Lijepo se istraumatiziro bid.
Pogledaj malo bolje:) Ode HPB na 820kn:) Jesam vam rekao da je ovo dobar razvoj događaja, treba samo imat vjere.
Imao sam jučer vjere i u ATPL pa vidi me danas. Sutra je ispod 800.
Lijepo se istraumatiziro bid.
Pogledaj malo bolje:) Ode HPB na 820kn:) Jesam vam rekao da je ovo dobar razvoj događaja, treba samo imat vjere.
Jesi svjestan da je imovina HPB porasla 35-40%????
Pitaj ove što prodaju.
Pitaj ove što prodaju.
jučer se na ATPL tuklo po bidu, ovde se vidi tuče po asku....pa sad ti vidi,ima li razlike...
poštovani kolege, lijepo vas pozdravljam i želim Vam svu sreću i mnogo daljnjih uspjeha u hpb...jednostavno mi je dosta svega a i dobro se zaradilo
Pitaj ove što prodaju.
jučer se na ATPL tuklo po bidu, ovde se vidi tuče po asku....pa sad ti vidi,ima li razlike...
S time da je jučer ATPL startala na +10% sa kolko ono prometa (?!) a ovdje se vode rovovske bitke oko 5-6%.
Sad smo malo više podcijenjeniji nego prije...koji je sad book?
Zavrsila jos jedna 15minutna euforija, cestitke ovima sta su vrh pogodili.
mislim na ukupnu imovinu...za BV ćemo se načekati, raste i on samo je pitanje koliko...bankarski sektor je specifičan, jer je njima ukupna imovina važnija od vlasničkog kapitala.
Zavrsila jos jedna 15minutna euforija, cestitke ovima sta su vrh pogodili.
teško se protiv dugoročnih boriti, kada oni navale, bolje se malo povući višlje
mislim na ukupnu imovinu...za BV ćemo se načekati, raste i on samo je pitanje koliko...bankarski sektor je specifičan, jer je njima ukupna imovina važnija od vlasničkog kapitala.
Upalo u košaricu prva 3 kom po 805. Ajde čekam još za predjelo.
a kada dođu Rusi po svoje, tko će im kamate platiti,
zato sam ti ja u Kabi, jer ako se tamo ne obranimo, neće nitko
Upalo u košaricu prva 3 kom po 805. Ajde čekam još za predjelo.
Dokupim i ja, ako bude povoljno, ne brini:)
EDIT:evo opet ratse, pomeli i meni malecki nalog na 835kn, čisto za burek:)
idem sadit kumpire, pozdrav ekipa
Nakon rekordne godine i kupovine poveće banke za trećinu neto dobiti iz te godine, ekipa prodaje po 805... Reklo bi se da nekim sudionicima na burzi u osnovnoj školi nisu dopuštali pristup škarama
au...sigurno će biti danas u vijestima...tko računa na sberbank aktivu 11B i 2% tržišta od prije svega ovoga, bojim se da se gadno preračunao
...mislim da je ovo ipak loš posao za hpb, preuzeli su vruči krumpir i veliki teret da bi se odblokirali računi fortenove i čini mi se da je to uglavnom što će od sberovih klijenata i ostati a i pitanje je što će s tim računima biti kada se jednog dana skulira situacija sa rusijom...bolje da su odmah promjenili ime u HPB pa bi dio klijenata zadržali...vidjeti ćemo u narednih 10etak dana što će od sbera ostati i da li će ovo biti "dobar" posao za hpb
Dakle za 71 milijuna kuna HPB je dobila min 700 milja kuna vlasničkog kapitala..ako su prije imali 1,1 milijardu kuna vlasničkog kapitala, stavio sam da su imali 400 milja kuna gubitaka radi svih peripetija (iako čisto sumnjam da su takvi gubici).
Što dolazimo do potencijalnog BVPS-a HPB grupe....trenutni BVPS HPB grupe je 1320kn, sa Novom hrvatskom bankom BVPS se penje za konzervativno procijenjenih 1660 kn po dionici.
Ukratko trenutna tržišna kapitalizacija HPB je samo 0,5 BV. Uživajte.
Pritom je iz RH otišlo 200 milijuna eura ??
Čitam jednim okom, al' koga zanima evo linka
Pritom je iz RH otišlo 200 milijuna eura ??
Nemojte trolat kolegice...
Radi se o dizanju depozita tzv. bank run.
Ne trolam.
Nemam hpb.
Necu ga ni imati.
I don' t care za hpb
Palac dolje, palac dolje, postala sam vam link o nastupu guvernera HNB
Prilično neutralno
Rusi su valjda uzeli novac, i to valjda svoj
Bog mi je svjedok da nisam zavidna, i želim vam svima samo dobro
Al' ste čudna ekipa ovdje na hpb
Da li zbog toga nisam nikada imala hpb osim u jednom navratu, do prvog otpora
Whatever