Tražio sam člansku iskaznicu HDZ, rekli su mi da najprije tražim KONZUM karticu povjerenja, a onda mogu do HDZ-ove?
Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE
-
-
-
Tražio sam člansku iskaznicu HDZ, rekli su mi da najprije tražim KONZUM karticu povjerenja, a onda mogu do HDZ-ove?
gospodine, uskoro će vjerojatno biti raspisan natječaj za popunjavanje jednog mjesta, možda ne bi bilo loše pokušati popuniti formulare i sačekati,
jer evo došao je i taj tužni dan da je naša Gabica, ona je isto valjda bila neka ministrica nečega, kao i ovi današnji stručnjaki za covid,
od danas službeno uhićena
Afera Softver: Uhićena Gabrijela Žalac i još tri osobeBivša ministrica Gabrijela Žalac odvedena je jutros na razgovor s istražiteljima OLAF-awww.vecernji.hri neka je Bog blagoslovi zajedno s Josipom Rimac, a lijepo joj je Nadanova županijska nada, još kao maloj na moru govorila, nemoj Gabice uzimati Olafove igračke, on je zločesti strani dječak, zaskočiti će te negdje kada narasteš i eto zavukla je svejedno ruku u pogrešnu torbu,
eee di su ona stara dobra vremena našega DrIve, kada se znalo u stranci tko uzima, a tko ništa ne zna, sada svi uzimaju, a samo neki ne znaju ili se samo prave
a i taj Olaf je malo prestrog za naše pojmove, pa kupilo se od toga Mercedes, opet su pare kod njih, osim ako nisu i njega......ajoj biti će nastavaka
-
-
Molim vas ,ćaću mi ne dirajte!
-
Čovjeka strah otvoriti novine ?
Što je OLAF ?
I kako to da se bjelosvjetski istražitelji bave nacionalnim djelima ?
To je skoro pa najgore od svega
-
kako najgore od svega kolegice, pa žalac i udružena organizacija su zamračili europskih 2 milje eura, ej kolegice, zipa, to je ministrica, drž. tajnici, direktor drž agencije...i sad ti takvoj "državi" prepusti istražni i/ili kazneni postupak...
-
Ako jesu, a netko je rekao da postoji presumpcija nevinosti, onda je najstrašnije da smo tako nešto iznjedrili , a nemali snage to razriješiti
-
Čujem da je ostavio velikodušnu bašku, a i odmah je uplatio prvu akontaciju za budući račun - kaže lakše je kada se obročno plaća
Sada smo i službeno jedina država na kugli zemaljskoj, kojom vlada pravomoćno osuđena zločinačka organizacija.
čekaj da još plenky daostavku zbog Borga...
-
čekaj da još plenky daostavku zbog Borga...
Ja čekam da ured europskog javnog tužitelja procesuira slučaj Agrokor. Todorić je rekao da je sve prijavio.
-
Da se pitalo USKOK, Žalac bi bila na slobodi. Uhićena je po nalogu EUDA NIJE bilo Ureda europskog tužitelja, Gabrijela Žalac i suradnici vjerojatno ne bi bili uhićeni, jer USKOK "nije donio meritornu odluku".www.index.hr
Išla vidjeti o čemu se u stvari radi...
-
-
najgore će proći muž, odvelo mu pred zimu ovakvu grijalicu, nema mu druge nego upaliti grijanje sjedala u Mercedesu i malo se ugrijati, ako bezobraznici Olafove bande ne odvezu uskoro i njega, a taman stavio VK rege da ne strši previše
Suprug Gabrijele Žalac prijetio novinarima: 'Hedl, znam sve o tebi. Zapali svijeću za Sisvete!'Mario Žalac se direktno obratio novinaru Telegrama Dragi Hedlu, ali i jednom lokalnom novinaru, kojem se obratio sa - 'Kolega iz Vinkovaca, kako si?'www.24sata.hr -
najgore će proći muž, odvelo mu pred zimu ovakvu grijalicu, nema mu druge nego upaliti grijanje sjedala u Mercedesu i malo se ugrijati, ako bezobraznici Olafove bande ne odvezu uskoro i njega, a taman stavio VK rege da ne strši previše
Našao se pametni šaban, umjesto da se poklopi ušima...drvena glava seljoberska lopovska presumpcijski nevina...
-
A kako ce ona jadna na porciji zatvorskog pijata 😋
Kruli ce ko zadarske orgulje
-
Plenković: Nitko nije imao takvo znanje o EU fondovima kao Žalac, bila je sjajna- Nisam nigdje u Hrvatskoj vidio nekoga tko je imao toliko znanje, entuzijazam i poznavanje europskih fondova - kazao je Plenkovićwww.vecernji.hr
eto sada i oni znaju za nju, samo je način upoznavanja malo neprimjeren, ali što se može,
.....eto ljudi to je taj novi HDZ, sada krademo i po Europi- zaključio je
-
https://www.vecernji.hr/vijesti/plenko…fondove-1538466
eto sada i oni znaju za nju, samo je način upoznavanja malo neprimjeren, ali što se može,
.....eto ljudi to je taj novi HDZ, sada krademo i po Europi- zaključio je
I upravo zato što sam vidio koliko je bila agilna...
Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/plenko…fondove-1538466 - m.vecernji.hr -
Ajoj kakvi ste...
Revolucija ce izgleda krenuti sa foruma 🙃
-
Dakle, savjetuje se razgovor. Dogovorit se nekako. Ljudi smo valjda.
-
Dominik se čak 88 puta vozio autocestom, a da nikad nije platio ni lipeČak godinu i pol Dominik (37) se besplatno vozio autocestom i u tom je razdoblju 88 puta ušao na autocestu […]danica.hr
Ovaj ce za koju godinu vise odlezati nego mnogi koji su milione zamracili.
-
Možemo se mi šaliti, ali onome kome je stvarno stalo do ove zemlje podatak da nas je 1991. godine bilo 4.800.000 a danas 3.800.000 i govoriti da vladajući nisu krivi dok im se ne dokaže zaista djeluje kao veleizdaja, jer kad im se dokaže biti će nas 2.800.000
-
kotač povijesti se okreće.... gdje su danas sumerani, babilonci, etrušćani,olmeci, tolteci, maye, inke..... preživjet će samo najjaći i najsposobniji! čim nas je manje tim bolje!
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun