Sad kad su promjenili ime firme jesmo li sad mi što smo imali Pevec popušili ili će i nama zamjenit ime?
PVCM (Pevex)
-
-
-
Hahahaha. Odlicna fora, odlicna...
-
st-brajo
April 15, 2020 at 3:39 PM Changed the title of the thread from “pevex” to “PVCM (Pevex)”. -
-
Ovaj topic je skroz zamro. Ili se ekipa nije preselila sa starog foruma ili doista nema nikakvih ocekivanja, ni pozitivnih ni negativnih.
Najavljena je zadrzana dobit.
Nadam se isplati divke kao i dosad.
-
Ja sam ovu vijest shvatio kao najavu dividende...
Ne odriče se ta ekipa love tek tako. -
Negdje sam vidio da je prijedlog da ne bude dividende. Ne sjećam se više gdje. Po meni nije baš ni u redu od države uzimat pomoć pa onda isplaćivat dividendu.
-
Negdje sam vidio da je prijedlog da ne bude dividende. Ne sjećam se više gdje. Po meni nije baš ni u redu od države uzimat pomoć pa onda isplaćivat dividendu.
Prijedlog je od uprave. Kao i uvijek i kao sto bi uprava i trebala raditi jer joj razvoj treba biti na prvom mjestu. Na dionicarima je odluce sto zele.
A sto se tice pomoci, kamo srece da drzava nije isla glumiti dadilju pa zabranjivati rad. Onda ne bi morala ni isplacivati naknadu za place koje se nisu mogle zaraditi, a isplacene su. It's an even-steven. Nema nikakvog ni formalnog ni neformalnog duga prema ikome pa da bi se nesto ustezalo od dionicara.
-
A to je pitanje za filozofsku raspravu. Ako ništa drugo oduzima se mogućnost sindikalnim galamdžijama i lijevo socijalističkim političarima da rogobore protiv kapitalizma i kapitalista. Vjerojatno bi i mi koji svega jednu dionicu posjedujemo bili u opasnosti da nam polupaju šajbe.
-
Ma koga briga za te niskoristi i njihova klafranja. Jer nisu u pravu, plain and simple. Osim toga, Pevex je veliki oglasivac i nisam uvjeren da bi se sindikalni megafon cuo jako glasno. Ako bi ga i bilo. To je vijest za jedan dan i nakon toga business as usual.
-
Evo poziva na skupstinu gdje pise i prijedlog: https://pevex.hr/kompanija/wp-c…p%C5%A1tinu.pdf
Nitko nije spomenuo dobit za 2019.?
Nastavak vrhunskih rezultata, 160 milja kuna neto dobiti, rast od 14% u odnosu na proslu god.
To daje EPS od 12120 kn.
Sto se tice dividendi, i prosle godine je prijedlog uprave bio zadrzavanje pa je skupstina izglasala isplatu.
Iako ovaj put mislim da je nece biti, nekako mi se nebi slagalo s ovim solidariziranjem s radnicima sto uprava provodi, ono odjednom isplata preko 100 milijuna dividende.
Ali volio bi da sam u krivu i isplate bar 30-40%
-
Nevjerojatno koja keš mašina. A ostao sam unutra iz inata, žao mi je jedino što nisam bio inatljiviji.
Što se mene tiče, neka ostave dobit unutra i očuvaju biznis ako je to potrebno. Računam da će ova nadolazeća recesija jako udariti na sektor i dosta manjih će propasti. Ali jednom kad prođe, Pevecu ostaje još više tržišta. Ne znam za vas, ali s novcem koji mi isplate kroz dividendu ja takav prinos ne uspijevam ostvariti.
-
-
Ne vidim PVCM na ZSEu. Gdje se mogu kupiti dionice ako uopce mogu??
-
Hita OTC ili njuškalo.
-
Ne vidim PVCM na ZSEu. Gdje se mogu kupiti dionice ako uopce mogu??
-
prijavio bih se za sudjelovanje na skupstini kao fizicka osoba. sto moram priloziti kao dokaz da sam dionicar?
izgleda da sam preglup da bih se prijavio uopce, kakve koristi od mog sudjelovanja, ali volio bih otici
-
-
ok, znaci ne moram nista priloziti. hvala!
-
Netko je "pokleknuo" i prodao 2 komada 27.05. za 42.500,00 kom HITA
-
Kako su je maknuli sa zse prestao sam pratiti. Kako je ovdje islo spajanje?
-
Netko je "pokleknuo" i prodao 2 komada 27.05. za 42.500,00 kom HITA
Zna se i tko je kupio.
Jedan dionicar iz Top10.
Iako vjerovatno nije bila ta cijena vec nesto visa. Moze se dogovarati cijena kod OTC transakcija. Povuci potegni preko brokera pa se nadjete ili ne.
-
Kako su je maknuli sa zse prestao sam pratiti. Kako je ovdje islo spajanje?
100 u 1, tako da vam ovo 42500 ispada po starom 425 kn.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166
- LodeRunner