Bolje da se drhtave ručice rješavaju dok je status quo nego u nevrijeme odnosno u slučaju loših vijesti. Ionako ovo nije dionica za ljude slabih živaca...
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)
-
-
-
HPB
Velik promet bez rasta cijene= effort nije proizveo result, = netko nas krca papirima
I inače je danas veliki promet, uz pad cijene, sliči na rasprodaju
Što se desilo Adrisu ?
Danima nije bilo iole značajnijeg prometa.
-
Ja bi rekao kupuje se dok je jeftino.
Ja sam se krcao ovin papiricima po 400,450,460 i 470kn. Tu sam stao kupovati. Prvi izlaz mislim raditi oko 600kn privremeno. Konacni target 800kn za kraj 2022.g.
-
Smak Svijeta !
Neo ima long poziciju
-
HPB
Velik promet bez rasta cijene= effort nije proizveo result, = netko nas krca papirima
I inače je danas veliki promet, uz pad cijene, sliči na rasprodaju
Što se desilo Adrisu ?
A šta reć, na istom smo tragu. Duze vrijeme neko rasprodaje. Ne svidjaju mi se ovi mali nalozi koji su kupovali na 540, isti bi mogli jako srušiti cijenu dionice. Ne bude li pomaka u kratkom vremeu na više slijedi prodaja ovih današnjih kupaca(a šta sam pametan). Dobra bankica, dobri fundamentu pa kako Bog da.
-
Nepresušna prodaja po 540, Poštovani kupci ako ne znate šta kupujete i mislite da ćete ovdje trejdati, varate se.
-
Nepresušna prodaja po 540, Poštovani kupci ako ne znate šta kupujete i mislite da ćete ovdje trejdati, varate se.
Ma kupuje isti lik, prodaje drugi lik...zašto ovako prodaju, pitaj boga...Vjerovatno prodaje koji investitor u PROSPERUS FOND ZA GOSPODARSKU SURADNJU OIF RK PP, nakon likvidacije fonda prošli mjesec.
-
meni sad zao sto jos nisam kupio po 460kn..al ok..mozda dogodine budem pisao da mi je zao sto nisam kupovao jos po 555kn. Imam pravilo o 50% cash pozicije..
-
Prodajte par% HPB pa ga kupite na niže, ja ovo radim od 8 mjeseca lani. Ovo je idealna dionica za to, jer je sve usporeno maksimalno. Zadnje dvi kupnje su mi bile na 515kn i 530kn...evo u petak mi je okrznulo dio prodajnog naloga po 555kn i odma mi stoji novi nalog na 530kn.
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/HPB/COI-HPB-7cf69b8d1c345966a7414e9c854da18c.pdf
Dakle ništa od objave FI prije petka....
-
-
Iskrcava li se netko od velikih, zna li se sto?
-
PROSPERUS FOND ZA GOSPODARSKU SURADNJU OIF RK PP, nakon likvidacije fonda prošli mjesec.
Vjerovatno neki investitor iz ovog fonda. Ali kao što vidimo, interesa za kupnju itetkako ima.
-
PROSPERUS FOND ZA GOSPODARSKU SURADNJU OIF RK PP, nakon likvidacije fonda prošli mjesec.
Vjerovatno neki investitor iz ovog fonda. Ali kao što vidimo, interesa za kupnju itetkako ima.
Ako je tako razumno.
-
Danas je dan istine🤔
-
Kakve istine? Pa ova dionica se kreće sporije od većine glečera, čak i pod pretpostavkom da bude top izvješće, može rasti max 10%. U usporedbi s brodarima i ne izgleda kao neki vatromet...
-
Nema tu neke nagle promjene trenda barem u smislu izrazenog pozitivnog trenda koji ce trajat dok god se ne promjeni stanje sa trendom kamatnih stopa na trzistu.
-
Stiglo je izvjesce
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/HPB/FI-HPB-5f975c6a42b8e06e0f02e933394d0ad1.pdf
Najuspješnije polugodište u 30-godišnjoj povijesti
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/39263
Stiglo je izvjesce
i što kažu, p(r)oteglo
-
i što kažu, p(r)oteglo
Bogami rasturaju 107 miljuna kuna dobiti u 3 miseca , moja najveća investicija sa prosjekom od 473kn
BVPS je 1.289,84kn, porastao za 44 kn u samo jednom kvartalu, a ovi se srame udarat po asku na 570kn
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner