• obzirom da banke sve više dižu naknade, mišljenja sam da je potrebno pokrenuti temu vezano za alternativna sredstva plaćanja.


  u odnosu na Revolut, meni se više sviđa Aircash, a najviše iz razloga šta se radi o hrvatskoj firmi i barem imaš koga tužit ako se desi nekakvo s*anje.


  Revolut i Aircash sve popularniji: Ovo su im glavne prednosti u odnosu na klasične banke
  U posljednjih nekoliko godina digitalne banke postaju sve popularnije diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj. Riječ je o bankama koje nude potpuno digitalnu…
  n1info.hr


  mislim se otvorit ovdi račun i zbog prepaid kartice, da ti se ne nakači neki strani subscripition parazit koji ti ne da otkazati pretplatu.


  danas ću se malo pozabaviti s ovim da vidim kako sve funkcionira, a ako netko već ima nekakva iskustva neka objavi.


  btw., vidim da svoju posebnu karticu ima i kladara


  SuperSport - Aircash novčanik
  TRENUTAČNA UPLATA NA SUPERSPORT RAČUN i TRENUTAČNA ISPLATA SA SUPERSPORT RAČUNA
  aircash.eu


  a iskreno me čudi kako se neki brokeraj nije dosjetio da i on tako nešto integrira :/

  ''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

 • Meni je super keksica (istina ona je od erste banke), ali splikacija im je vrh. Placanje parkinga, enca, rezija... za sve ju koristim.

  Imaju ugovor sa dosta firmi pa su racuni bez naknade, oni s naknadom su nizi od pbza (iznosi 30 centi). U nekim kaficima samo skenirati keks kod i racun je placen. Otvorio sam ju prvenstveno zbog online shoppinga i toga da mi se netko ne nakaci, ali poceo sam ju koristiti i za nfc placanje.

  Izrada jednostavan, svega par minuta iz fotelje, dode kuci kartica ( tad je bilo bez naknade, mozda i sada).

  Imam i revolut i aircah. Njega koristim kad imaju promociju neku, jedno vrijeme je bilo platis parking i vrate ti pola iznosa. Znaju imati sa woltom da dobijes 30 posto nazad.

  Ako planirate otvarati trenutno je super vrijeme jer za jednu transakciju dobijete 5 eura ( taman da si isplatite karticu koju kupujete na tisku).