piše u obavijesti
Datum i vrijeme nastavka trgovine13.09.2021. 09:35:00 - od 09:35 do 10:35 sati u modalitetu predotvaranja, a nakon čega se nastavlja kontinuirana trgovina.
piše u obavijesti
Datum i vrijeme nastavka trgovine13.09.2021. 09:35:00 - od 09:35 do 10:35 sati u modalitetu predotvaranja, a nakon čega se nastavlja kontinuirana trgovina.
Pise lijepo do 10.35 u modalitetu predotvaranja
Prošlo je 45 minuta od deblokade!
Što se čeka?
Hvala, preskočio vidjeti u brzini!
evo ti pa slušaj https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/39667
Prošlo je 45 minuta od deblokade!
Što se čeka?
ali nakon toga ukoliko cijena odstupa mislio sam na još 15 minuta uravnoteženja, znači 10.50 krećemo iako mislim da će se možda opet pronaći neki novi razlog za obustavu, nije to ni blizu još riješeno, a prema nalozima se vidi da mnogi više ne znaju gdje se postaviti, lijevo, desno, gore, dolje, ako ne bude žrtava paljenica moglo bi ovo barem do pola od onoga što spominje bivši računovođa (196)
Bit ce ludo i nezaboravno na ovoj voznji. Kao na atpl mpzda i veselije...
djeluje kao kada se zaustavi vožnja na autosudaru, pa nastane gužva za novu svi imaju žetona, ali nema dovoljno autića (brodova)
JDPL je do sada ostvarila najveći rast od svih brodara, kolega je neki dan stavio tablicu na temi Dry bulk, i to ne uračunavajući ovaj današnji rast. Zanimljivo je da je ova dionica, čak i unatoč tolikom rastu, uspoređujući fundamentalne pokazatelje i dalje više od duplo jeftinija od primjerice ATPL.
djeluje kao kada se zaustavi vožnja na autosudaru, pa nastane gužva za novu svi imaju žetona, ali nema dovoljno autića (brodova)
Malo gore, pa malo dolje, sa +640%, na +600% u 1G, dok sve drugo roni.
JdplCoin to the moon . Ajde, bar su ga odblokirali, to je pozitivno .
Netko prodaje 3000 komada na 73 kn, pa tko vjeruje u firmu može kupiti.
JDPL je do sada ostvarila najveći rast od svih brodara, kolega je neki dan stavio tablicu na temi Dry bulk, i to ne uračunavajući ovaj današnji rast. Zanimljivo je da je ova dionica, čak i unatoč tolikom rastu, uspoređujući fundamentalne pokazatelje i dalje više od duplo jeftinija od primjerice ATPL.
Ne znam što druge odvraća od kupnje, ali osobno ne kupujem ovu dionicu dok ne saznam točno koji postotak firme dobivam i po kojoj cijeni, a što mi je nepoznanica dok ne prođe priča sa dokapom jer je tu naravno i pitanje po kojoj cijeni bi išao itd. Do tada jednostavno nisam u mogućnosti napraviti fundamentalnu analizu koja stoji jer je nejasno koliko se ti fundamenti razrjeđuju i koliko kapitala ulazi u firmu
Malo gore, pa malo dolje, sa +640%, na +600% u 1G, dok sve drugo roni.
JdplCoin to the moon
za sada je prosjek dobar i drži se, ne možemo svi rudariti, netko mora i mornariti, treba večeras slušati Pomorsku veče, bude lijepih pjesama
p.s.
nije to uvijek nužno prodaja, nekada se netko samo hvali,
vidjeti ćemo, ako se krene naglo prema njemu hoće li odstupiti
pa mogu reći da sam očekivao više od ovoga otvaranja...i u rastu vrijednosti i u volumenu trgovanja...mislim, nakon svega ovoga o dokapitalizaciji i silnih milionona usd naknadno utvrđene vrijednosti flote, 13% rasta na 170 tisuća kuna prometa je baš
ja sam prodao svoje po 67,50 vecinu odmah na pocetku.
Vrijedi li vise? Apsolutno.
Ali ne osjecam se ugodno u ovim igricama i predstavljalo bi mi problem drzati to. Idem dosta nize na bid pa ako upadne upadne ako ne i prinos od 70 posto u mjesec dana je dobar.
pa mogu reći da sam očekivao više od ovoga otvaranja...i u rastu vrijednosti i u volumenu trgovanja
Ajoj, opet su najgore prošli ovi što su kupovali na otvaranju, već ima na 62 kn za kupiti...
pa mogu reći da sam očekivao više od ovoga otvaranja...i u rastu vrijednosti i u volumenu trgovanja
Ajoj, opet su najgore prošli ovi što su kupovali na otvaranju, već ima na 62 kn za kupiti...
tko je dugoročni, to mu je sada najmanja bitno, sačekajmo kraj dana
evo je kolega baggio89 dobro naveo, tko se ne osjeća ugodno, prepustiti će nekome tko će se osjećati ugodno i na 60,70, 100 ............
to su oni prodali. veni vidi perdidi
sad nazad u atlantsku
a onaj s 3000 na asku poručuje, nije vrijeme za rast nago za skupljanje
Trejderi se ispucali ili zadihali?
sugeriram kolegama dioničarima jdpl da sada u novoj dokapitalizaciji pokušaju ishoditi suspenziju odluke o suspendiranju prava prvenstva, pavlović je ok, organizirajte se, komunicirajte, pišite, zovite na telefon, bilo što... i ima šanse da uspijete!
to su oni prodali. veni vidi perdidi
sad nazad u atlantsku
a onaj s 3000 na asku poručuje, nije vrijeme za rast nago za skupljanje
Ovaj sa 3000 komada ne prodaje, samo radi pritisak na cijenu!
Kada krene slijedeći val, nestati će glavom bez obzira!
Display MoreA nije vam lijepa ta zadnja svjećica, ne izgleda baš bullish. Uvukla je rogove
Tu svijeću treba gledati u kontekstu. Meni je ona bullish, bez obzira što je crvena. Imali smo obustavu trgovanja zadnjih tjedan dana i bilo je za očekivati da će određeni broj investitora izaći iz pozicije sada kada je trgovanje nastavljeno. Unatoč tome vidjeli smo "gap up" na velikom volumenu i rast cijene u odnosu na prijašnji dan od 14%.
Također, cijena je došla do prvog targeta, prve sljedeće razine otpora i za očekivati je da će se tu neko vrijeme zadržati umjesto da samo protutnji kroz tu zonu. Zbog svega ovoga je za očekivati još koji dan konsolidacije u ovoj zoni, a onda napad na sljedeći target.
Cijela struktura grafa je bullish, zato nemam razloga vjerovati da to neće biti tako.
Ja imam jedan štos koji koristim da maknem "buku" - često pogledam "line chart". Pogledaj graf na ovaj način. Ovo je bullish graf cijelu ovu godinu i sada je u novoj "expanding" fazi.
zanimljiv graf za one što su prodavali na 40-50 računajući kupiti u dokapu po 25, možda će uspjeti slijedeći puta, samo će morati na početnu cijenu dodati joju