i kako se razvijaju pozitivne divergencije
Neo naredio ne kupiti Bitcoin dva puta i uslijedio oporavak
Gosp. Neo kaj sad opet ronimo prema 40000 dolara
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
znaš ono mutno što ide okolo...imao sam grozan dan i nisam se još odlučio koju da uzmem...ova je lijepa i naranđasta
a što se nudi?
-
Gle nemoj se ljutiti al skini mi se s grbače. Ti si meni jedan potpuno nebitan lik vezano na bilo sto. Do tvojih traktata ne držim niti me zanimaju.
Vise mi se ne obraćaj. Ako imaš kakav problem javi se na privat.
Nemoj stalno viriti u tuđi takujin jer od toga nemas nikakve koristi. A još manje se ne ponašaj kao da se znamo ili da ti mene znaš. I ako drugi put imaš problem ne idi plakati moderatoru nego se javi meni osobno. Ja ću ti sve pojasniti u 4 oka.
A sto se tiče Optime, svi znamo da će se prije ili kasnije firma prodati i da će dionicari dobiti svoj novac. Kao niti jedna prodaja ne ide glatko. Jako Andabak je prodavao hotele dulje od godine dana, Ostoja dvije godine, Maraska se prodaje već dulje od godine dana. U Hrvatskoj ništa ne ide glatko. Ni brzo. Do tog trenutka obzirom da nema mnogo institucionalnih ulagaca, sitni ili krupniji špekulanti mogu šarati cijenom amo-tamo, no oni iskusniji, znaju da se na kraju novci broje i da svakodnevno buljenje u tehniku ako im je to cilj naprosto nema smisla. Jer Optima neće još dugo biti na grafovima prisutna.
-
Gle nemoj se ljutiti al skini mi se s grbače. Ti si meni jedan potpuno nebitan lik vezano na bilo sto. Do tvojih traktata ne držim niti me zanimaju.
Vise mi se ne obraćaj. Ako imaš kakav problem javi se na privat.
Nemoj stalno viriti u tuđi takujin jer od toga nemas nikakve koristi. A još manje se ne ponašaj kao da se znamo ili da ti mene znaš. I ako drugi put imaš problem ne idi plakati moderatoru nego se javi meni osobno. Ja ću ti sve pojasniti u 4 oka.
Mislim da je prije suprotno da se ti meni skines s grbace jer nisam se ja tebi obratio vec ti meni s napadom vezano za moj post cteza optime u tehnickoj analizi, ukoliko si smatrao da je crtez iskrivljen po nekim opce uvazenim pravilima tehnicke analize onda si mogao pristojno reagirati i dati svoj sud vezano za isto, nego si za reakciju izabrao napad preko dionice dlkv i onda sad meni govoris da se ja tebi skinem s grbace jos se referiras u predhodnom postu na mene, a ti se prvi hvatas mene otkad sam objavio taj post, ja kada mislim i znam da je neka cinjenica krivo prezentirana onda cu se na istu osvrnit sa demantijem jer je to korektno, a ti si sam virio u tudji takuin sa svojim izborom napada, nigdje se ja tebe prvenstveno nisam dotakao, to sta ti smatras da ja to radi tebe sam objavio iz tko zna kojih razloga koje ti mislis to je sad tvoj problem pa ga rijesi sa samim sebom nemoj s menom, a moderator nema veze s nicim ovdje niti sam ga na iti koji nacin kontaktirao to su tvoji krivi zakljuci.
-
Ima nešto u tome. Zaj...i su ti kompleksi...🙂
-
ne postoji premali-preveliki, uopće bezvezna dilema iz naše muške pozicije
Evo jednog tehničara... 😁
Naravno, postoje dva tipa muškaraca: oni s velikim i oni drugi-tehničari.
-
ne postoji premali-preveliki, uopće bezvezna dilema iz naše muške pozicije
čuj njega , uopće nisi skužio, jel da...s tehnikom ili sirovom kinetikom, u čemu je za "tebe" razlika, isto ti je sa 5cm više ili manje, to sa veliko-serdnje malo uopće nije naš muški problem, nama je uvijek ok.
-
čuj njega , uopće nisi skužio, jel da...s tehnikom ili sirovom kinetikom, u čemu je za "tebe" razlika, isto ti je sa 5cm više ili manje, to sa veliko-serdnje malo uopće nije naš muški problem, nama je uvijek ok.
Kak ti s malim možeš znati kak je meni... 😁🤣
-
Uhhhhh, znao sam da će ova rasprava otići u krivom smjeru .
Na kraju bezazlena zezancija ode u mjerenje tko ima većeg .
I to na forumu za dionice . Testosteron ipak radi svoje
-
Uhhhhh, znao sam da će ova rasprava otići u krivom smjeru .
Na kraju bezazlena zezancija ode u mjerenje tko ima većeg .
I to na forumu za dionice . Testosteron ipak radi svoje
Kad vidim da ima ljudi koji i prije ševe sjedaju za komp i rade analizu kak, kaj i kam... 😁
-
-
da se ovako razgovaraš sa mnom oći u oći, sad bi klečao i pjevao na mikrofon!
-
itekako mogu jer da se ovako razgovaraš sa mnom oći u oći, sad bi klečao i pjevao na mikrofon!
Uuu, koji alfa muškarac... 🤣🤣🤣
Pozovi si Eltona Johna da ti udovolji tvojim mokrim snovima...
-
Valjam se po podu od smijeha, hahahahhaha
-
aaaa...sada je meni jasnije zašto je tebi bitna velićina, dakle tajna je u Eltonu Johnu ...sory kolega što sam tako oštro reagirao, ja sam onako tradiconalniji i konzervativniji u skladu sa svojim godinama i ponekad zaboravim u kakvim trendovima sada živimo...evo pusa i zaboravljeno
-
aaaa...sada je meni jasnije zašto je tebi bitna velićina, dakle tajna je u Eltonu Johnu ...sory kolega što sam tako oštro reagirao, ja sam onako tradiconalniji i konzervativniji u skladu sa svojim godinama i ponekad zaboravim u kakvim trendovima sada živimo...evo pusa i
aaaa...sada je meni jasnije zašto je tebi bitna velićina, dakle tajna je u Eltonu Johnu ...sory kolega što sam tako oštro reagirao, ja sam onako tradiconalniji i konzervativniji u skladu sa svojim godinama i ponekad zaboravim u kakvim trendovima sada živimo...evo pusa i zaboravljeno
Daj pusu onom koji kleči ispred tebe. Al ok... barem imaš fantaziju i vidim da je se ne sramiš. Tehniciraj i dalje...
-
Meni je uvijek lijepo vidjeti da ima ljudi koji brinu o drugima.
-
Manje više, ništa novo na ovoj temi i tako godinama. Čeka se prodaja, koja će ubrzo. Jedino novo zadnjih dana je da trial trola letača. Da li je to kazna zbog komentara na igh, vrag će ga znati
-
Učio sam od najboljih, na jednom drugom tickeru.
kolega, ne brini brigu! znamo da si pokupio svo znanje na igh i tehnici (koji za sada još nisu propali. nadam se da ni neće!) i mnogim drugim stečajušama tokom godina. drž se ti sigurnog terena, pusti optimaše da i dalje budu optimistični jer priča će vrlo vjerovatno uskoro završiti. za razliku od tvojih miljenica gdje će biti potrebno još puno puno živaca!
-
Hrvatski jal: to je ono sto vidjamo ovdje ovijeh dana.
Samo to je to. Nista drugo.
Pozdrav!
Hrvatski jal: to je ono sto vidjamo ovdje ovijeh dana.
Samo to je to. Nista drugo.
Pozdrav!
-
Ali mislim za pocetno priznavanje imovine je bitno pocetno misljenje uprave o vijeku trajanja upotrebe, ako ovisi o njima iskljucivo
Evo bas malo gledam revidirano i mislim da nije tako jednostavno kako racunas vidi pocetak 2019 brodovi u upotrebi 78 mil amortizacija za tu godinu je 17mil, na kraju godine brodovi u upotrebi su 61 mil, a pola godine poslje ti ugovori isticu nema logike da se onda vode po 61mil ocito se to drugacije vodi, po meni iz 2019 trosak tih brodova je bila amortizacija 17mil + kamata
Ne kužim o čemu pričaš. Jel to komentiraš neki moj post ili odgovaraš BudFox ?
Smiješno?!
Ovo je opasno. Oni su koliko vidim nanovo petljali po izvjescu i mijenjali prihode i dobit i tko zna sto još?! Dakle, nisu to pogreške sintakse i interpunkcije nego su promijenili temeljne brojeve?
Ha mislim.... ako se to tako radi na ovim periodičnim izvjescima onda mogu poslati javnosti sto god zele.... i napisati kasnije ‘ispravak’.
A kaj je još zanimljivije, mijenjali su i usporedne podatke za prošlu godinu?!
Daj provjeri još jednom jel šParica i dalje osvajač nagrade? 😁
Ma ja sam inace po prirodi vesela osoba pa mi svasta smijesno. To je valjda zivotni stav; ne treba zivot preozbiljno shvacati. :)) Preporucam svakome. :))
Parica je cudo! Definitivni pobjednik.
Ej, znas ono kad das kritiku na vlast pa te u drustvu opomenu da nisi glasao pa nemas pravo nista reci? :)) Ajde ti kupi dvadesetak komada da to ne mozemo reci.
Vidim da si vec pripremio i savrsena pitanja za skupstinu. Da mi je vidit onoga tko tebi nece odgovoriti na pitanja. :))
Dakle, vrijeme je da krenes u kupovinu iz vise razloga; boljeg trenutka od ovog nece biti. Ovo samo moze rasti; samo bolje vrijeme ide. 50 mil kn bolji rezultat od ostvarenog u istom razdoblju prosle godine. Pa meni je samo to dovoljno.
Ma meni se cini da je netko hackir’o nečiji profil.... jer Buddy sad sipa mišljenja i brojke ko iz rukava....
Neo nije sigurno.... da nije alias? Nije on...
A gdje je nestao šParica? 😁
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k