moller
Kada izujemo prepadnute tek onda može na četri znamenke.
Prepadnuti vole na okruglo.
ma da mi je samo pola biti tako hrabar, uff , kupio bih još pet komada danas pa kud puklo da puklo
moller
Kada izujemo prepadnute tek onda može na četri znamenke.
Prepadnuti vole na okruglo.
ma da mi je samo pola biti tako hrabar, uff , kupio bih još pet komada danas pa kud puklo da puklo
Ok ali šta mu taj konkurent sa 1,5% glasova može naudit na skupštini osim grintat? Samo pitam.
Grintanje pred nounar'ma i TV kamerama može biti prilično neugodno za vlasnika 94.9%, pitanje je koliko je spreman platiti za život bez stresa...
potoj logici sam ja mogao biti zadnji grintaac sa niti 20 000 dionica.
pred TV kamerame govoriti da mislim da vrijedi 1000 kn / dionici i ne psutam ako ne plate!!!
Neće još dugo biti prilike kupovati po 490,
futuresi okreću na capesize.
Koja će tek panika nastati kad se izuveni krenu vraćati nazad.
Brunos
28.10 trebalo bi izići to je sutra.
26.10. Je bilo zagrijavanje pred izvješće
Evo dionice nazad krenula, a izuveni ostali bez dionica.
Ako brzo ne kupe nazad, po kojoj će cijeni kupovati uskoro?
ostala sića ispod 500.
Što ti je burza nije za plašljive
Grintanje pred nounar'ma i TV kamerama može biti prilično neugodno za vlasnika 94.9%, pitanje je koliko je spreman platiti za život bez stresa...
pred TV kamerame govoriti da mislim da vrijedi 1000 kn / dionici i ne psutam ako ne plate!!!
To vam je kao onaj frajer koji nije htio Bandiću prodati potleušicu da se spoje nova i stara Branimirova. Ovi prijete, a on neće da proda dok mu se ne isplati što je zamislio. Pa su mu morali platiti na kraju...
marielena
Ja ostajem i čekam četri znamenke, šteta priliku ne iskoristiti
Pa superciklus bude jednom u 10-15 godina
Neću prognozirati daljnje kretanje cijene dionice, ali svako čišćenje od plašljivih čini čudo za potencijal rasta
Cape, okrenuli futuresi oko + 2000
vidim da nema baš puno spremnih ispod 500 za izuvanje
Da nije ina stara što je izuveno izuveno je, idemo dalje
To vam je kao onaj frajer koji nije htio Bandiću prodati potleušicu da se spoje nova i stara Branimirova. Ovi prijete, a on neće da proda dok mu se ne isplati što je zamislio. Pa su mu morali platiti na kraju...
dobro da ste mi rekli.. sad cu kupiti sjednu dionicu OPTE i trazti od Telemacha onoliko koliko zajedno vrijede Microsoft Facebook i Tesla te postati najbogatiji covijek na svijetu.
ali da se sputim na zemlju....
kolega ne ide to bas tako... po toj logici A1 zaista moze traziti od Telemacha za svoj dio OPTE koliko recimo vrijede A1 i HT zajedno trzistno. i hoce li dobiti ?
marielena
Ja ostajem i čekam četri znamenke, šteta priliku ne iskoristiti
Pa superciklus bude jednom u 10-15 godina
Čvrsto sam uz tebe.
jasko
Promjenilo se brzo
Izuveni sada mogu trčati za dionicom dok nije otišla brzo nazad gdje je i bila
što se dešava nestalo ovih što se vole izuvati
jasko
Cape + 4500
Jak preokret
Hugh
strpljjvi čekaju i kupuju
ja sam i danas kupovao
i još ću ako bude ovih što se vole izuvati
pedaline sutra, samo treba jako vrtiti
Sinergija izvješća i okreta BDI-a.
I zato smo slijedeći tjedan na 590.
Samo hrabro, težak je ovo kruh.
danas do sada kuoljeno preko 3000 dionica,
ima i mojih tu
Tko zna kada će ovi što se vole izuvati opet dijeliti
pedaline sutra, samo treba jako vrtiti
Da nije kolega došlo do tipfelera? E je trebalo biti a i eto prognoze vremena za sutra.
Dobio je par puta manje nego što su mu nudili.
Zašto? Zato što nije imao čiste papire, nije ni bio vlasnik u gruntovnici.
Samo vanknjižni vlasnik.
Dobro je išta dobio.
Dobio je par puta manje nego što su mu nudili.
Zašto? Zato što nije imao čiste papire, nije ni bio vlasnik u gruntovnici.
Samo vanknjižni vlasnik.
Dobro je išta dobio.
E to nisam znao, mislio sam da je prošao kad onih par legendi u Kaštelima što su 10 godina blokirali dovršetak brze ceste Solin - Trogir, ali to je ipak Splitsko Dalmatinska, tamo zakoni gravitacije ne vrijede
Game over, prodati i kupiti Atlantsku da se nešto ipak zaradi.
Nema tu puno filozofije.
IMHO