5-6 kn dividende (naravno za dvije godine)
ZABA (Zagrebačka banka d.d.)
-
-
-
Bilo je jasno da ce ovo osjetno porasti cim dodu naznake micanja blokade. Ima li netko projekciju rasta? Koje je ocekivana granica? Da li je 65 ako ocekujemo zbirnu divku oko 7kn za 2019/20?
Moj je target >68 kn, ali dam i za manje
Mozda dođe na te razine kada objave isplati dividende. Zadnjih dana je cijena prenaglo skočila na malim prometima, sad već vidimo hlađenje kako sam i mislio al vjerujem da neće nazad ispod 60.
-
Ocekujem 8 i vise
-
Za 2 godine bi mogli da pljusnu.
Zabari ce izvuc lovu . Moja procjena je 5-8 kn netto.
-
Kolika je bila dividenda 2020. godine?
-
2020 nije bilo dividende
-
Vječito nešto mute i natežu se po sudovima, bankarska posla...
-
Kolika je bila dividenda 2020. godine?
Kad se odbije porez, prirez i ostalo... Dobio sam 0(nula) kuna.
-
Ovisno koliko su žedni u Unicreditu toliko se toči Divke. Ja procjenjujem da su prohodali kroz Saharu.
-
Zar nisu u proljeće prošle godine namjeravali isplatiti nešto manje od 5 kn po dionici a, nakon zabrane, ostavili to u zadržanoj dobiti?
Ne vidim razloga da ne isplate barem 8 kn kad HNB odobri isplate dividende.
-
-
Stigao je poziv za sudjelovanje na Glavnoj skupštini
Dnevni red-
Politika ciljane strukture i promicanja raznolikosti Nadzornog odbora Zagrebačke banke
Politika za izbor i procjenu primjerenosti članova Nadzornog odbora Zagrebačke banke
Skupština je zakazana 08.rujna 2021. s početkom u 11 sati
-
Ništa od divke?
-
Ništa od divke?
Izgleda da imaju "važnijih tema" od izglasavanja dividende.
QuoteDNEVNI RED
1. Politika ciljane strukture i promicanja raznolikosti Nadzornog odbora Zagrebačke banke d.d.
2. Politika za izbor i procjenu primjerenosti članova Nadzornog odbora Zagrebačke banke d.d.
Banka će težiti osiguravanju jednake zastupljenosti osoba različitih aspekta raznolikosti, uzimajući pritom u obzir aspekte poput obrazovanja, profesionalnog iskustva, spola, dobi te ako je primjenjivo zemljopisnog porijekla. Banka će težiti osiguravanju jednake zastupljenosti osoba različitih aspekta raznolikosti, uzimajući pritom u obzir aspekte poput obrazovanja, profesionalnog iskustva, spola, dobi te ako je primjenjivo zemljopisnog porijekla.https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ZABA/GS-ZABA-b36c087450363ab4332402b49b88fbb4.pdf
-
Stigao je poziv za sudjelovanje na Glavnoj skupštini
Dnevni red-
Politika ciljane strukture i promicanja raznolikosti Nadzornog odbora Zagrebačke banke
Politika za izbor i procjenu primjerenosti članova Nadzornog odbora Zagrebačke banke
Skupština je zakazana 08.rujna 2021. s početkom u 11 sati
Kako ce stavit na skupštinu prijedlog isplate divke kad je na snazi zabrana sve do kraja godine s time da ce ta odluka biti eventualno preispitana do 30.09 od strane HNB, ne moze se glasat o necemu sto bi bilo protuzakonito ne brinite cim hnb da zeleno svjetlo mislim da ide izvanredna skupština sa obilnom divkom na dnevnom redu
-
Da li je ostvarena neto dobit iz 2020. u cijelosti raspoređena u zadržanu dobit ili je dio dobiti raspoređen i u ostale rezerve?
-
Zaba se sa drugim bankama vec zalila na zabranu isplate divke u prvom mjesecu, tako da cekaju skidanje zabrane nestrpljivo, hnb nema vise argumenata za blokadu sezona je sjajna gospodarski rast dobar, u ustavu jasno pise da se nemoze zabranit stranim investitorima iznosesenje dobiti tako da je tu sve jasno treba samo malo strpljenja
-
https://www.poslovni.hr/hrvatska/presu…-na-sud-4299266
zanimljivo kako nitko nikad ne reagira na načine kako se kreiraju npr. cijene goriva, je li tu možda ima nekih mutnih radnji, nabijanja cijena, je li netko uzeo više negoi što je trebao i sličnog. a tu se radi o milijardama i to na godišnjoj razini a ne o par sto milijuna u nekoliko godina. Očito su jedino bankari lopovi, svi drugi su poštenjačine par excellence...
-
https://www.poslovni.hr/hrvatska/presu…-na-sud-4299266
zanimljivo kako nitko nikad ne reagira na načine kako se kreiraju npr. cijene goriva, je li tu možda ima nekih mutnih radnji, nabijanja cijena, je li netko uzeo više negoi što je trebao i sličnog. a tu se radi o milijardama i to na godišnjoj razini a ne o par sto milijuna u nekoliko godina. Očito su jedino bankari lopovi, svi drugi su poštenjačine par excellence...
Heh, pa tema je Zaba pa većinom linkamo i pišemo o njoj što ne znači da u drugim branšama ili kompanijama nema sumnjivih radnji.
-
Heh, pa tema je Zaba pa većinom linkamo i pišemo o njoj što ne znači da u drugim branšama ili kompanijama nema sumnjivih radnji.
Moj komentar nije bio direktna replika na vaš. Više sam se nadovezao na njega komentirajući generalnu atmosferu u društvu po kojoj su banke najveći i skoro jedini lopovi i samo one pokušavaju opljačkati narod.
-
Moj komentar nije bio direktna replika na vaš. Više sam se nadovezao na njega komentirajući generalnu atmosferu u društvu po kojoj su banke najveći i skoro jedini lopovi i samo one pokušavaju opljačkati narod.
Tu se apsolutno slažemo.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k