1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Financije i gospodarstvo
  3. Stručne rasprave

AGROKOR

• Kvark
  • February 12, 2020 at 6:36 PM
  • Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • July 28, 2021 at 10:31 AM
    Quote from Philidor

Zasto bi se netko uopce morao eksponirati ili grupirati da rijesi taj problem? Ima ljudi koji guraju svoje postupke neovisno od ekipe na forumu. Ljudi pisu jer je generalno razina pravne naobrazbe nikakva za veliki dio javnosti pa pokusavaju skupiti glave i neke informacijd, to je normalno. Nema svatko novaca za skupog odvjetnika, a ovo su predmeti u kojima je potrebna dobra strucna pomoc, koju nitko nece pruziti na postotak u ovom slucaju jer se realno ne isplati.

Koliko ja vidim većina piše jer im je dosadno i da isprazne vlastiti negativan naboj, a to otprilike pomaže solidarizaciji i rješavanju problema, kao cijuk aljaških voluharica na drugom kraju planete.

Da, to je iscrpljujući, dugotrajan proces i to košta. Al ako se ozbiljno i odgovorno prione afirmaciji procesa i prikupljanju zainteresiranog članstva možda je moguće pokrenuti i neke postupke i ući u sadržajni i pravni meritum rješavanja problema. A, ako ne ide, onda ne ide, al onda na g(r)a(k)ćeš stalno kako su te svi zeznuli i da su svi drugi krivi zato što nije ispalo onako kako si ti očekivao.

• Philidor
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,190
    • July 28, 2021 at 10:40 AM

U redu, ako vi mislite da je okupljanje bilo kakve osjetne mase moguće 4 godine nakon nastanka problema to je vase pravo, ja mislim da to nije realno.

Ono sto je cinjenica je da zbog tog procesa cijela burza pati najvise kroz smanjenu likvidnost i odvracanje potencijalnih investitora od ulaza na to trziste. Mislim da je volumen samo nasih ljudi koji ne zele angazirati kapital na ZSE i radi ovog slucaja razvidan iz brojki da se vise investira u kripto nego u dionice u RH (dakle trpaju se po riziku vise manje u isti kos sto ne bi smjelo biti tako).

Idealno bi bilo da je svaki dionicar "homo universalis" koji ce se sam izboriti za svoja prava i interese, ali tesko je to ostvarivo bez ikakve podrske institucija i sire drustvene zajednice (koje nas bez razlike smatra spekulantima neovisno o nacinu investiranja)... Ok, plac nije rjesenje ali ako nista drugo sluzi kao nekakav memento mori u vezi ulaganja na nasem trzistu kapitala

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • July 28, 2021 at 10:54 AM

Neki ovdje padaju s Marsa zaboravljajući koliko je ovaj proces politički montiran. Osim što su mediji plaćeni da ne pišu o tome što se dogodilo, osim par manje zastupljenih, pogledajmo primjer Europske Komisije.

Europska Komisija 3 godine od pravomoćnosti nagodbe još nije dala nijedno mišljenje o Lex Agrokoru. U tom istom povjerenstvu sjedi Plenkovićeva Dubravka Šuica, a premijer također njeguje veze s Ursulom von der Leyen - predsjednicom Europske komisije. Jednostavno su brutalno umreženi i bilo kakav pravni pokušaj ima jako male šanse, osim ako nije van njihova centra moći.

Sigurno da nije slučajnost da se Europska Komisija ovoliko dugo ne oglašava, sve je to planski i sistemski napravljeno.

Zato zaista mislim da Todorić, koji je u daleko najgorem položaju u pravnom smislu, ima i daleko najveće šanse, čak veće šanse od Adrisa koji pokunjeno šuti nadajući se da će mu država prodati ostatak Croatia Osiguranja.

Mali dioničari nisu dobili nijedan pozitivan znak niti nadu u pozitivan ishod, niti od EK, niti od uspjeha nekog većeg vjerovnika (Adrisa), a bome ni od uspjeha nijednog većeg dioničara. Tužbe nekih dioničara i Ivice Todorića nalaze se duboko zakopani u ladicama trgovačkih sudova, i to će se otezati do besvijesti.

Europska komisija razmatra žalbe na Lex Agrokor
    Dok nezadovoljni vjerovnici Agrokora traže od Vrhovnog suda reviziju nagodbe, a neki se ponovno obraćaju i Ustavnom sudu, i dok Izvanredna uprava pokušava…
    www.tportal.hr
  • Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • July 28, 2021 at 10:58 AM
    Quote from Philidor

U redu, ako vi mislite da je okupljanje bilo kakve osjetne mase moguće 4 godine nakon nastanka problema to je vase pravo, ja mislim da to nije realno.

Ono sto je cinjenica je da zbog tog procesa cijela burza pati najvise kroz smanjenu likvidnost i odvracanje potencijalnih investitora od ulaza na to trziste. Mislim da je volumen samo nasih ljudi koji ne zele angazirati kapital na ZSE i radi ovog slucaja razvidan iz brojki da se vise investira u kripto nego u dionice u RH (dakle trpaju se po riziku vise manje u isti kos sto ne bi smjelo biti tako).

Idealno bi bilo da je svaki dionicar "homo universalis" koji ce se sam izboriti za svoja prava i interese, ali tesko je to ostvarivo bez ikakve podrske institucija i sire drustvene zajednice (koje nas bez razlike smatra spekulantima neovisno o nacinu investiranja)... Ok, plac nije rjesenje ali ako nista drugo sluzi kao nekakav memento mori u vezi ulaganja na nasem trzistu kapitala

Upravo to moraš objasniti svojim kolegama, a ne meni...

• noviulagac
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    259
    • July 28, 2021 at 11:55 AM
    Quote from Flight
    Quote from Paulie

Ne vjerujem da ikakva udruga funkcionira niti da ista više postoji. Cilj svake udruge je da oko sebe okupi što veći broj članova, a udruga manjinskih dioničara Agrokora je ugasila web stranicu, nigdje se ne oglašava niti daje ikakve nove novosti. To je bila udruga vođena od strane Agrama dok Agram nije postigao nagodbu, nakon toga udruga je Dubravku postala nepotrebna. Purko i Ivančić su bili samo Agramovi pijunčići koji su zbrisali nakon početnog busanja i velikih riječi na TV-u.

Meni je najčudnije što je Adris spalio milijardu kuna, a već 4 godine o pravnim radnjama Adrisa nema niti jednog jedinog medijskog natpisa. Adris je čak u pravno boljem položaju od nas i opet ispada da im je Plenki oteo milijardu kuna, što je cijena najboljeg hotela kojeg imaju. Podsjetimo Adris je možda imao i najbolja jamstva od svih vjerovnika, i Adris je bio vjerovnik, a ne dioničar.

Svakako ovo je politički opstruiran proces i šanse za bilo kakvu pobjedu na domaćim sudovima su nikakve. Jedino Todorić ima šanse, ili ostali koji su spremni to voditi međunarodno.

A što ti ne izađeš u javnost i ne okupiš zainteresirane bivše Agrokorove dioničare? Ili vas više ovdje sa foruma. Što ne pokrenete novu udrugu koja će štititi i promicati "vaše" interese?

a kako se to izlazi u javnost?

Ako Vam do sada nije postalo jasno tko nam je na vlasti, onda nikad nece.

Svaki puta kada tu pocnemo pisati nesto, nađe se netko tko nas proglasi kukavicama i cmizdravcima.

Ako mozes pomozi, ako ne, zajedno s nama trpi buduci teror Borgovaca

• goldfinger
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    750
    • July 28, 2021 at 12:47 PM
    Quote from Paulie

Neki ovdje padaju s Marsa zaboravljajući koliko je ovaj proces politički montiran. Osim što su mediji plaćeni da ne pišu o tome što se dogodilo, osim par manje zastupljenih, pogledajmo primjer Europske Komisije.

Europska Komisija 3 godine od pravomoćnosti nagodbe još nije dala nijedno mišljenje o Lex Agrokoru. U tom istom povjerenstvu sjedi Plenkovićeva Dubravka Šuica, a premijer također njeguje veze s Ursulom von der Leyen - predsjednicom Europske komisije. Jednostavno su brutalno umreženi i bilo kakav pravni pokušaj ima jako male šanse, osim ako nije van njihova centra moći.

Sigurno da nije slučajnost da se Europska Komisija ovoliko dugo ne oglašava, sve je to planski i sistemski napravljeno.

Zato zaista mislim da Todorić, koji je u daleko najgorem položaju u pravnom smislu, ima i daleko najveće šanse, čak veće šanse od Adrisa koji pokunjeno šuti nadajući se da će mu država prodati ostatak Croatia Osiguranja.

Mali dioničari nisu dobili nijedan pozitivan znak niti nadu u pozitivan ishod, niti od EK, niti od uspjeha nekog većeg vjerovnika (Adrisa), a bome ni od uspjeha nijednog većeg dioničara. Tužbe nekih dioničara i Ivice Todorića nalaze se duboko zakopani u ladicama trgovačkih sudova, i to će se otezati do besvijesti.

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…r-foto-20190204

Display More

Ispričavam se što ulijećem ko padobranac, ali zašto bi se morala oglasiti europska komisija o ovom zakonu? Ne zbilja, nisam toliko upućen pa pitam. Koliko znam, neki europski sudovi su prihvatili lex agrokor, ispravite me ako se varam...

• Philidor
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,190
    • July 28, 2021 at 12:50 PM

Zakon su prihvatile one drzave u kojima imaju sjediste vjerovnici, a nisu prihvatile one u kojima su njihovi drzavljani manjinski dionicari (susjedi). Svaka drzava odlucuje za sebe sukladno svojim interesima, ali za procjenu je li zakon uskladen s pravnom stecevinom EU moze dati misljenje EK...

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • July 28, 2021 at 12:53 PM
    Quote from goldfinger

Ispričavam se što ulijećem ko padobranac, ali zašto bi se morala oglasiti europska komisija o ovom zakonu? Ne zbilja, nisam toliko upućen pa pitam. Koliko znam, neki europski sudovi su prihvatili lex agrokor, ispravite me ako se varam...

Zato što su europski državljani dali pritužbe Europskoj Komisiji u vezi pravnog i ekonomskog pitanja jedne bitne kompanije koja se nalazi unutar EU. Hrvatska koja je članica EU-a je donijela jedan novi zakon zvan Lex Agrokor i EK treba dati mišljenje da li je isti u skladu s europskim pravom.

EK je uostalom odgovorila s instruktivnim rokom od godinu dana unutar kojeg bi trebala dati javno mišljenje, međutim taj rok je odavno prošao.

• goldfinger
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    750
    • July 28, 2021 at 1:01 PM

Ok, hvala.

A kako je prošao slučaj sa parmalatom? Da li se i tu EK izjašnjavala?

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • July 28, 2021 at 1:07 PM
    Quote from goldfinger

Ok, hvala.

Nisam izučavao slučaj Parmalat, ne znam da li je tu donešen poseban zakon, je li bilo pritužbi i kako je EK postupila. Možda netko drugi zna pa može napisati.

• goldfinger
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    750
    • July 28, 2021 at 1:10 PM
    Quote from Paulie
    Quote from goldfinger

Ok, hvala.

Nisam izučavao slučaj Parmalat, ne znam da li je tu donešen poseban zakon, je li bilo pritužbi i kako je EK postupila. Možda netko drugi zna pa može napisati.

Mislim da je zakon gotovo pa prepisan pa pitam....

• noviulagac
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    259
    • July 28, 2021 at 1:49 PM
    Quote from goldfinger
    Quote from Paulie

Mozda je prepisan, ali nije proveden na jednak nacin. Koliko ja znam, tamo su bili pozvani svi zainteresirani da uloze novac...

• ZSEZSE
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    401
    • July 28, 2021 at 5:49 PM
    Quote from noviulagac
    Quote from goldfinger

Mozda je prepisan, ali nije proveden na jednak nacin. Koliko ja znam, tamo su bili pozvani svi zainteresirani da uloze novac...

Zašto nisu pozvali na dokap Leda ako je falilo love?Zasto su u zalog dali brendove i sve ostalo?

Sad odjednom vrijedi 4.6 mlr?Zašto je Ledo radio dokap Konzum BIH?Zašto je Ledo otpisivao potrazivanja od Konzuma?Koji je interes malih dionicara da poklanjaju novac?

Ako netko pritisne prave ljude koji mogu kazneno odgovarati i oni propjevaju i kazu po cijem su nalogu to radili, moglo bi biti zanjimljivo...

Edited once, last by ZSEZSE: Merged a post created by ZSEZSE into this post. (July 28, 2021 at 5:52 PM).

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • July 28, 2021 at 6:22 PM

Nažalost tek se sad v ide da nam je svjet jedva dozvolio državu... Ali neće nam dati ekonomsku samostalnost.. sve bitno će se na kraju podijeliti Amerika Rusija i malo... kina.. žaba su ti momci i cure čistog srca poginuli 90 tih ..

• noviulagac
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    259
    • July 28, 2021 at 7:36 PM
    Quote from ZSEZSE
    Quote from noviulagac

Zašto nisu pozvali na dokap Leda ako je falilo love?Zasto su u zalog dali brendove i sve ostalo?

Sad odjednom vrijedi 4.6 mlr?Zašto je Ledo radio dokap Konzum BIH?Zašto je Ledo otpisivao potrazivanja od Konzuma?Koji je interes malih dionicara da poklanjaju novac?

Ako netko pritisne prave ljude koji mogu kazneno odgovarati i oni propjevaju i kazu po cijem su nalogu to radili, moglo bi biti zanjimljivo...

ma upravo to. I malo dijete vidi sto su napravili. Steta sto se svi odvjetnici boje i ne zele raditi na slucaju.

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • August 20, 2021 at 5:41 PM

Valja podsjetiti kako ovo nije prvo muljanje Zdravka Marića i govorenje neistina vezanih za sukob interesa. Naime, Marić je poznat po tome da je, zajedno s vladom, svjesno obmanuo Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa prije tri godine, kada je u vezi sa slučajem Lex Agrokor, odnosno aferom Borg, rekao da se s Ivicom Todorićem susreo samo dva puta, i to 26. veljače i 3. ožujka 2017. godine, dok druge sastanke nije spominjao. Naime, Povjerenstvo je razmatralo Marićev sukob interesa jer je bio bivši zaposlenik Agrokora.

Marić bi ostao nevin da nije bilo iskaza Dalić

Marić je tada rekao Povjerenstvu kako na ta dva sastanka, 26. veljače i 3. ožujka, nije iznosio ni prenosio stavove, mišljenja ni prijedloge. Također je rekao da se na tim sastancima nisu donosile nikakve odluke ni zaključci, ali i da je njegova uloga bila pasivna. To je bio njegov ključni dokaz da nije bio u sukobu interesa u vezi sa slučajem Todorić, odnosno Lex Agrokor. Povjerenstvo ga je u tom slučaju oslobodilo.

>> Ovi dokumenti su dokaz da je vlada lagala Povjerenstvu za sukob interesa

Marićeva tvrdnja ostala bi takva da na vidjelo nije izašao iskaz USKOK-u bivše potpredsjednice Martine Dalić koja je istražiteljima priznala da je Marić bio prisutan na najmanje pet sastanaka tijekom veljače 2017. godine, koji su se ticali ne samo izrade Lex Agrokora nego i sastanaka s čelništvom Agrokora. Ključan je sastanak od 19. veljače, kada je premijer Andrej Plenković dao nalog Dalić i Mariću da odu na sastanak s Todorićem.

Na tom sastanku Todorić je tražio pomoć HBOR-a te je upravo Mariću predana prezentacija aktualnog financijskog stanja u Agrokoru. Nakon što su te informacije izašle na vidjelo, a bile su suprotne onom što je Marić govorio prvi put pred Povjerenstvom, ministar financija branio se da nije lagao.

>> Marić: Nisam lagao

"Čitam i vidim jako puno konstrukcija da sam govorio neke laži i neistine. To je lako provjerljivo", izjavio je Marić, pozvavši novinare da provjere što ga se pred Povjerenstvom pitalo i što je on odgovorio.

No, Povjerenstvo, koje ga je u prvom postupku oslobodilo, odlučilo je u kolovozu 2018. godine obnoviti postupak protiv Marića i Dalić. Krajem 2018. godine donijeli su odluku da su aktualni ministar financija Zdravko Marić i bivša potpredsjednica vlade Martina Dalić "povrijedili načelo obnašanja javne dužnosti u slučaju Agrokor". Na tu odluku žalili su se i Marić i Dalić.

Display More
    Nije prvi put da Marić mulja i laže kada je riječ o sukobu interesa
    MARIĆ je već lagao i muljao Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa tvrdeći da je bio na dva sastanka s Todorićem, da bi se kasnije otkrilo da ih je bilo…
    www.index.hr
  • bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • August 20, 2021 at 6:44 PM
    Quote from noviulagac
    Quote from ZSEZSE

ma upravo to. I malo dijete vidi sto su napravili. Steta sto se svi odvjetnici boje i ne zele raditi na slucaju.

uz dužno poštovanje trebate razumjeti kako hrvatsko društvo funkcionira. Onog trenutka kada zauzmete poziciju kontra mainsreamu slijedi velika odmazda. Ako vas ne oblate i potope kao čovjeka počnu se spuštati prema vama kroz rodbinu, prijatelje i susjede. Više nećete imati mira.. nešto slično su radile službe u onoj bivšoj državi..

• Philidor
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,190
    • August 20, 2021 at 10:40 PM

Vidljiv je na sudskom registru upis zabilježbe pripajanja Leda, Jamnice i ostalih društava koja su zrcaljena u Agrokor d.d. Tako da si izvucite izvatke s SKDD-a dok je to lako dostupno ako želite poslije u neki proces kao dokaz da ste bili imatelj dionice, jednom kad se društva pripoje u Agrokor i budu brisana iz registra mogla bi Vam biti procedura oko toga, a nepotrebno...

• Manu
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,342
    • August 21, 2021 at 9:46 AM

Todorićeva objava dopisivanja između Korunića iz Intercapitala i ministra financija iz veljače 2017. u kojoj majstor pokušava doći do povlaštenih informacija.

Facebook

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • August 21, 2021 at 10:02 AM
    Quote from Manu

Todorićeva objava dopisivanja između Korunića iz Intercapitala i ministra financija iz veljače 2017. u kojoj majstor pokušava doći do povlaštenih informacija.

https://m.facebook.com/story.php?stor…100063454881205

Pa ta ekipa iz InterCapital Croatia je napravila takvu svinjariju za koju bi odgovorni u uređenoj državi bili u zatvoru. To se već dugo vremena zna, ali HDZ drži sve organe koji bi ih trebali procesuirati. Ekipa koja sudjeluje u pisanju Lexa istodobno prodaje dionice Agrokora na burzi.

KRIVIČNO PRIJAVLJUJEM Z.MARIĆA I T.KORUNIĆA

U iskazu M. Dalic USKOK-u od 12.lipnja 2018 g. izmedju ostaloga Dalic ja kratko i jasno izjavila kako je Z.Maric predlozio za clana „grupe BORG“ Toncija KORUNICA:

„….a niti sa TD Agrokor d.d. Zdravko Maric predlozio je Toncija Korunica …..“.

Tonci Korunic je suvlasnik i Managing Director u InterCapital Croatia, kompanije koja trguje dionicama clanica grupe Agrokor. Sto Z.Maric precizno znade i svjesno mu daje povlastenu informaciju o Agrokoru za koju ni ja kao vlasnik ne znam. K tome Z.Maric je ministar Financija RH.

Postovani ovo je tesko krivicno djelo.

Korunic prihvaca ponudu i zajedno sa Z.Maricem sada krece dalje u kriminal?

Sada T.Korunic postaje aktivan i salje citav niz kriminalnih mailova, a ministra RH oslovljava sa „ZDRAVKO“, znacajno prijateljstvo! Izmedju ostaloga u mailu od 24.02.2017 g. trazi povjerljive podatke od Z.Marica. Ovo je vrh kriminala. Ovo nije za Povjerenstvo, ovo je cisti dokazani kriminal nevjerojatnih razmjera. Obojica i Z.Maric i T.Korunic istoga momenta bi u pravnoj drzavi bili u zatvoru.

Display More

239254900_241748384616989_6152713781713231719_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_eui2=AeFj2AXxCTMAPzXYVzJVzHWmMHXypImDL60wdfKkiYMvrZ6h9wz3c2uRyRTnTdUu2FhZ92KN1WhXJD0dnxjUUr50&_nc_ohc=wS96SkW9-rYAX9PbNoE&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=acc69d7871405006e289e2cb9872f5d0&oe=61253056

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 6, 2025 at 1:58 AM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      914k
      2k
    3. calypso

June 6, 2025 at 1:58 AM
    1. SPAN (SPAN d.d.) 2.6k

• LodeRunner
      • May 26, 2021 at 12:21 PM
      • Dionice
      • LodeRunner
      • June 5, 2025 at 11:54 PM
    2. Odgovora
      2.6k
      Pregleda
      1.1M
      2.6k
    3. Blister

June 5, 2025 at 11:54 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • June 5, 2025 at 10:42 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. Bankar

June 5, 2025 at 10:42 PM
    1. LKRI (Luka Rijeka d.d.) 472

• harpun
      • February 13, 2020 at 6:27 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 5, 2025 at 5:38 PM
    2. Odgovora
      472
      Pregleda
      171k
      472
    3. umalo

June 5, 2025 at 5:38 PM
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 476

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 5, 2025 at 9:45 AM
    2. Odgovora
      476
      Pregleda
      208k
      476
    3. Dado

June 5, 2025 at 9:45 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

calypso June 6, 2025 at 1:58 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

Blister June 5, 2025 at 11:54 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado June 5, 2025 at 9:45 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

misterno June 4, 2025 at 7:36 PM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

bluelionZG June 4, 2025 at 4:38 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All June 4, 2025 at 4:34 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

Dado June 4, 2025 at 1:38 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All June 4, 2025 at 11:36 AM

Popularne Teme

• DRY BULK

10,486 Replies, 4 years ago
  • Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

2,561 Replies, 3 years ago
  • Trumpove carine

20 Replies, A month ago
  • CORONA virus

3,567 Replies, 5 years ago
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

1,894 Replies, 5 years ago

Tags

• AGKR

Online korisnici na ovoj temi

• 1 gost
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt