čudno da je toliko smotan, nije prijavio transakcije, a onda nije mogao vjerojatno ni ići na sazivanje Skupštine i delistiranje(75%), što ne znači ni da ovakav potez nije neka grose špile s Hankom
ZVCV (Zvečevo d.d.)
-
-
-
Pise da je kupovao po 46eura..znaci li to da ponderirani prosjek raste?
Ili pojeo vuk magare?
-
Hej haj!
Alvir pod Hanfinim povećalom, ali Zvečevo može u ruke ruskog tajkunaAko Hanfa utvrdi nepostupanje Zdravka Alvira prema odredbama Zakona o tržištu kapitala, bit će ovlaštena podnijeti optužni prijedlog.hr.bloombergadria.com -
Nije se bas isplatilo ici na sigurno......no, tko je to mogao predvidjeti.......
-
evo se ispunilo proročanstvo o peterostrukom dobitku već danas, tko bi pomislio da će biti 7erostruko, u dolini zlata što seljak luđi to bundeve veće,
šteta da za ovakve dionice nema hrabrosti za ozbiljnije ulaganje
-
Ukoliko je operativno stabilizirano na nulu, kupili su i neke brendove koji vrijede.
Rus je upravo kupio Mikado, prvu čokoladu na svijetu s rižom. To nema niti Nestle, niti Mondalez, imalo Zvečevo i otišlo za neku siću.
Potencijal marketinški je u najmanju ruku odličan.
let that sink.
Drugo s 30% premije na BV (pitanje ima li tu nevalorizirane imovine) dolazi do 15.8€.
Ako gledamo max 15% free float dionica, to je cca 60.000kom.
Cca 3 € ekstra je niti 200.000€ da se riješi svih nas, potencijalnih zanovijetala.
Optimisticno mislim da ide 15-16€ range.
Zimzi bravo, u parama si 😎
Drago mi je da sam bio pesimistican, iako sam se dijela riješio. Čestitke svima koji su izdržali ovu patnju godinama.
-
Ukoliko je operativno stabilizirano na nulu, kupili su i neke brendove koji vrijede.
Rus je upravo kupio Mikado, prvu čokoladu na svijetu s rižom. To nema niti Nestle, niti Mondalez, imalo Zvečevo i otišlo za neku siću.
Potencijal marketinški je u najmanju ruku odličan.
let that sink.
Drugo s 30% premije na BV (pitanje ima li tu nevalorizirane imovine) dolazi do 15.8€.
Ako gledamo max 15% free float dionica, to je cca 60.000kom.
Cca 3 € ekstra je niti 200.000€ da se riješi svih nas, potencijalnih zanovijetala.
Optimisticno mislim da ide 15-16€ range.
Zimzi bravo, u parama si 😎
Drago mi je da sam bio pesimistican, iako sam se dijela riješio. Čestitke svima koji su izdržali ovu patnju godinama.
Druze znam da je nazahvalno dijelit takve savjete..ali što uciniti,obzirom da javne ponude nema....prodavat na ovoj cijeni na burzi ili čekat?
Realno u dionicu sam usao bezveze sa desetak kom.cisto jer sam iz jednog drugog konditora izasao sa lijepom cifrom..pa umjesto kladionice odigro na zvecevo...sto uradit prodat ili cekat??
-
Druze znam da je nazahvalno dijelit takve savjete..ali što uciniti,obzirom da javne ponude nema....prodavat na ovoj cijeni na burzi ili čekat?
Realno u dionicu sam usao bezveze sa desetak kom.cisto jer sam iz jednog drugog konditora izasao sa lijepom cifrom..pa umjesto kladionice odigro na zvecevo...sto uradit prodat ili cekat??
Rekli bi se easy money. Ako si u kladionici, odredi si cifru s kojom bi bio zadovoljan i otvori nalog za prodaju. Ako dodje do toga, a cijena dalje naraste, ne kukaj kasnije za propuštenim priliama.
Ako me pitaš što bih ja napravio na tvome mjestu (bez dodatnoh informacija) - pola prodao, pola ostavio za zabavu. Uglavnom slatke brige -
I kaj sad delat?..... dat po 38 ili se kockat?
-
nismo vidjeli ponudu, tko garantira da 38 nije pod uvetom da ako i ako se ispuni...uglavnom, tko se želi kockati, super prilika
-
-
Eto je na ZSE po 38.....i kaj sad?
-
Praksa je da će veći broj dioničara prihvatiti ponudu dok će ostali držati udjele i pričekati razvoj tržišnog poslovanja.
Ako neće biti istiskivanja preostalog dijela udjela, za godinu dana se može očekivati rast vrijednosnice.
-
Ipak će biti istiskivanja malih dioničara i povlačenje dionice sa burze.
Sve je navedeno u Ponudi te se i NO očitovao na budućnost vrijednosnice.
-
Ipak će biti istiskivanja malih dioničara i povlačenje dionice sa burze.
Sve je navedeno u Ponudi te se i NO očitovao na budućnost vrijednosnice.
S obzirom na cijene, više nego ok. Tko je dočekao, čestitam.
-
Ne sjećam se da je na ZSE ovako dobro prošlo za male dioničare prilikom akvizicije nekog trgovačkog društva od stranih ulagatelja.
Primjer negativnih sjećanja su OPTE, HDEL, LRH, ...
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k
- zlocesti
September 18, 2020 at 8:28 PM - Tržišta kapitala - USA