Haha, pa samo sam čekao da pročitam kako uspješan profesor ima firmu koja samo radi sa državom. ![]()
Tvrtka je tako u prvoj godini imala 75-postotnu neto profitnu maržu.
Ali Ćimića treba za ravnatelja DORHa, zaozbiljno.
Haha, pa samo sam čekao da pročitam kako uspješan profesor ima firmu koja samo radi sa državom. ![]()
Tvrtka je tako u prvoj godini imala 75-postotnu neto profitnu maržu.
Ali Ćimića treba za ravnatelja DORHa, zaozbiljno.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…_procitaj_jos_d
Pa ovaj index je gori od riđovke
Gdje sve samo to iskopaju, Indiana Jones im nije ravan
ništa oni ne kopaju, to su dojave anonimnih izvora ![]()
https://www.index.hr/vijesti/clanak…_procitaj_jos_d
Pa ovaj indeks je gori od riđovke
Gdje sve samo to iskopaju, Indiana Jones im nije ravan
ništa oni ne kopaju, to su dojave anonimnih izvora:zlo:
upravo tako, oni imaju volju objaviti, a sve podatke šalju ljudi koji ih znaju kao svoj džep, od "prijatelja", kumova, rodbine i susjeda, tako to uglavnom funkcionira, ponekad i ne mora biti anonimno, jer to bi onda mogao biti problem za novinara, jer bi mogao dobiti i netočne podatke, a vidimo da ima i dokumenata kod takvih slučajeva, zviždači uglavnom ne spavaju, ali osim njih svi ostali ili dremaju, spavaju, a bome neke od glavnih institucija i hrču
Ona arbitraža o INA- i me podsjeca na arbitrazu sa Slovenijom. Jednako je i zavrsila.
jbg, Propade ljetovanje
nakon omotnice, stiže i odmotnica
ali budimo realni, lijepo je napravio, nije uzalud zgrabio pare
istražiteljima umjesto Apolitico, posluženo je Politico kasna berba
jbg, Propade ljetovanje
Opaaa, možda sad malo padnu cijene onih kuća u Privlaci. Treba pratit Njuškalo.
Nije ni čudo da je ministar podnio ostavku.
Treba i ovo platiti.
A umirovljenici , zamisli.. traže veče mirovine, nešto se i zdravstvo uzjogunilo, svi bi po uzoru na HAC.
A za svih nema.
Nije ni čudo da je ministar podnio ostavku.
Treba i ovo platiti.
A umirovljenici , zamisli.. traže više mirovine, nešto se i zdravstvo uzjogunilo, svi bi po uzoru na HAC.
A za svih nema.
ispada da su drkućica za naplatu puno pametniji od liječnika
A on bi sad trebao biti šef istoj toj poreznoj.
ne znam koliko je istina, ali sada bivsi min financija ide u hoteljerstvo 🤣🤣
Ostaje nam da pratimo...
ne znam koliko je istina, ali sada bivsi min financija ide u hoteljerstvo 🤣🤣
Ostaje nam da pratimo...
dakle, opet nekretnine? ![]()
zašto me ne čudi
https://www.telegram.hr/politika-krimi…ja-poduzetnike/
A on bi sad trebao biti šef istoj toj poreznoj.
Nije nikakav problem kad je zaposlen u trećoj. Telegram ispalio ćorak.
ne znam koliko je istina, ali sada bivsi min financija ide u hotelijerstvo 🤣🤣
Ostaje nam da pratimo...
izgleda su ga namamili oni što mu daju popust na predsjednički apartman, pa mu se sviklo
Navodno žutilo Express od 24 sata ima transkript Marićeve ostavke i znaju što se događalo na sastancima, a objavljuju sutra.
Spasitelj od salmonele i bakterija, nek mu je barem blag sudac i mekan madrac u pritvoru.
Slava Tolušiću!
Spasitelj od salmonele i bakterija, nek mu je barem blag sudac i mekan madrac u pritvoru.
Slava Tolušiću!
Pod tušem je dosta tvrda... voda. Puno kamenca pa moraju ribat to.
a vidi ovo
samo ne cure sva imena...
a vidi ovo
Koja glupost za kukavelj i neuku raju...ovo je samo bacanje praha u oči....kakav period 2014-2019....kakvi par sudionika....šatro uskok izvidi i tralala pretresi....ovo se radi već tri desetljeća na cijelom poluotoku a involvirane su tisuće osoba institucija i sve stranke...
a vidi ovo
Koja glupost za kukavelj i neuku raju...ovo je samo bacanje praha u oči....kakav period 2014-2019....kakvi par sudionika....šatro uskok izvidi i tralala pretresi....ovo se radi već tri desetljeća na cijelom poluotoku a involvirane su tisuće osoba institucija i sve stranke...
Točno, zato i je čudno. Ali ovo se radilo samo zbog jedne osobe. Tj trazilo se nešto odredjeno i zbog samo jedne osobe
Kada je Pretorijanksa garda usla u krscanske katakombe Svetog Calista i ubila tadasnjeg papu nije to napravila da ukine krscanstvo i papinstvo, nego da ubije Dioklecijanovog bratica koji je pistao krscanin i papa.
Tako je i USKOK dosao u gruntovnicu ![]()
A vidite ovo :
Debeljak otvori firmu A na Caymanskim otocima i onda ta firma A naruci od Brodosplita brod, a jamstvo za izgradnju daje država, tj Zdravko Maric. Onda Debeljak u Brodosplitu ne izgradi brod, a država tj Zdravko Marić isplati jamstva firmi A, koja je Debeljakova. To pise u ovom linku Slobodne Dalamacije. Ako je to istina nije mi jasno kako to da ta dvojica nisu u zatvoru.
Pa to je sve u današnjim razmjerima u stvari sitniš. ![]()
A ja ću se odheklati sa indexa .
Molim admina da na ovoj temi dozvoli objavljivanje postova i bez dodatnog komentara od minimalno tri riječi.
Najčešće se naime nema više što reći.
![]()