Baltički indeks Capesize + 3,7% 34.293 USD
Indexi rastu cijena pada logicno
Bez brige kolega, eksplodira to u tren.
Samo strpljivo.
Nemam nista protiv da u par dana odleti duplo gore 😀 zasto bi svi polako jeftino kupovali 🤗
Nemam nista protiv da u par dana odleti duplo gore 😀 zasto bi svi polako jeftino kupovali 🤗
Kolega neki su dugo i kupovali po malo. Dugo je bilo jeftino.
Baltic Capesize index -4% to $33,465
Brazil/China -6% to $27,932
E danas ce cijena gore 😂
i mene su zvali odvjetnici da vide jesam dobio papire. Ja imam P rod dionica.
od kuda im brojevi telefona?
a treba njih tužiti za povredu GDPR pa neka se brane od kuda im podaci
Čini se da SAPN ide malo po malo ali sigurno na neke nove razine.
Kolega, dugo se nisam ovako nasmijao...
Hvala vam.
Ali da, logika i argumentacija je slicne kvalitete.
Eh, da nam se vrati gKlemenc, a sada smo spali na dosadnog Naima, a sto ces.
Ja cu reci iskreno. Imam Atpl. Prosjek mi je 200 kuna. Sto ocekujem pa da se malo ogrebem na valu rasta vozarina pa out, pa opet in. Trejder sam. Necu se ispricavati nikome.
A za ovo oko cega se kolege svade cu reci iskreno da ne znam i da mislim da je to jako neozbiljno prognozirati. To sve ovisi o ovom koronagateu i sto ce biti. Trenutno postoji velika potraznja na strani Kine. Je li to znak oporavka ili stvaranje zaliha prije novog lockdowna? Ne znam. Trenutno je sve oko korone ludo i nepredvidljivo. Ne usudim se pogadjati nista.
Trejder se ne mora nikome ispricavati, ali promisljanje na fundamentalnoj razini, ovakvo ili onakvo, s malo duljim horizontom, nazivati jako neozbiljnim je ipak pomalo bezobrazno. Opcenito, bilo tko u poziciji da ima neku firmu, vodi poslovanje, planira, ulaze i radi te ima horizont dulji od trejdera na ZSE po toj logici moze biti nazvan neozbiljnim.
Kako ja to vidim, što su i kolege ranije naglašavale ako se INGRA ne primi ozbiljnog posla na obnovi Zagreba to će biti čisti pušing za postojeće dioničare koji su ulazili po ovoj cijeni ili više. Ovako na kratke staze izgleda zanimljivo ali kada se zagrebe ispod površine čini mi se da je tu situacija "bježi što dalje"!!!
Možda je za pokoji vlakić ali ništa više od toga.
Vlakić kreće i to ne bilo kakav isti onaj koji je krenuo, podzemni, od manduševca do hotela dubrovnik... samo da se ukrcamo a onda
bome ima da se navozamo!
Imam dionice, ali eto nek sam napisao!!!
Zatišje pred buru ili ?
Da li je angažirana investicijska banka za prodaju i ako je koja je ?
Ako nije do kad je rok da se angažira ?
Zašto te informacije nisu poznate jer ne radi se o nekim osjetljivim informacijama . To bi trebalo biti zapisano negdje ili će se donosit pravila,zakoni i rokovi u hodu i to kako kome paše?
adasibil malo duže na burzi i pozorno pratio znao bi da je odgovor u tvom zadnjem pitanju
Jedino ne kuzim kaj je kolegama smijesno u padu BDIa, koji je volatilna vrijednost?
🤔
pa izašli su iznad 200, pa se smiju ovima što plaču
Jedino ne kuzim kaj je kolegama smijesno u padu BDIa, koji je volatilna vrijednost?
🤔
pa izašli su iznad 200, pa se smiju ovima što plaču
Nikad se nije lijepo veselit tudjoj nesreci...jasno je da zele kupit jeftinije, ali ima i drugih nacina...svatko bira svoj put...
Kolega Parica imam nesto malo Atpl prosjek sve skupa 200 kuna. Sto se mene tice moze up i down. Pa ce se nadokupiti.
Samo su mi smijesni. Kada sam ja pisala na 240 da vozarine za panamaxe nisu bajne su mi se rugali I rekli da hocu kupiti jeftinije.
Kada krene rast za Panamaxe se budu valjda plakali analogno tome?
A neka uzivaju...
Neo se neće vratiti ali ima on nekog rođaka na ovom forumu sto posto
“Malo” ste bili preoštri prema Madame Marie Elene....
Moje je mišljenje da su svi koji su danas prodavali a posebno ovi ispod 7,2 napravili loš posao...no vidjet ćemo uskoro izvješće za 2 tjedna.
Jucer me pronaslo na bidu jer nisam pazio... danas mislim nece!
Treba vidjeti do kuda ovaj papir mogu srozati!?
Neće ga srozati već samo vratiti tamo gdje pripada. 3-4 kn.