ide izgleda 60% dobiti..čestitam kolege, nadam se da me netko poslušao jutros i dokupio...
nisu htjeli jutros po 250 al evo sad po 270 se udara
ide izgleda 60% dobiti..čestitam kolege, nadam se da me netko poslušao jutros i dokupio...
Pa jutros se nije znala visina dividende...
Koji su amateri ispali oni što su sipali po 250-252€..lijepo sam pisao da će za koji dan nazad po 270€
Koji su amateri ispali oni što su sipali po 250-252€..lijepo sam pisao da će za koji dan nazad po 270€
Ja sam odmah rekao da sam na bidu nakon izvjesca i malo sam nadopunio, zao mi je sto nije islo jos malo nize na 240 da prode jos jedan nalog 😀
Moze se nači na stranicama Vlade
Sve je to ok. međutim kolika će biti dividenda, to mene interesira.
Oko 19,5 eura
evo i obavjesti od HPB
Oko 19,5 eura
bruto 23,9 €, na račun cca 21 €
Oko 19,5 eura
Onda sam nešto krivo izračunao, još bolje bit Ce to lijepa božičnica
Oko 19,5 eura
Hvala kolege, onda idem u Pattaya City 15 -tak dana , zaslužio sam !
pričekajmo još tumačenje HPB-a prije slavlja
Također...bar dva tjedna 😁😁
Također...bar dva tjedna 😁😁
Bio sam u Bankoku davne 1995 god. par dana sa brodom, ali sada želim stvarno uživati 15-tak dana u hotelu. Za naše pojmove život tamo je nestvaran i nezamisliv. Tko to nije vidio ne može ni vjerovati.
Pola je spremno za isplatu "sutra" jer je rezervirano na skupštini, pola čeka odobrenje od HNB-a zbog kojega je prošle godine trebalo pola godine da se isplati dividenda, tako da vjerojatno bude isplata u dva navrata. Skupština može biti najranije u prosincu, znači 10 € bi moglo ove godine, a drugih 10€ možda kao i ove godine u lipnju, ali može biti pokriveno sa jednim ex-div danom u prosincu... Kako je HR tržište kapitala odlično, svi su 90% znali kolika će biti dividenda, a danas šok kada se proglasi, a ionako nije ključna dividenda nego dobit U svakom slučaju lijepih 9% dividendnog prinosa ako se gleda cijena od jučer...
A nekima i preko 30% dividendnog prinosa
Kad sam vidio fini rast MREl pokazatelja, pisao sam da nas očekuju lijepi dani vezano za divku, ali nisam očekivao ovako brzo i iznenadilo me iako za dugoročne investitore ove dividende nisu bitne, jer će se vrijednost otključati kad tad, nije ovo još ništa sigurno jer Ce ako isplate ovoliki divku MREl opet bit na knap i tko zna hoće li HNB ovo odobriti po meni se moglo komotno ic sa 40-45% dobiti u divku, al država određuje 30- ili 60 šta mi nema smisla mogu dobit odluku za svaku firmu posebno
Iako je trošak osoblja rastao u ovom kvartalu, po ovom članku ne daje velike plače dapače tek je na 16. mjestu po prosječnoj plaći https://forbes.n1info.hr/aktualno/istra…avnog-prosjeka/
Izvještaj vrlo dobar A+,s tendencijom daljnjeg jačanja banke i rasta dobiti.Dividenda fenomenalna,privući će pažnju velikog broja ulagača..
Već sada znamo da i iduće godine slijedi velika dividenda
Zaista fenomenalna vijesti
Izvještaj vrlo dobar A+,s tendencijom daljnjeg jačanja banke i rasta dobiti.Dividenda fenomenalna,privući će pažnju velikog broja ulagača..
Već sada znamo da i iduće godine slijedi velika dividenda
Zaista fenomenalna vijesti
Da svi su preduvjeti za otključavanje vrijednosti sad tu .Može nas poremetiti neki crni labud, recimo čudne se stvari dešavaju u svijetu financija, dugoročna kamatna stopa je u Americi ponovo počela rasti mimo svake logike, FED utječe na kratkoročnu stopu, Kamala preokreće situaciju ponovo snažno raste po kladionicama, kako se njena ideja u uvođenju poreza na nerealiziranu kapitalni dobit provede u djelo, iako je potpuno suluda, to bi izazvalo totalni crash markera koji bi se i ovde prelio.