Haha, pa samo sam čekao da pročitam kako uspješan profesor ima firmu koja samo radi sa državom.
Tvrtka je tako u prvoj godini imala 75-postotnu neto profitnu maržu.
Ali Ćimića treba za ravnatelja DORHa, zaozbiljno.
Haha, pa samo sam čekao da pročitam kako uspješan profesor ima firmu koja samo radi sa državom.
Tvrtka je tako u prvoj godini imala 75-postotnu neto profitnu maržu.
Ali Ćimića treba za ravnatelja DORHa, zaozbiljno.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…_procitaj_jos_d
Pa ovaj index je gori od riđovke
Gdje sve samo to iskopaju, Indiana Jones im nije ravan
ništa oni ne kopaju, to su dojave anonimnih izvora
https://www.index.hr/vijesti/clanak…_procitaj_jos_d
Pa ovaj indeks je gori od riđovke
Gdje sve samo to iskopaju, Indiana Jones im nije ravan
ništa oni ne kopaju, to su dojave anonimnih izvora:zlo:
upravo tako, oni imaju volju objaviti, a sve podatke šalju ljudi koji ih znaju kao svoj džep, od "prijatelja", kumova, rodbine i susjeda, tako to uglavnom funkcionira, ponekad i ne mora biti anonimno, jer to bi onda mogao biti problem za novinara, jer bi mogao dobiti i netočne podatke, a vidimo da ima i dokumenata kod takvih slučajeva, zviždači uglavnom ne spavaju, ali osim njih svi ostali ili dremaju, spavaju, a bome neke od glavnih institucija i hrču
Ona arbitraža o INA- i me podsjeca na arbitrazu sa Slovenijom. Jednako je i zavrsila.
jbg, Propade ljetovanje
nakon omotnice, stiže i odmotnica
ali budimo realni, lijepo je napravio, nije uzalud zgrabio pare
istražiteljima umjesto Apolitico, posluženo je Politico kasna berba
jbg, Propade ljetovanje
Opaaa, možda sad malo padnu cijene onih kuća u Privlaci. Treba pratit Njuškalo.
Nije ni čudo da je ministar podnio ostavku.
Treba i ovo platiti.
A umirovljenici , zamisli.. traže veče mirovine, nešto se i zdravstvo uzjogunilo, svi bi po uzoru na HAC.
A za svih nema.
Nije ni čudo da je ministar podnio ostavku.
Treba i ovo platiti.
A umirovljenici , zamisli.. traže više mirovine, nešto se i zdravstvo uzjogunilo, svi bi po uzoru na HAC.
A za svih nema.
ispada da su drkućica za naplatu puno pametniji od liječnika
A on bi sad trebao biti šef istoj toj poreznoj.
ne znam koliko je istina, ali sada bivsi min financija ide u hoteljerstvo 🤣🤣
Ostaje nam da pratimo...
ne znam koliko je istina, ali sada bivsi min financija ide u hoteljerstvo 🤣🤣
Ostaje nam da pratimo...
dakle, opet nekretnine?
zašto me ne čudi
https://www.telegram.hr/politika-krimi…ja-poduzetnike/
A on bi sad trebao biti šef istoj toj poreznoj.
Nije nikakav problem kad je zaposlen u trećoj. Telegram ispalio ćorak.
ne znam koliko je istina, ali sada bivsi min financija ide u hotelijerstvo 🤣🤣
Ostaje nam da pratimo...
izgleda su ga namamili oni što mu daju popust na predsjednički apartman, pa mu se sviklo
Navodno žutilo Express od 24 sata ima transkript Marićeve ostavke i znaju što se događalo na sastancima, a objavljuju sutra.
Spasitelj od salmonele i bakterija, nek mu je barem blag sudac i mekan madrac u pritvoru.
Slava Tolušiću!
Spasitelj od salmonele i bakterija, nek mu je barem blag sudac i mekan madrac u pritvoru.
Slava Tolušiću!
Pod tušem je dosta tvrda... voda. Puno kamenca pa moraju ribat to.
a vidi ovo samo ne cure sva imena...
Koja glupost za kukavelj i neuku raju...ovo je samo bacanje praha u oči....kakav period 2014-2019....kakvi par sudionika....šatro uskok izvidi i tralala pretresi....ovo se radi već tri desetljeća na cijelom poluotoku a involvirane su tisuće osoba institucija i sve stranke...
Koja glupost za kukavelj i neuku raju...ovo je samo bacanje praha u oči....kakav period 2014-2019....kakvi par sudionika....šatro uskok izvidi i tralala pretresi....ovo se radi već tri desetljeća na cijelom poluotoku a involvirane su tisuće osoba institucija i sve stranke...
Točno, zato i je čudno. Ali ovo se radilo samo zbog jedne osobe. Tj trazilo se nešto odredjeno i zbog samo jedne osobe Kada je Pretorijanksa garda usla u krscanske katakombe Svetog Calista i ubila tadasnjeg papu nije to napravila da ukine krscanstvo i papinstvo, nego da ubije Dioklecijanovog bratica koji je pistao krscanin i papa.
Tako je i USKOK dosao u gruntovnicu
A vidite ovo :
Debeljak otvori firmu A na Caymanskim otocima i onda ta firma A naruci od Brodosplita brod, a jamstvo za izgradnju daje država, tj Zdravko Maric. Onda Debeljak u Brodosplitu ne izgradi brod, a država tj Zdravko Marić isplati jamstva firmi A, koja je Debeljakova. To pise u ovom linku Slobodne Dalamacije. Ako je to istina nije mi jasno kako to da ta dvojica nisu u zatvoru.
Pa to je sve u današnjim razmjerima u stvari sitniš.
A ja ću se odheklati sa indexa .
Molim admina da na ovoj temi dozvoli objavljivanje postova i bez dodatnog komentara od minimalno tri riječi.
Najčešće se naime nema više što reći.