Pivci prebacuju novac iz ht..
PODR (Podravka d.d.)
-
-
-
opet udar po asku. pozamašan. jel moguće da se i Šaranović ubacio... čisto iz inata
-
Znat ce se nesto vise za 10 tak dana😆
-
opet udar po asku. pozamašan. jel moguće da se i Šaranović ubacio... čisto iz inata
on jedini na ovoj burzi drži do malih
-
on jedini na ovoj burzi drži do malih
nije iskljuceno da on kupuje, ionako kupuje podcijenjenu firmu a ovima nabija cijenu win win.
-
Vjerojatno će se mjenjat za dionice😀
-
meni se prikazuje ovako nekakva slika
-
Ajd bas fino, sad kad ste svi unutra za koji dan ćemo vidjeti tko će gurati dalje?
-
Misliš da mali guraju? Nope.
-
ajde bar mi i 3. stup ima koristi od tog https://www.ersteplavi.hr/mirovinski-fon…e-plavi-expert/
-
-
ajde bar mi i 3. stup ima koristi od tog https://www.ersteplavi.hr/mirovinski-fon…e-plavi-expert/
misliš stupić, ovi imaju "stupove"
Menadžerima Podravke milijuni kuna zbog snažnog rasta cijene dioniceU trenutku dok ovo pišemo (srijeda, oko 11.30 sati), Podravkina dionica na burzi je skočila na 638 kuna potaknuta ulaskom […]danica.hr -
Ne guraju bome ni veliki. Veliki dogovaraju cijenu ili postave ljestvicu. Ovdje se ljestvica ne postavlja nego se svi ufaju da će onaj koji danas kupuje sutra moći skuplje prodavati. Ma tko god kupovao.
-
Ne guraju bome ni veliki. Veliki dogovaraju cijenu ili postave ljestvicu. Ovdje se ljestvica ne postavlja nego se svi ufaju da će onaj koji danas kupuje sutra moći skuplje prodavati. Ma tko god kupovao.
sve značajnije pomake cijene napravile su transakcije preko 1000 kom.
-
Insajdersko trgovanje ?
-
Insajdersko trgovanje ?
ne vjerujem, nego svi kukuriču više nego Pivci oko ovoga
-
kome je danas skupo sutra je još skuplje i tako vlak ode
-
sve značajnije pomake cijene napravile su transakcije preko 1000 kom.
A gle, ljudima ne treba puno za zapaliti vatru. Dobar kremen, nešto suharaka... kisik i to je dovoljno. Al da bi vatra plamtjela treba kasnije i goriva. Vidjet ćemo al ja ne očekujem neku dublju priču tipa preuzimanja i slično.
Treba Frau napraviti teren za osobnu zaradu i dati joj nagradu za menadžera i dionicu godine.
-
kome je danas skupo sutra je još skuplje i tako vlak ode
Kolega, jedan sam od takvih.Tužno sam gledao vlak koji je otišao bez mene za KRAŠ(ograd). Sada sam kupio kartu u brzom vlaku kroz Podravinu.
-
Računa li itko više fundamente ? Ova dionica je preskupa s kriminalnom vlasničkom strukturom. Nedavno su vam dali crkavicu od dividende, a svu lovu su dali menadžerima u džepove kroz rekordne nagrade.
-
Računa li itko više fundamente ? Ova dionica je preskupa s kriminalnom vlasničkom strukturom. Nedavno su vam dali crkavicu od dividende, a svu lovu su dali menadžerima u džepove kroz rekordne nagrade.
ja sam gledao u pon ali sam ipak uzeo 100kom
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k