Ja to gledam kao super stvar za povećanje likvidnosti dionice a preduvjet da bi mogla.postati pravi blue chip na našoj burzi tj. nova Zaba.
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)
-
-
-
Ja to gledam kao super stvar za povećanje likvidnosti dionice a preduvjet da bi mogla.postati pravi blue chip na našoj burzi tj. nova Zaba.
A svako gleda kroz svoje naočale. Možda si u pravu, ali ja vidim otegovnu okolnost koja je očita na 190 eura a druga na 197.
Eps cca 47E, sa sigurnim rastom
-
Odavno ovo nisam vidio, da je za samo 3 kom jača prodaja od kupnje. 😉
-
Ljepa dva bloka po 190.
Nadam se da je kupac pametniji od mene pa zna zašto je kupio.
-
Blok po blok, za mjesec dana su u blokovima Out
Nuklearac i Croatia osiguranje
Redovnim zrgovanjem za cca dvije godine ?
-
Blok po blok, za mjesec dana su u blokovima Out
Nuklearac i Croatia osiguranje
Redovnim zrgovanjem za cca dvije godine ?
Vjerovatno dogovorene transakcije - možda čak i trezor,
međutim ne vidi se više brana na 190 , možda je to samo prividno.
-
Jel ovo neki skriveni nalog na 190?! Zadao nalog i prođe u istoj milisekndi a uopće se ne vidi na asku.
Da li je to moguće?
-
Jel ovo neki skriveni nalog na 190?! Zadao nalog i prođe u istoj milisekndi a uopće se ne vidi na asku.
Da li je to moguće?
Da, danas je sve moguće - to Vam je algoritam trgovanje. Treba i u to biti upućen. I ja sam tu u povojima.
-
Da li je to moguće?
Da, danas je sve moguće - to Vam je algoritam trgovanje. Treba i u to biti upućen. I ja sam tu u povojima.
Da, sjetio sam se da je ustvari to bio neki bot koji je postavljen da poklopi sve sa bida na 190. Zato je i ovaj nalog od 400kom poslje mene odmah prošao...
-
Da li je to moguće?
Ako ima netko upućeniji da malo pojasni.
Nalozi prolaze po 190 a ne vidi se izložena količina niti cijena na 190. Hvala
-
-
Ako ima netko upućeniji da malo pojasni.
Nalozi prolaze po 190 a ne vidi se izložena količina niti cijena na 190. Hvala
Izgleda da je netko stavio algoritam da kupi sve naloge koji se pojave na 190 na kupnji.
Čini mi se da je sada kupio dovoljnu količinu...
-
Živahno trgovanje danas na HPB-u. Skida se sa aska, kupuju paketi. Čini se da se polako investicikska zajednica osvještava o potencijalu ove dionice.
Neki veći fond uredno opskrbljuje prodaju ali tako je donedavno bilo i na Zabi i na Kodt.
Da, jučer i prekjučer cca 8000 HPB dionica( redovna + block trgovina) promijenilo vlasnika, baš se osjeti smanjenje pritiska na asku....sve me strah da nije Erste prodavao u blokovima...
-
Živahno trgovanje danas na HPB-u. Skida se sa aska, kupuju paketi. Čini se da se polako investicikska zajednica osvještava o potencijalu ove dionice.
Neki veći fond uredno opskrbljuje prodaju ali tako je donedavno bilo i na Zabi i na Kodt.
Da, jučer i prekjučer cca 8000 HPB dionica( redovna + block trgovina) promijenilo vlasnika, baš se osjeti smanjenje pritiska na asku....sve me strah da nije Erste prodavao u blokovima...
Bas sam prije gleda kako je popustia ask na svim bankama
-
Svi koji su želili izaći pri ovim cijenama su izašli. Zadnje objave iz FED-a i ECB-a idu na ruku isključivo bankama...spasio nas je jaki rast inflacije u Njemačkoj, a uslijed toga i u eurozoni za prosinac.
-
Svi koji su želili izaći pri ovim cijenama su izašli. Zadnje objave iz FED-a i ECB-a idu na ruku isključivo bankama...spasio nas je jaki rast inflacije u Njemačkoj, a uslijed toga i u eurozoni za prosinac.
Čak i kad bi Federalne rezerve smanjile ključnu kamatnu stopu za 75 baznih bodova u ovogodišnjoj godini predsjedničkih izbora, što u ovom trenutku nije sigurno, američka bi ključna kamatna stopa i dalje ostala između 4,5 i 4,75 posto sljedeće godine.
-
sve me strah da nije Erste prodavao u blokovima...
HPB ERSTE PLAVI OMF KATEGORIJE B -571 -0.03% 84,690 4.18%
Kako sam se i pribojavao...imamo u trećeg velikog prodavatelja...trebao čekati sutrašnji dan da potvrdimo i blok prodaje. -
Komedija, umjesto da se pozicioniraju sa OMF u dobre dionice koje ce zaradit €€€ oni prodaju 🤣
A da prevacuju na voje racune vjerovatno, pa ce se vratitza godinu, dvije 🙃
-
Da prodajemo i kupujojemo svi koliko nas ima.. Čemu mučenje i nervozs neki pokazatelji postoje.
Najteže je čekati i ništa ne raditi.
-
HPB ERSTE PLAVI OMF KATEGORIJE B -3,100 -0.15% 81,590 4.03% 15.50M Znači još je netko sudjelovao u block prodaja 9.1.23, jer ih je bilo 5500 +1613 dionica iz redovne trgovine....da mi je znati tko kupuje...hmmm
-
Čelnik ECB-a iznenadio izjavom o kamatnim stopamaDAVOS - Robert Holzmann, član izvršnog odbora ECB-a i guverner austrijske središnje banke, smatra da su očekivanja o monetarnom popuštanju ove godine…www.seebiz.eu
F. Y. I.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166