Zna li se datum FI za 2022.?
KTJV (Kutjevo d.d.)
-
-
-
Nestao je onaj veliki nalog s aska, zna li netko nešto više o tome?
-
Malo se popilo jucer u podrumu pa su decki jos mamurni. Cim se probude budu ga vratili. Valjda.
-
vjerojatno će izaći izvješće najkasnije u ponedjeljak, a možda ponude i delistiranje, prosjek je postignut zahvaljujući prodavaču
-
A baš ste ga morali zacoprat hahaha
-
A baš ste ga morali zacoprat hahaha
neka prodaju dok imaju, kada ne budu imali neće sigurno prodavati
bitno da branitelji miruju, jer ako oni "zapucaju" sa 509 933 kom, to se više neće moći braniti ovako neorganizirano
-
Dosta promjena u TOP 10
3. NEXE 92.849 (-17.012)
5. Stepić Ivan 15.405 (+43)
8. Ispao Vukadin Zvonimir, upao Markulin Andrej (10.800)
9. Kovačić Marin 8.800 (+2.200)
Moje dionice to ažurno prenose. Ne kasne uopće par tjedana
-
Dosta promjena u TOP 10
3. NEXE 92.849 (-17.012)
to s ulazima i izlazima je uglavnom nebitno, vrti se nekoliko milijuna u krug,
prave vijesti tek dolaze
Većeg poljoprivrednog zemljišta na prodaju gotovo da nema, a moguće je da će mu cijena rasti kako se bliži 1. srpnjaOd 1. srpnja ove godine ukinut će se moratorij na prodaju poljoprivrednog zemljišta stranim državljanima s područja Europskog gospodarskog prostora, odnosno iz…lidermedia.hr -
Dosta promjena u TOP 10
3. NEXE 92.849 (-17.012)
prave vijesti tek dolaze
Bitno je jer su to "dobri" kupci..
-
evo ga i nekonsolidirano za početak
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/KTJV/FI-KTJV-7a790a7553a9c6c1b7041480580e5e30.pdf
izgleda je netko uključio robota
-
-
Osjetno veci gubitak zadnjeg tromjesjecja, ali i osjetno veca cjelogodisnja dobit. Ne znam kakva je situacija sa porezom na uspjesnost i kad dolazi na naplatu. Vidim i da nam se ask malo procistio.
-
Malo su smanjili dobit...planski
-
Fino su im materijalni troškovi skočili...morat će to ugraditi u cijenu uskoro
-
Osjetno veci gubitak zadnjeg tromjesjecja, ali i osjetno veca cjelogodisnja dobit. Ne znam kakva je situacija sa porezom na uspjesnost i kad dolazi na naplatu.
izgleda su svi taj zadnji Q smanjivali koliko su mogli u borbi protiv extra profita, meni iskače nekako AOP 029-ostali poslovni rashodi, taman u iznosu gubitka, dok je u prethodnom razdoblju gotovo zanemariv,
zalihe su uvećane 50% a pitanje je po kojim cijenama ih se vodilo na kraju godine, gotovi proizvodi preko 150% i to je bitno (vina neće nedostajati)
vidi se da se i bosanci pomalo razdužuju i to je dobro, znači da zarađuju, kad imaju za vratiti,
gotovine nema u izobilju, ali jesenska sjetva je i prihrana vinograda je odnijela svoje, sve je to uloženo za novu proizvodnju,
još neka bude za dividendu 50centi i dobro
uglavnom meni se čini da su neki uranili s bacanjem papira, ali što kažu nexe trguje, svaka dionica ima svoga kočničara
-
mogla bi obavijest o dividendi
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/KTJV/FI-KTJV-76fc98c97a37e4fab1882e973ec26025.xlsx
-
Dosta promjena u TOP 10
3. NEXE 92.849 (-17.012)
prave vijesti tek dolaze
Bilo bi lijepo da to ode na prodaju recimo nekim Francuzima
-
prave vijesti tek dolaze
Bilo bi lijepo da to ode na prodaju recimo nekim Francuzima
ma de mani Francuze, oni nas eno i kod Zadre rastjeraše, mlijeko nam oteli(Dukat naš zlatni😀)
to neće nitko kupiti, ako se ikada bude prodavalo osim Turaka, oni su otkrili draži vina iako se kao fol prave da ne piju, samo iz zdravstvenih razloga
Bordeaux smanjuje vinograde zbog pada potrošnje crnog vinaPARIZ - Crno vino se sve manje pije, pa i u Francuskoj koja je poznata po najkvalitetnijim vinima te vrste.seebiz.euzemlju svi traže, ali ova tamo oko Požege im kažu stara, pa se nećkaju
-
Znaci Vukadin je ušao pa relativno brzo izašao? Ovdje su vrlo čudne vlasničke pretumbacije. Razumije li netko ili ima ideju o čemu se zapravo radi?
-
ova 3 gusi rast par vecih se skupilo i tamane ju polako do sada je broj 3 rijesio oko 100 000 kom KTJV na ovim razinama ali je ocito da mali nemaju snagu u šusu progutati broj 3.Inace po financijskim pokazateljima po meni je sto se prehrambenog sektora tice KTJV br 1
-
Ne znam zašto se NEXE ne stavi na 6 EUR i završimo sa time. U par sati bi ga pojelo. Ovako tjednima već mrcvarenje. Samo ruši cijenu i gubi vrijeme.
Ostalo mu još 84k komada.
A zašto je Vukadin izašao je nebitno sada. Možda je visio bolju priliku. Možda mu se ne da samo čekati dok NEXE ruši cijenu. Možda misli da će uskoro i CERP krenuti u prodaju kao i svugdje drugdje. Možda mu samo smrdi povezivanje vlasnika Kutjeva sa offshore računima i Ruskim oligarsima. Prvenstveno Putinovim mesarom.
Puno utega ovdje. Ali i potencijala.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166