Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Rivp i Adris2 sa skrivenim nalozima pobrstii ask pred sam kraj trgovanja.
HT i Kras na vrhuncu.
Trebalo bi uskociti u vlakica.
Sta nisu bili market nalozi?
-
Crobi kao da je već cijepljen, djeluje da će do 1900 bez zaustavljanja
-
Lijepo CROBEX izgleda zadnji mjesec dana, lako bi se bilo naviknut na ovo
-
Nisam pratio, jel KPH izdala neko priopćenje da je komitet za burzu izdao odobrenje da se smije rasti više od 0,2%?
-
Nisam pratio, jel KPH izdala neko priopćenje da je komitet za burzu izdao odobrenje da se smije rasti više od 0,2%?
Premjer bolestan, Crobi prsti od zdravlja.
-
unatoč gotovo katastrofalnoj epidemiološkoj situaciji koja prijeti kolapsu zdravstvenog sustava, što je vrlo rizično u kombinaciji sa uvedenim vrlo blagim mjerama (130 mrtvih jučer i prekjučer - u omjeru kao da Njemačka ima 1.400 dnevno). Crobex snazno i izgleda nezaustavljivo raste. Lijepo je to vidjeti.
-
Premjer bolestan, Crobi prsti od zdravlja.
samo neka nam premijer ozdravi, a Crobi će se već nekako i sam snaći, ovo je jako dobro krenulo, možda tek mala korekcija do 1700 na otpor i onda pravac 1900-2000, utjecaj trgovanja ETFovima je očigledno doprinosi rastu svega što valja
-
nije to nikakav utjecaj trgovanja etf-ovima već taj intercapital uvijek pogodi. ne sjećam se da su nekad nešto izgubili. i sada su putem božje providnosti opet uletjeli na samom dnu. da je meni samo 2x tako ne znam gdje bi mi kraj bio.
-
Treba ih poslati na olimpijadu u streljačkim sportovima kad tako dobro "pogađaju"
-
-
samo neka nam premijer ozdravi, a Crobi će se već nekako i sam snaći, ovo je jako dobro krenulo, možda tek mala korekcija do 1700 na otpor i onda pravac 1900-2000, utjecaj trgovanja ETFovima je očigledno doprinosi rastu svega što valja
Pa naravno da nam treba premijer ozdravit sto prije. Samo on nije jedini bolestan, gubimo Hrvate na sve strane poslijednjih dana.
Interesantno je samo da Hrvatska uvijek dozivljava ove "ekonomski prosperitetne" trenutke kad je u nekom obliku "obezglavljena" nego sa cijelom glavom na ramenima. -
Interesantno je samo da Hrvatska uvijek dozivljava ove "ekonomski prosperitetne" trenutke kad je u nekom obliku "obezglavljena" nego sa cijelom glavom na ramenima.
Bogami je to cista istina. Sto manje ovi odozgora rade ili su sprijeceni da nesto rade to nam bolje ide ko drzavi u cjelini....
Da ih nema gdje bi nam kraj bio?? To The MOON...
-
Najveći rast u zadnjih 15 godina smo imali u godini kad je MOST uspješno obezglavio HDZ i SDP pa smo proveli godinu dana bez vlade. Istovremen rast BDP-a i pad javnog duga. Nečuveno.
Drugi najsvjetliji trenutak je bio kad je Milanović značajno srezao porez na dohodak - odmah je usljedio rast potrošnje i rast BDP-a.
ZAKLJUČAK: Da nam se ova prokleta država skine s grbače bili bi Švicarska. Zato im ne želim da ozdrave. Želim im sve najgore i da to prošire i ostatku vlade, ministarstava, agencija, županija, općina, holdinga, stotinama tisuća lažnih branitelja i svima ostalima.
Ne šalim se ni ne pretjerujem...
-
Da, u ekonomskom smislu nam je najbolje bilo za vlade Tima Oreskovica koji niti je znao hrvatski jezik niti je imao ruke u Saboru.
-
Da, u ekonomskom smislu nam je najbolje bilo za vlade Tima Oreskovica koji niti je znao hrvatski jezik niti je imao ruke u Saboru.
al su hrvatske građevine uživale
-
Crobex na marici ?
ili fond menageri ?
!3 milijuna kuna prometa , uz rast indeksa 2%
-
Drugi najsvjetliji trenutak je bio kad je Milanović značajno srezao porez na dohodak - odmah je usljedio rast potrošnje i rast BDP-a.
Milanovic srezao porez na dohodak . Kada je bio na vlasti osobni odbitak je bio 2.600 kn sada je 4.000. Zato je izgubio izbore od lošeg protivnika. Kome je smanjio kada koliko ? Točne podatke. Milanović se odlično zabavlja i uživa, ali da je smanjio poreze . Čekam podatke neće vam biti problem....
-
Crobex na marici ?
ili fond menageri ?
!3 milijuna kuna prometa , uz rast indeksa 2%
pa neće na Silvestrovo nabijati prinos fondova, treba privući tu ogromnu štednju na svoj mlin, neka samo rade
-
ma gospodo ocito je korona stvar proslosti i iduci tjedan se poljece a ovo je udaranje temelja, u petak ocekujem lagani pada a slj. tjedan skok jer ce u svim vjestima biti da je pocelo cijepljenje i onda za dan dva se treba istresti jer kad skuze da se niko nece cijepit lebdicemo bez nogu
-
Najveći rast u zadnjih 15 godina smo imali u godini kad je MOST uspješno obezglavio HDZ i SDP pa smo proveli godinu dana bez vlade. Istovremen rast BDP-a i pad javnog duga. Nečuveno.
ZAKLJUČAK: Da nam se ova prokleta država skine s grbače bili bi Švicarska. Zato im ne želim da ozdrave. Želim im sve najgore i da to prošire i ostatku vlade, ministarstava, agencija, županija, općina, holdinga, stotinama tisuća lažnih branitelja i svima ostalima.
Ne šalim se ni ne pretjerujem...
rekao sam ka kad sam vidio da je Plenković u igri da nebi žalio i da je ebola.nema veće pošasti od HDZ-a
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun