1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• maratonac
  • February 19, 2020 at 1:17 PM
  • Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • June 21, 2021 at 2:45 PM
    • #1,741
    Quote from stariigrac

samo izvlačim zaključke od vas kolega i nekih na forumu...

"Sve u sekundicu dogovoreno odavno"

"ovo je vec davno prodano...Ne treba biti neki genij"

Ti trolaš, jedini smisao tvog pisanja je podmetanje klipova i nabadanje svakojakih scenarija. Sve tvoje "uspjehe" smo vidjeli na DLKV, i to kako znaš i umiješ.... Rasprave na drugim temama - ne postoje. Ne pišem o konstruktivnim raspravama nego o svim raspravama i temama.

Mislim, obzirom da si se zaklinjao na DLKV kako će to biti jedna superuspješna priča, napiši nam tamo poneki osvrt, što i kako dalje.... čisto da imamo izbalansirani pristup temama. Forum dulje pamti nego ti to misliš...

A moderatora ja bi javno zamolio da prebaci priču na "kladionicu" obzirom da je ovakva, dubokoumna rasprava, pogodnija za tu temu.

• stariigrac
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    199
    • June 21, 2021 at 4:21 PM
    • #1,742
    Quote from Flight
    Quote from stariigrac

samo izvlačim zaključke od vas kolega i nekih na forumu...

"Sve u sekundicu dogovoreno odavno"

"ovo je vec davno prodano...Ne treba biti neki genij"

Ti trolaš, jedini smisao tvog pisanja je podmetanje klipova i nabadanje svakojakih scenarija. Sve tvoje "uspjehe" smo vidjeli na DLKV, i to kako znaš i umiješ.... Rasprave na drugim temama - ne postoje. Ne pišem o konstruktivnim raspravama nego o svim raspravama i temama.

Mislim, obzirom da si se zaklinjao na DLKV kako će to biti jedna superuspješna priča, napiši nam tamo poneki osvrt, što i kako dalje.... čisto da imamo izbalansirani pristup temama. Forum dulje pamti nego ti to misliš...

A moderatora ja bi javno zamolio da prebaci priču na "kladionicu" obzirom da je ovakva, dubokoumna rasprava, pogodnija za tu temu.

Display More

kolega, vidim vi opet o Dalekovodu na temi Optime. Dakle, nervoza se nastavlja, a moderator ne voli nervozu na forumu.

Vaše dubokoumne rasprave na Optimi (ovdje je tema Optima), čitam od početka pada Optime sa 8,00kn na evo ovih jadnih 4,8kn.

Moja razmišljanja oko Optime i pozivanje na oprez pri tim cijenama, kao što kažete, forum "pamti", pa možete malo prolistati, iako sam siguran da znate.

Nikada nisam tvrdio da se Optima neće prodati za neku realnu cijenu (a to je 7,5-9kn), nego sam samo upozoravao da lagano i sigurno neće biti, da će biti padova, da ne mogu svi zaraditi kao što vi bahato tvrdite čitavo vrijeme.

Pretpostavljam da je jedan od klipova bio i moje javno razmišljanje da će se Ana, pobrinuti za svoje dionice i da se mali dioničari ne bi trebali oslanjati na nju, dok ste vi tvrdili da je ona pravnica, razumna žena koja se neće time baviti. Da bi onda nedavno pozivali na manipulacije, zatvore i slične stvari.

p.s. na Dalekovodu ne pišem jer nemam odavno njegove dionice, a ne pišem na temama dionica koje nemam. Na vrijeme sam uvidio opasnosti, iako i dalje tvrdim da ima puna potencijala. Tu sam, između ostalog i vas poslušao (vidite kolega kako je to lako priznati ako vas bahatluk ne sprječava :) )

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • June 21, 2021 at 5:16 PM
    • #1,743

Ništa ti nemaš osim poriva da podjebavas ovdje ekipu misleći da će to utjecati na moju reakciju. Tvoja jedina namjera je isprovocirati (na Optimi konkretno mene) da bi me valjda moderator banirao.

Isključivo se baviš Optimom i tko god klikne na tvoj nick i pogleda unatrag sve će mu biti jasno.

Ja znam zašto sam, kada i kako reagirao. I nisam to slučajno ucinio. Tebi sigurno to neću pojasnjavati jer tvoj poremećeni mindset neće ništa drugo zakljuciti osim ono sto i inače zaključuje trujući svaku konstruktivnu raspravu.

Ja ti nemam problema s time da me moderator banira. Zaista nemam. Jer ovaj forum je ionako ugkavnom gubljenje vremena jer se 90% komunikacije odvija s besprizornim likovima kao koji su nerijetko obicni bezveznjaci bez svrhe i sadržaja.

Šteta je sto je tome tako. Ima nekolicina ljudi koji su zaista inteligentni, znaju i dodaju sadržaj ovome mjestu (poput mitkka i nekolicine drugih Jaska i sl.) Radi takvih sam još tu, radi sličnih tebi…. ne isplati se paliti računalo ili mob.) Nažalost….

• diokidina
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,171
    • June 22, 2021 at 9:43 PM
    • #1,744

mitkko

Ja cu to sa njim rijesit.

Ja u citanju pojedinih postova iscitavam da oni koji nisu kupili ili se dvoume aludiraju na dokapitalizaciju.

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • June 23, 2021 at 9:46 PM
    • #1,745

aha...znaći samo bajkice prolaze, ništa za stvarno, odmah kritike i neuroza...zašto ako je sve tako ružičasto...

a kol. BabaLuji, fučka se meni za brodare, uopće se ne kužim u to i meni je to sve isto a i svejedno... iz dosade sam pogledao što se piše na forumu i samo prenio nedavni razgovor sa terena i ništa više a što se tiće tvojih 150% ulaz izlaz i sve to što si naveo, ma doslovce me :sleeping: , to je tvoja stvar a iz moje pozicije, ja prihodujem od pravog posla prema kojemu su prinosi na zse, toliko sitni s obzirom na vremensku komponentu i rizik, da je to najobičnija zahebancija i šteta kvalitetnog vremena X/

toliko i adio :*

• looserst
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,797
    • June 23, 2021 at 10:06 PM
    • #1,746
    Quote from barbosa 2.0

aha...znaći samo bajkice prolaze, ništa za stvarno, odmah kritike i neuroza...zašto ako je sve tako ružičasto...

a kol. BabaLuji, fučka se meni za brodare, uopće se ne kužim u to i meni je to sve isto a i svejedno... iz dosade sam pogledao što se piše na forumu i samo prenio nedavni razgovor sa terena i ništa više a što se tiće tvojih 150% ulaz izlaz i sve to što si naveo, ma doslovce me :sleeping: , to je tvoja stvar a iz moje pozicije, ja prihodujem od pravog posla prema kojemu su prinosi na zse, toliko sitni s obzirom na vremensku komponentu i rizik, da je to najobičnija zahebancija i šteta kvalitetnog vremena X/

toliko i adio :*

Bi li nam objasnio zasto uopce pises na temi atpl ako (kako sam kazes) ne kuzis se u brodare i sve ti je isto? Meni kad je dosadno odem do frizidera :S

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • June 23, 2021 at 11:02 PM
    • #1,747
    Quote from barbosa 2.0

gle Flight, uopće ne špekuliram nego samo prenosim dio razgovora, radi se o industriji parketa, sirovina je domaća kao i obrada tj dodana vrijednost, cijena 110kn m2 dakle 15eur ugovorenih u 02mj 2020. i sada su stopirali navodeći visoke vozarine kao razlog...

Parkete inace prevoze bulkerima 🤣🤣🤣

• Laudator
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,487
    • June 24, 2021 at 12:47 PM
    • #1,748

O Bože znam da je i tebi vruće ali spasi nas OVE POŠASTI. Ovo prelazi u Beskrajni dan.

p.s. nek ide u ban, svaštaru bilo šta samo baci kamen i budi P R E C I Z A N!!!!

• Laudator
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,487
    • June 24, 2021 at 6:37 PM
    • #1,749
    Quote from Barikb

obišao sam neke top lokacije. Ima ljudi slovenci prednjače, međutim neće to biti niti blizu u odnosu na prije covida. Euro nogomet isto odmaže. Uglavnom prezivjet ce se nekako i ovu 2. covid godinu. Doći će dosta Nijemaca i Austrijanaca, ali premalo ih privučemo koliki je njihov potencijal. Talijani su vise stradali od epidemije mislim da nisu toliko za putovanja, izostat ce Englezi platežno jaki. Oni ugovori sa TUI za Rabac su poništeni. Cijene su (pre)visoke za domaće. Ugodno je putovati na trajektu gužve nema ni u povratku. Nažalost ljudi odbijaju cijepljenja. To je suicidalno ponašanje, ali problem je dubok jer je to mix straha i neznanja. Bude li i treća covid godina turizam i ulaganja će se mjenjati na način da samostalni objekti kuće, mobilne k i ostalo imati prednost. Veliki objekti definitivno se moraju preispitati. Žale se opet svi da nema radnika...Lijepo ljeto za ljetovati, ali škakljivo za ulagati čini mi se.

Molim Admina da i ovo svakodnevno ponavljanje iste teze i naricanje nad necijepljenjem već jednom sankcionira. Nazivati suicidalnim veliku većinu stanovnika Hrvatske zaista prelazi razinu gadljivosti snošljivu prosječnom korisniku ovog foruma. Zahvaljujem!

• forumas
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    433
    • June 25, 2021 at 11:46 AM
    • #1,750

Molim pojačati drukanje, jer nam ništa ne prolazi na kupnji.

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,179
    • June 26, 2021 at 3:08 PM
    • #1,751
    Quote from Marin83
    Quote from mitkko

Je, Lone radi po pravilima distance, znam isto i za Amarin, ali recimo neki dan sam bio u Novom Vinodolskom u Lisanju, takodjer ima 4*, nitko se ne pridrzava nikakvih mjera. Svedski stol, svatko se sam posluzuje, fali im konobara pa ni stolove ne stignu raspremiti, a kamoli dezinficirati. Ljudi slabo nose maske, iako su obvezne... Pretpostavljam da je u hotelima sa nizom kategorizacijom situacija i puno losija.

Ne znam zašto se operećujete sa ovim stvarima...ja sam u ovaj ponediljak primio i drugu dozu cjepiva i još desetak dana pa sam si miran, ne pada mi napamet da mi se ponovi 2004 kada mi je neki respiratorni virus bio totalno razorio pluća, uz pljuvanje krvi i uz posljedice koje su trajale još min dvije godine. Vjerovatno se radilo SARS - CoV koji je tada harao, bliski srodnik današnjeg SARS-CoV-2 iliti ga COVID-19.

pa gdje si ga dovraga pokupio!!?? ne sjećam se da je kod nas bilo nešto zaraženih. ili vrlo vrlo mali broj.

• trial
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,163
    • June 28, 2021 at 3:58 PM
    • #1,752

Jedan nevjerojatno dobro napisan diplomski rad.

file:///C:/Users/Korisnik/AppData/Local/Temp/diplomski_rad._livia_superina.pdf

• stariigrac
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    199
    • June 28, 2021 at 5:44 PM
    • #1,753

Kolege, šta sad kukate. Sami smo si krivi. Danima kolegu forumaša cimamo da se ostavi crnila i da kupi ATPL, i sad kad je kupio naravno da mora malo pasti. Sad kad on proda od straha, ode dionica opet gore😉

• tizian1
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,545
    • June 28, 2021 at 6:55 PM
    • #1,754
    Quote from stariigrac

Kolege, šta sad kukate. Sami smo si krivi. Danima kolegu forumaša cimamo da se ostavi crnila i da kupi ATPL, i sad kad je kupio naravno da mora malo pasti. Sad kad on proda od straha, ode dionica opet gore😉

Jako mi je simpatičan, ali nadam se da će uskoro prodati. :/

Uvjeren sam da hoće, i on i još par njih hrabrih. ;)

• MihoMato
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    206
    • June 29, 2021 at 8:06 PM
    • #1,755
    Quote from Paulie
    Quote from Muzakus

U tekstu se uz Erste spominje Unicredit bank Austria, a ne Zaba.

Doslovno sam vam citirao i boldao da se spominje ZABA.

Eto , vidim da Vi navijate da se Zaba proda,te ću ja sutra odmah prodati moje dionice od Zabe.

• brajakica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,688
    • June 29, 2021 at 11:34 PM
    • #1,756

#Suezmax-28% to -$3k/d#Aframax -30% to $3k/d
    #LR1 -44% to $1k/d

Gubljenje vremena i novaca. Uskoro atpl ide dalje gore.

• amerikanec
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    497
    • June 29, 2021 at 11:49 PM
    • #1,757

Barikb,po koliko bi ti dionicu ponovno kupio? Nesto si mi strasno zabrinut za epidemiolosku situaciju a bome i u Valamaru strahuju od Markotic i Capaka.😁

• Laudator
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,487
    • June 30, 2021 at 6:53 AM
    • #1,758
    Quote from amerikanec

Barikb,po koliko bi ti dionicu ponovno kupio? Nesto si mi strasno zabrinut za epidemiolosku situaciju a bome i u Valamaru strahuju od Markotic i Capaka.😁

S obzirom da je izašao u panici sa velikim minusom vjv ne bi ulazio ponovno skuplje od 18.

• 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • June 30, 2021 at 7:10 AM
    • #1,759
    Quote from Laudator
    Quote from amerikanec

S obzirom da je izašao u panici sa velikim minusom vjv ne bi ulazio ponovno skuplje od 18.

Panicni izlasci su nesto sasvim regularno.

A pjevali su se hvalospjevi na ovoj dionici.

Kakva su to bila vremena...

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• nemo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    768
    • June 30, 2021 at 7:48 AM
    • #1,760
    Quote from Barikb

Komentira se da Angela Merkel uništava sezonu Portugalu. 70% Portugalćana NIJE se cjepilo i imaju preko 17.000 mrtvih. Kaže EU da to nije europski od Njemačke. Koliko invalida imaju u Portugalu nemam pojma. Slažem se sa Polijem, doktora Pavelića je trebalo gurati za Nobelove nagrade za znanost, medecinu, mir i ekonomiju, a ne prisiljavati na ostavku. Genijalan tip, a ne možeš mu ništa :S ?čak ga ni pritvoriti na 48 sati. Zar nije 70% necijepljenih Portugalćana krivo za neuspjehe sezone ili se tih 70% ponaša europski. I mene sad zbunilo.

Da je Broz ne da ga nebi smjenili nego bi izdali dopusnicu fakultetu do vikenda.

Portugalćana? Koji je to narod?🤔

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 20, 2025 at 8:36 PM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. superfly

May 20, 2025 at 8:36 PM
    1. GRNL (Granolio d.d.) 120

• sonda
      • January 13, 2022 at 11:03 AM
      • Dionice
      • sonda
      • May 20, 2025 at 5:11 PM
    2. Odgovora
      120
      Pregleda
      42k
      120
    3. Muzakus

May 20, 2025 at 5:11 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 20, 2025 at 2:58 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      910k
      2.1k
    3. Darla

May 20, 2025 at 2:58 PM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 20, 2025 at 1:48 PM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      833k
      1.9k
    3. SILVIO2024

May 20, 2025 at 1:48 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 20, 2025 at 12:29 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. All

May 20, 2025 at 12:29 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• ADPL (AD Plastik d.d.)

superfly May 20, 2025 at 8:36 PM
  • GRNL (Granolio d.d.)

Muzakus May 20, 2025 at 5:11 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Darla May 20, 2025 at 2:58 PM
  • INGR (INGRA d.d.)

SILVIO2024 May 20, 2025 at 1:48 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 20, 2025 at 12:29 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Hawk Tuach May 20, 2025 at 12:13 PM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

marinac May 20, 2025 at 9:23 AM
  • Što smo danas tržili

vitoo May 19, 2025 at 4:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 16, 2025 at 7:37 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

All May 16, 2025 at 3:38 PM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,254 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Slične teme

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Avx
    • February 13, 2020 at 2:36 PM
    • Dionice