Kolega ja vam pišem prema onome što mi fundamentalna analiza govori.
U cijeni od 75 HRK uključena pretpostavka daljnjeg rasta profitabilnosti, samo je to zaključak iste.
Opreza nikad dosta pogotovo na maloj burzi i dionici sa malim free-floatom
Kolega ja vam pišem prema onome što mi fundamentalna analiza govori.
U cijeni od 75 HRK uključena pretpostavka daljnjeg rasta profitabilnosti, samo je to zaključak iste.
Opreza nikad dosta pogotovo na maloj burzi i dionici sa malim free-floatom
nestade i kupac. iako nikad se ne zna, stil mu je razbijački.
lijepo od njega.. taman sam mu vratio natrag kupljenih 203 kom po 75 i 73,50
Obzirom na količine i top 10, u pon ćemo saznat ko je bully.
Cisto sumnjam. Onaj gospon Ćorić je sam stalno daytrejdao posljednjih tjedana. Pa me ne bi iznenadilo da takvih ima i vise. Pojedinaca.
...van top 10 ima svega 153 531 dionica....
Odnosno za top 10 vidimo već i danas, 2 nova!
Ja sam mu uspio uvaliti cak po 78,5 jedan svoj dio... Zadovoljan sam.
P.s. tko je ono druko da nikad nece narasti i da je 50 kuna nerealna cijena?
hrpe njih, sad ih ni čut ni vidjet
Ako kolega mislite na mene slobodno se javite pa da se upoznamo
ma
Ako kolega mislite na mene slobodno se javite pa da se upoznamo
Ma meni je zao sto niste zaradili jer ste bili u krivu....
ja sam izasao jednom trecinom, i sve blizu 80 kuna je jako dobra ponuda i zarada za mene (koji sam btw. poprilicno kasno i usao, na 55+)
Kolega ja sam ušo na 26 i još nisam izašo. Pa sad vi meni recite tko je ovdje "drukalo".
Ali pišem što mislim da je realno i nahođen podlogama, što mislim da je added value za korisnike foruma.
taman pomisliš ode petrica dolje , i onda se pojavi ovaj lik što skuplja . nema što , ide ozbiljno.
Kolega ja sam ušo na 26 i još nisam izašo. Pa sad vi meni recite tko je ovdje "drukalo".
Ali pišem što mislim da je realno i nahođen podlogama, što mislim da je added value za korisnike foruma.
Cudna ste vi biljka kolega. Da neko ima dionicu a apsolutno ne vjeruje da ona moze doseci neku razinu, koju lagano i brzo ta ista jos i prebaci za ohoho...
I pogrijesili ste, morate nastimati podlogu koju imate i time niste nikakav dodatni value donijeli korisnicima foruma, jer ste pogresno procijenili i podcijenili ovu dionicu. Ali pratit cu vas i vase pisanje, dodatno i drugo misljenje i razmisljanje je uvijek dobro imati
...jel to indeksni kupuje PTKM...nisam baš pratio top 10...
U srijedu je indeksni kupio 6960 komada od 8514 protrgovanih, tako da bih rekao da oni kupuju iz nekog razloga.
Pa iz razloga repliciranja indeksa. Ovdje 1% PTKM vrijedi vise nego cijeli freefloat DLKV (s freefloat faktorom od 40%) i sad ti repliciraj Crobex??! Očito očekuju ulazak u Crobex.
U petak trgovano 2596 komada:
od toga OTP Indeksni: +2500
...samo je pitanje koliko mu treba...jer kad stane s kupnjom nisam siguran da će ovo ostati na ovoj razini...pa sad budi pametan...danas nije kupio ništa...
svaka čast ovom koji brani cijenu PTKM
Zabavno je za gledat već par dana