https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/KTJV/FI-KTJV-861713aa922525febaf5c68ae0631268.pdf
Kutjevo d.d. - Financijski izvještaj - 2023, Prvi kvartal, Nerevidirano, Nekonsolidirano
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/KTJV/FI-KTJV-861713aa922525febaf5c68ae0631268.pdf
Kutjevo d.d. - Financijski izvještaj - 2023, Prvi kvartal, Nerevidirano, Nekonsolidirano
Grob, jedino šta je raslo su obveze.
Pad dobiti i prihoda. Nastavlja se negativni trend iz Q422 ili nešto opet kemijaju.
Grob, jedino šta je raslo su obveze.
Pad dobiti i prihoda. Nastavlja se negativni trend iz Q422 ili nešto opet kemijaju.
užas, od danas prelazim na pivo, što radi izvješća, što radi temperatura
cilj je smanjiti kratkoročne obveze i prebaciti što više na dugoročne dok su kamate niske i to se izgleda dela, ostalo u skladu s očekivanjima na globalnom planu, malo je nastao problem planiranom dividendom, izgleda bi i 0,20 bilo prihvatljivo, ali gledajmo pozitivno, čim nema pomoći AP teže je poslovati, ipak u Q2 stižu poticaji
Pokušao sam skratiti malo KTJV na izvješće ali crkla brokeru veza.
A vidim da nekima rade i prodaja ide.
kakva burza, kakav 5G ... ser*m se na 5G i ZSE i T-com.
uvijek kada je bitno nekoga isključe da drugi važniji mogu prodati
nisu uvijek ni naknade najbitnije, čvrsta veza je ponekad bitnija
Ja ktjv s nulom prošli tjedan, uletio odmah u Končar, danas vidim da ga ima puno jeftinije. Ko bi znao.
Dajte kolega molim vas velika stvar jel prodao 1000 dionica po 6,30€ ili 1000 dionica po 6,25€ koliko sada stoji na bidu, baš će se broker sa time baviti. Doktorov najveći problem je ask i bid tipka.
Dajte kolega molim vas velika stvar jel prodao 1000 dionica po 6,30€ ili 1000 dionica po 6,25€ koliko sada stoji na bidu, baš će se broker sa time baviti. Doktorov najveći problem je ask i bid tipka.
ali je zato umjesto prodaje kupio, pa je šteta dvostruka, opet mislim da se on namjerno šali i pomalo kupuje, jer do 12.05. uvijek bude prijedlog dividende, možda će jedino ove godine obrnuti i tražiti uplatu
Naravno da je frustrirajuće. Nisam uspio izaći 6.30 nego mi se još izvršio kupovni nalog na 6.30 pa sam skratio po 6.20-6.25.
Samo platio naknade bzvz.
Ovo ostalo mislim zadržati. Ne mislim više kupovati, neovisno o dividendi.
Ima nekoliko jačih prodavača van TOP10 kao i NEXE koji stalno prodaju. Nema smisla ulijećati opet.
Dok su se oni veći nalozi kupovni nalozi od 5.000 pokazali lažnim. Odmah pobjegli. Ne bi me čudilo da ih je Nexe držao kako bi lakše prodavao nama ovčicama. Sad se spustio na 5.xx
I ovo jeftino ukrajinkso žito im ne ide na ruku u Q2. Radije ću potrošiti na par lajni nego se opet zaletiti ovdje.
Display MoreNaravno da je frustrirajuće. Nisam uspio izaći 6.30 nego mi se još izvršio kupovni nalog na 6.30 pa sam skratio po 6.20-6.25.
Samo platio naknade bzvz.
Ovo ostalo mislim zadržati. Ne mislim više kupovati, neovisno o dividendi.
Ima nekoliko jačih prodavača van TOP10 kao i NEXE koji stalno prodaju. Nema smisla ulijećati opet.
Dok su se oni veći nalozi kupovni nalozi od 5.000 pokazali lažnim. Odmah pobjegli. Ne bi me čudilo da ih je Nexe držao kako bi lakše prodavao nama ovčicama. Sad se spustio na 5.xx
I ovo jeftino ukrajinkso žito im ne ide na ruku u Q2. Radije ću potrošiti na par lajni nego se opet zaletiti ovdje.
niste vi čovjek od Kutjeva, jer ovdje važi Dreletov slogan,
dok je nama dobrog vina, ne treba nam kokaina
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/KTJV/GS-KTJV-c31655c71df421c0c90a0e25831f0fc7.pdf
Nema dividende.
Kao da nas nije dovoljno već nag*zilo ove godine.
Ova štednja na banci 0.05% mi se čini sve uzbudljivijom nego KTJV
Kao da su se svi dogovorili da ne daju dividende. Aj da se nema ...
Di je sad AP da izda opet neke obveznice pa da se preselimo
jedna pozitivna stvar je da ne traže uplatu, moje će uskoro lagano dobiti razrješnicu
Danas sam si piknuo par stotina komada po principu "uvijek kontra svih".
Tko je jamio narodnu obveznicu jamio je, po principu pola u nekretnine, pola u obveznicu, jer
teška vremena dolaze, vani stalno pada kiša, a za grožđe je potrebno sunce kako bi dozrilo..
jedna pozitivna stvar je da ne traže uplatu, moje će uskoro lagano dobiti razrješnicu
...ovogodišnja dividenda će otići u sredstva za sprečavanje bolesti grožđa nakon ovolike kišurine...
...više ni modra galica ovdje ne pomaže kao nekad, sada je to sve puno tvrdokornije...dobro da ne pijem
gemišt, pa neću osjetiti nestašicu graševine ove godine..ali onome tko ga pije mogla bi nastupiti
apstinencijska kriza...
Ne znam šta ste očekivali ovdje...slična je situacija i na CKML...te dvije firme su pod kontrolom većinskih...
..a male vinske mušice u boci.... ili kuhinjski moljci u brašnu... u takvim situacijama samo smetaju...
Display MoreKao da su se svi dogovorili da ne daju dividende. Aj da se nema ...
Tko je jamio narodnu obveznicu jamio je, po principu pola u nekretnine, pola u obveznicu, jer
teška vremena dolaze, vani stalno pada kiša, a za grožđe je potrebno sunce kako bi dozrilo..
...ovogodišnja dividenda će otići u sredstva za sprečavanje bolesti grožđa nakon ovolike kišurine...
...više ni modra galica ovdje ne pomaže kao nekad, sada je to sve puno tvrdokornije...dobro da ne pijem
gemišt, pa neću osjetiti nestašicu graševine ove godine..ali onome tko ga pije mogla bi nastupiti
apstinencijska kriza...
Ne znam šta ste očekivali ovdje...slična je situacija i na CKML...te dvije firme su pod kontrolom većinskih...
..a male vinske mušice u boci.... ili kuhinjski moljci u brašnu... u takvim situacijama samo smetaju...
nekada se moglo očekivati da Enver intervenira direktno na Skupštini s prijedlogom dividende kontra prijedloga Uprave, ali sada je i on u Upravi i ne znam može li se očekivati prijedlog sam protiv sebe, uglavnom je Nexe prodaja bila dobar signal da ne treba imati velika očekivanja, obzirom su i oni u vinskom biznisu, pa znaju koliko je razvodnjavanja moguće da se dobije jedan "sportski" gemišt
oni koji se zadrže malo duže mogli bi poslije prijeći na konjak
inače su grožđe i vino ovdje najmanji problem, ostali proizvodi, kojima je drastično pala cijena su problem,
vino uvijek razveseljava, a dividenda samo dopunjuje to razveseljavanje
"oni koji se zadrže malo duže mogli bi poslije prijeći na konjak
vino uvijek razveseljava, a dividenda samo dopunjuje to razveseljavanje "
Na SPAN-u se poziva na Pivce za živce, a ovdje na gemištec i vinčeko, pa poslije na konjak
Negdje u 3h ujutro se lako dogovori i dividenda da svi budu zadolj(e)ni
Ovaj kišni petak je počeo sa stilom, sve mi se čini, a tko zna,
možda pred kraj dana izviri i sunce kroz oblake
Display More"oni koji se zadrže malo duže mogli bi poslije prijeći na konjak
Na SPAN-u se poziva na Pivce za živce, a ovdje na gemištec i vinčeko, pa poslije na konjak
ako i izviri mislim da će to biti kasno, jer novi crni oblaci nadvili su se nad novu proizvodnju,
na-zutu-hrdu-nakalemile-se-i-lisne-usi-kako-zastititi-psenicu/86503/
možda opet na kraju bude pozitivno što su silosi puni stare neprodane robe, jer nova je još u božjim rukama, ma tko će ga više znati kojim morem "zaploviti", jadranskim ili panonskim
izgleda će biti najbolje sve nade položiti u bankare i turizam
Display MoreDisplay More"oni koji se zadrže malo duže mogli bi poslije prijeći na konjak
ako i izviri mislim da će to biti kasno, jer novi crni oblaci nadvili su se nad novu proizvodnju,
https://www.agroklub.com/ratarstvo/
na-zutu-hrdu-nakalemile-se-i-lisne-usi-kako-zastititi-psenicu/86503/
možda opet na kraju bude pozitivno što su silosi puni stare neprodane robe, jer nova je još u božjim rukama, ma tko će ga više znati kojim morem "zaploviti", jadranskim ili panonskim
izgleda će biti najbolje sve nade položiti u bankare i turizam
Ova mi je dionica cijelo vrijeme loš filing izaziva...pomalo kolega , nema smisla prodavat 10% ispod kupovne cijene, nije da će ići dole...
p.s ja sam poslušao vaš savjet 85% turisti i banke.
I meni je izazivala pa sam ju prodao. Kad se oduzmu naknade, s nulom. Nisam je trebao ni kupovati.