ja to insinurao vama jer je razgovor krenuo ranije a dovoljno sam na burzi da vidim šta je privatna transakcija, a šta fondovska. na dnevni promet od par milja kn sve se vidi i sve se zna.
Onda primite isprike...potpuno sam pogresno shvatio...
Kako god, ipak se promet poprilicno povecao zadnja 2 tjedna...sve sam optimisticniji za ZSE...dok vani ne ode sve u kikindu...
-
čovjek je pitao kolika je provizija i ja sam mu rekao ono što sam znao prije onog poreza jer sam do tad trejdao čak i samo da mi prođe dan. od tad em nema valova em nedam pare bandi uhljebničkoj.
-
Svaka cast na prometu sa tako relativno malim portfeljom
-
Citam Vas post vec nekoliko puta i koliko shvacam insinuirate da sam dodao "koju nulu viska"...a to mi je bas bez veze...pa nismo djeca da se lažemo...sto bi dobio s tim...
Evo, da Vam ne saljem sve transakcije prosle godine (ima 117 strana) pokusat cu svojih 40 mil kn dokazat ovako:
Do 2018 portfelj je bio oko 220k kn odnosno 330k kn u 2019. sto znaci da s tim portfeljom nisam mogao napravit prevelik promet...preko 70% ukupnog prometa napravio sam u 2020. (ludoj Covid godini) i u ovoj jer portfelj je eksplodirao i ima se sto vrtit (ako bolje pogledate sliku vidjet cete vrijednost portfelja od 1.xxx.xxx; drugu brojku ne zelim pokazat jer ce se onda protumacit da se hvalim🙃🙃🙃)...
ovi 373 751 je li to cash pozicija ili... ?
-
ovi 373 751 je li to cash pozicija ili... ?
Da, u COVID ludnici...
-
Jel se zapalio Reichstag?
-
-
Ozbiljan ukrcaja traje na RIVP-u već danima. Izgeda da imamo rekondne rezultate...
-
Jel se zapalio Reichstag?
Još se ništa nije zapalilo ali lete iskre svuda......kad jedna doleti na ovaj skupi benzin moglo bi bit vatreno......
-
Brodari nam luduju... a izvješća tek za 20 dana
-
tada možda više neće rasti
-
Opčenito da, ali danas baš i nije neka ludnica što se prometa tiće......kilavo je sve to.....
-
Nova udica za atlanskoj, na 580 kn 1.340 kom.
-
tada možda više neće rasti
Tako je bilo i nakon zadnjih izvješća, pa je po malo krenulo, a do Nove godine je još jako daleko!
-
Nova udica za atlanskoj, na 580 kn 1.340 kom.
konda neko nespretno zabacuje na drugu stranu ili je ipak iskusni ribolovac
-
Mogao bi se po objavi FI manifestirati rijetko viđen prizor FOMO-a na hrvatskoj burzi, živo me zanima kako će to izgledati...
-
GRNL... ova cijena pšenice i ostaloga, sve ide u nebo... aktivirala se kupnja u zadnje vrijeme.
Skladištenje žitarica i uljarica – Granolio
a valjda su im skladišta puna
Ratarska proizvodnja
Primjenom najsuvremenije tehnologije uz podršku struke postižu se vrhunski rezultati i prinosi na području poljoprivredne proizvodnje i proizvodnje sjemena. Uzgaja se uljana repica, ječam, pšenica, krumpir, šećerna repa, soja, suncokret i kukuruz te sjemenska proizvodnja pšenice, ječma, soje i kukuruza, na sveukupno 1100 ha zemlje. -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun
November 22, 2024 at 7:29 PM