Ima li tko iskustva s kupovinom i rentanjem mobilnih kućica po kampovima u Hrvatskoj.
Mobilne kućice
-
-
-
kak mislis rentanje po kampovima?
-
Kupiš mobilnu kućicu, postaviš ju u kamp koji to dopušta uz plaćanje godišnjeg paušala i rentaš turistima.
-
nisam za to nikad cuo, za sve kampove koje znam imaju svoje kucice vec postavljene
jel postoje to uopce kod nas ? da ti netko dozvoli da stavis svoju kucicu i iznajmljujes?
-
nisam za to nikad cuo, za sve kampove koje znam imaju svoje kucice vec postavljene
jel postoje to uopce kod nas ? da ti netko dozvoli da stavis svoju kucicu i iznajmljujes?
a cuj kamp kucicu mislim mozes uzet godisnji zakup terena… sad daljnji podnajam dali i kako ide??
Ali zanimljiva ideja od kolege.
-
mislim da ima i opcija da kupiš već postavljenu kućicu ali i da staviš svoju.
evo link
Mobilne kućice sa najmom parcela u kampovima - CHARTA-NEKRETNINE.HREkskluzivne mobilne kućice pravi su odabir ako tražite stalno mjesto za odmor, a nemate namjeru kupovati zemljište i graditi svoju kuću. U ponudi su mobilne…charta-nekretnine.hr -
zanimljivo, ali ovaj pausal mi se cini jako visok, pretpostavljam da na to jos idu i rezije
ali i bez rezija, ne vidim kako se isplati ako je pausal 4500 eura
pa to nema sanse da si u plusu na kraju sezone, koja za kampove traje jako kratko
-
zato i pitam ima li tko iskustva s tim
-
pa ovako odokativno to ne vidim kao isplativo
znaci 3 mjeseca sezona, to je 90 dana
100% popunjenost ne mozes imati , recimo da stavimo 70%
bacio oko na booking, cijene su stvarno visoke za mobilne kucice, iznenadio sam se, od 80 do 250 eura na dan u spici
ajmo reci da mozes 70 dana iznajmit po 150 eura, to je 10500 eura.
pausal 4500...
kucica je 30ak tisuca...
ciscenje/spremanje/prijem gostiju/odrzavanje?
trebalo bi zaista vidjeti kolko su ti kampovi gdje daju pausal popunjeni i koliko bi mogao postici cijenu po nocenju i popunjenost
meni je to malo sumnjivo jer kada je nesto tako "too good to be true" vjerojatno i je
da su visoki prinosi, onda bi sam kamp iznajmio kucicu, sto vecinom i rade, jer imaju i ljude koji primaju goste, ciste, odrzavaju, itd
ne vidim razloga zasto bi kamp iznajmio "samo" za 4500 a prinos bi bio 10/15/20 tisuca eura, i to sve prepustio nekom drugome? nema mi logike
pretpostavljam da su to manje atraktivna mjesta gdje se ne moze tako visok prihod postici a vjerojatno ni popunjenost
no mozda se i varam, zanimljiv je koncept
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166
- LodeRunner
October 12, 2020 at 2:54 PM - Investicijski fondovi