Ja imam pozitivna očekivanja od ovog novog Laqo osiguranja i AI kojeg su uveli. To bi trebalo preokrenut trend.
ADRS (Adris grupa d.d.)
-
-
-
Nema šanse da im "laqo" bude tako skoro profitabilan. A svima vama savjetujem da si pogledate prije produženja osiguranja i "laqo" ponudu. Ima nekih razlika što se tiče obujma osiguranja u smislu šta vam je sve ponuđeno, samim time to opravdava nižu cijenu.
-
Nema šanse da im "laqo" bude tako skoro profitabilan. A svima vama savjetujem da si pogledate prije produženja osiguranja i "laqo" ponudu. Ima nekih razlika što se tiče obujma osiguranja u smislu šta vam je sve ponuđeno, samim time to opravdava nižu cijenu.
A koliko košta polica u punom opsegu pokrivenosti postojećih rizika? Jer ako je cijena defacto ista onda je njihova promidžba obmanjujuca. Mijenja se defacto kanal prodaje, a to onda ne utječe ne konkurentnost ponude. Tada je jedina prednost da možeš sklopiti ugovor i platiti ga iz “udobnosti naslonjača”.
-
A koliko košta polica u punom opsegu pokrivenosti postojećih rizika? Jer ako je cijena defacto ista onda je njihova promidžba obmanjujuca. Mijenja se defacto kanal prodaje, a to onda ne utječe ne konkurentnost ponude. Tada je jedina prednost da možeš sklopiti ugovor i platiti ga iz “udobnosti naslonjača”.
LAQO je cheap ass proizvod. Totalni fail kao proizvod. Uspješna kampanja, inovativan kanal prodaje, ali prijevara od proizvoda. Crno jaje ih razbija jer ima konkuretniju ponudu.
-
Provizorna online računica na Laqo.hr mi je ponudila za osnovno osigurane 35% nižu cijenu od one koju danas plaćam kod drugog osiguravatelja. Razlika koja sam uspio utvrditi između osiguranja je ta što mi kod Laqo nije uključena ona odšteta u slučaju smrti/invaliditeta 40k/80k kn. Kod Laqo je dakle uklučeno čisto osiguranje ako skrivite štetu kod druge osobe.
-
Provizorna online računica na Laqo.hr mi je ponudila za osnovno osigurane 35% nižu cijenu od one koju danas plaćam kod drugog osiguravatelja. Razlika koja sam uspio utvrditi između osiguranja je ta što mi kod Laqo nije uključena ona odšteta u slučaju smrti/invaliditeta 40k/80k kn. Kod Laqo je dakle uklučeno čisto osiguranje ako skrivite štetu kod druge osobe.
Upravo koliko para toliko i muzike. Išli su na jeftiniju policu, ali su je okljaštrili. Bezveze
-
Pa sto nije zakonom propisano obvezno osiguranje putnika u vozilu? Od smrti i invaliditeta.
-
Pa sto nije zakonom propisano obvezno osiguranje putnika u vozilu? Od smrti i invaliditeta.
Kad su mi poslali ponuda sa 3.500 / 35.000 samo sam im se zahvalio.
Ugovaranjem opcije Vozač i putnici, tebi i/ili putnicima u tvom vozilu bit će isplaćeno 3.500 kn u slučaju ozljede u prometnoj nesreći i boravka u bolnici duljeg od 8 dana. U slučaju smrti, tvojim nasljednicima i/ili nasljednicima putnika bit će isplaćeno 35.000 kn.
Bezveze
-
Treba pričekat izvješće i vidjet efekte, ovako samo naklapamo. To što nisu jeftini ne znači nužno loše za vlasnike dionica. Nisu svi ljudi racionalni ko mi koji smo ovdje na forumu.
-
Vjerujem da su Roglić i AV povukli poteze u korist svojih firmi jer muzika u hupz više nije bila za njihove uši.
-
-
vrijeme je njima za mirovinu i da se provede prijenos na slijedeće generacije
-
Samo golo obvezno +AO plus....sve drugo je porez na neznanje.
-
Mirovina ili ne gazde u firmama su oni.
-
LAQO je cheap ass proizvod. Totalni fail kao proizvod. Uspješna kampanja, inovativan kanal prodaje, ali prijevara od proizvoda. Crno jaje ih razbija jer ima konkuretniju ponudu.
ja sam usporedno gledao (po jednakom kriterijima - osnovno + putnici + vuča) na Kompare.hr, osiguraj.me (Crno jaje) i Laqo. Laqo je bio najjeftiniji, a i najjednostavniji za plaćanje. U mom slučaju Crni jaje ih nije "razbilo", što ne znači da to pravilo vrijedi za sve. Moguće je i da Laqo i Crni jaje ciljaju na različite dobne skupine ili rade neku drugu razliku.
CO, prije Laqog, nije imao jeftine cijene obaveznog AO. Sad ih ima, s tim da će ponuda CO uvijek biti skuplja od ponude Laqog.
-
ja sam usporedno gledao (po jednakom kriterijima - osnovno + putnici + vuča) na Kompare.hr, osiguraj.me (Crno jaje) i Laqo. Laqo je bio najjeftiniji, a i najjednostavniji za plaćanje. U mom slučaju Crni jaje ih nije "razbilo", što ne znači da to pravilo vrijedi za sve. Moguće je i da Laqo i Crni jaje ciljaju na različite dobne skupine ili rade neku drugu razliku.
CO, prije Laqog, nije imao jeftine cijene obaveznog AO. Sad ih ima, s tim da će ponuda CO uvijek biti skuplja od ponude Laqog.
Nitko ne spori da su najjeftiniji, ali su zato i smanjili paket. Tko želi platiti malo i dobiti malo onda je to za njega. Super proizvod ako vozis malo kilometara i to negdje gdje nema prometa. Meni ne odgovara.
-
Vidim ADRIS2 lipo pada, možda bi se moglo ući na 400 kn opet u dionicu...
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/35251
INTERESANTNO ....DRUŠTVO STEKLO 22.01....
67 KOMADA PO 470,00 kuna
290 komada po 459,00
a na zse cijena ----ova.....danas ......ovo ....lepo oni skupljaju .....hebe...im se za cijenu zapravo ..
pa meni se ...ebe...
ja ću dokupit ...što niže majstori iz rovinja
-
Ima li tko noviju knjigu dionicara za podijelit? Uz financijsku naknadu naravno? Ako moze u inbox...
-
Ima li najava o konsolidaciji turističkog biznisa? Paralelno idu Maistra, HUPZ, Hilton Dubrovnik, Split. Nakon ove vijesti Adrisov turistički portfelj gubi na dominaciji, a da ne kažemo da nema dividende već samo vraćanje internih kredita po minimalnim kamatama.
https://www.poslovni.hr/kompanije/svje…trziste-4270570 -
adris je postao problem sam sebi što njih ionako ne smeta pravilnik radi u njihovu korist.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun