A mozda Pevex?
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
a ht,ernt,kodt,jdgt,ina,atgr ...
-
a ht,ernt,kodt,jdgt,ina,atgr ...
Svi skupa zajedno ni blizu u % koliko Pevex u odnosu na zadnju cijenu na burzi.
-
+ Podr, ckml, mdka, kotr, koei, tshc, jnaf, a vjerojatno i adrs, osiguranja i banke u što uključujem i hpb jer će državi treba love
-
Bude Badel isplatio..
-
Zeleni ponedjeljak:
SINGAPORE (Reuters) - Chinese stocks led Asian markets higher on Monday as investors bet on a steady recovery for the world's no. 2 economy, though caution about the fate of U.S. stimulus kept the dollar firm and a central bank policy tweak unwound some of the yuan's gains.
.
-
Nitko da spomene dukat. Grabi se zadnjih dana a vlada tisina, zasto? Sprema li se kakva promjena?
-
Nitko da spomene pucnjavu. Ja maknuo i jedini kupovnii nalog koji je bio 30%niži od zadnje cijene.
Bježimo...tko se nije skrio...
-
Opreza nikada dovoljno, evo upozoravaju nas iz Hanfe!
https://www.poslovni.hr/hrvatska/hanfa…jedajte-4254460
Još samo da su naveli osim ovoga dolje da je kod nas potpuno isto uz njihov blagoslov i naravno blagoslov zakonodavca.
Pa učestalo se to kod nas baš ovako događa! Samo što nama ne otimaju brokerske kuće već, eto gore piše..."Ta se brokerska društva najčešće povezuju s nekim oblicima prevare i trgovanje putem takvih online platformi izlaže građane visokom riziku da u konačnici ostanu bez novca koji su uplatili za trgovanje, ističu iz Hanfe."
-
Još samo da su naveli osim ovoga dolje da je kod nas potpuno isto uz njihov blagoslov i naravno blagoslov zakonodavca.
Pa učestalo se to kod nas baš ovako događa! Samo što nama ne otimaju brokerske kuće već, eto gore piše..."Ta se brokerska društva najčešće povezuju s nekim oblicima prevare i trgovanje putem takvih online platformi izlaže građane visokom riziku da u konačnici ostanu bez novca koji su uplatili za trgovanje, ističu iz Hanfe."
Fascinantno ja da Hrvatska agencija za nadzor financihskih usluga (skračeno HANFA) upozorava da Hrvatski građani ne nasjedaju na prevarante iz drugih država!
(molim čitati pažljivo dok ne skužite poantu mojeg komentara)
-
-
Fascinantno ja da Hrvatska agencija za nadzor financihskih usluga (skračeno HANFA) upozorava da Hrvatski građani ne nasjedaju na prevarante iz drugih država!
(molim čitati pažljivo dok ne skužite poantu mojeg komentara)
skoro ka onaj pop što upozorava vjernicu da ima svoju župu,
ovdje i dobre dionice postaju sve lošije, jer u slučaju nekog vanjskog stres testa, ne znam kako izaći s većom količinom neke dionice, a da se ne uruši za 30-50% ili čekati opet neki novi desetgodišnji oporavak, ako
-
Niti 2 i pol milje prometa, a i na forumu se osjeca da je zamrlo.
Tuzna slika
-
To znaci da smo blizu - dno dna. U doslovnom i prenesenom obliku. Kad je ekipi muka išta napisati ili tražilicu pogledati onda je to 'new hope' a do povratka jedija ćemo pričekat. Samo da zse ne uzvrati udarac.
-
još malo pa će objava rezultata za Q3,možda nas to malo trgne
-
-
buMBum .. protiv intervencije HNBa sam jer se moja firma bavi 100% izvozom u EU -EUR. Što EUR više meni bolje.. da bog da ode i na 8kn.. stambena štednja mi u EUR koja mi ističe iduće godine a isplatiti će mi kune.. 85% štednje u HR je u EUR..
-
buMBum .. protiv intervencije HNBa sam jer se moja firma bavi 100% izvozom u EU -EUR. Što EUR više meni bolje.. da bog da ode i na 8kn.. stambena štednja mi u EUR koja mi ističe iduće godine a isplatiti će mi kune.. 85% štednje u HR je u EUR..
vjerojatno i 85% kredita ju u €.😖
-
Tocno.. a nitko ljude ne tjera da dižu kredit.. kaj da im ja radim ?! Mogli su u KN... Svima bi krediti išli za skoro 10% gore.. i sad zamislite ako netko ima malo veći i skuplji stan i rata sa 5000 kn ide na 5500.. nije baš isto zar ne ?
-
dionicar, ali plaće su u kunama pa onaj kikiriki povećanja što ostvariš na depozitima, višestruko gubiš na padu vrijednosti dohodka naspram povećanja maloprodajnih cijena dobara koje pak prate inflaciju eurozone...sam si izračunaj, da li se više isplati jednokratno povećanje vrijednosti depozita od 10% u god dana ili povećanje kupovne moći 10% svaki mjesec...ja navijam za ovo drugo, da eur oslabi na 6kn/1eur, tvoj depozit će i dalje isto vrijediti u eur ali ću ja za svoju kunu moći više kupiti i oni sa kreditima lakše ratu platiti
-
utvrđen je raspon kretanja kune prije uvođenja €
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-