https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…02a0589351d.pdf
Najblizi si bio😎
Opa, 21,7 milijuna! Fantasticno, nisam toliko ocekivao.
Pa jesam li napisao vise od 20😁
Da bih rijec rekao👌 Odlicno!
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…02a0589351d.pdf
Najblizi si bio😎
Opa, 21,7 milijuna! Fantasticno, nisam toliko ocekivao.
Pa jesam li napisao vise od 20😁
Da bih rijec rekao👌 Odlicno!
Neto dobit u Q1/22 je 13 kn po dionici! To je petina cjelokupne trzisne kapitalizacije firme u samo jednom kvartalu, i to u kvartalu koji je sezonski najlosiji.
Neto dobit u Q1/22 je 13 kn po dionici! To je petina cjelokupne trzisne kapitalizacije firme u samo jednom kvartalu, i to u kvartalu koji je sezonski najlosiji.
Dokap pa dividenda 😂
Brutalno, 💰😀 ocekujes dobro izvjesce, a oni te jos dodatno iznenade 😎.
Uz projekcije buducih vozarina i opcenito ocekivanja u vremenima koje dolaze, pokazalo se da su brodari sigurna luka u ovim nesigurnim vremenima 😀
Priču o dokapitalizaciji nakon ovakvog kvartala više ne bi pojeo ni pas s maslom, firma je (u ovom trenutku) keš mašina. Čestitke imateljima, ako ne poskoči previše pridružujem se u ponedjeljak na otvaranju.
Meh...stecajusa. Nes ti rezultata
Priču o dokapitalizaciji nakon ovakvog kvartala više ne bi pojeo ni pas s maslom, firma je (u ovom trenutku) keš mašina. Čestitke imateljima, ako ne poskoči previše pridružujem se u ponedjeljak na otvaranju.
Oslobodio sam si danas nesto kesa pa mislim da cu ti se i ja pridruziti u ponedjeljak u trgovini, moram zaokruziti kolicinu.
A sta znaci previse uz ovakvo izvjesce i ovakav P/NAV 🙃
U ponedjeljak cu dati tiskati ovu majicu koja ti je u avataru Javi mi koji broj nosis i posaljem i tebi jednu. Jos mozes birati hoces li crnu ili bijelu
Deda će ispast legendarni CEO ni kriv ni dužan
Čestitke dioničarima
Nitko nije gledao revidirano za 2021?
U ponedjeljak cu dati tiskati ovu majicu koja ti je u avataru Javi mi koji broj nosis i posaljem i tebi jednu. Jos mozes birati hoces li crnu ili bijelu
Jedna ruzinava bi pasala
Oslobodio sam si danas nesto kesa pa mislim da cu ti se i ja pridruziti u ponedjeljak u trgovini, moram zaokruziti kolicinu.
Kako izgledaju te okrugle brojke? S kojim brojem počinju? Ja sam neiskusan pa ne kužim!?
Proknjižili su u godišnjem kao prihod 60 mil. kuna usklađenja vrijednosti brodova s tržišnom vrijednosti, to čini razliku (ili barem najveći dio).
Proknjižili su u godišnjem kao prihod 60 mil. kuna usklađenja vrijednosti brodova s tržišnom vrijednosti, to čini razliku (ili barem najveći dio).
Je, bome, knjizili su dodatnih 60 milijuna izvanrednog prihoda od ukidanja prethodnog umanjenja vrijednosti pojedinih brodova. Isto ono sto je napravila ATPL. Fino.
Bijelu da mogu na hajduka u njoj
Mislis "bilu"
rečeno je već više puta da je dokapitalizacija više radi toga da država izađe iz vlasništva
Mislis "bilu"
Može "bijela" za Poljud!?
Mislis "bilu"
Da budemo politicki korektni...boje sadrzaja zekanoviceve kesice iz sabora