ne znam što se događa ali znam da me se lagalo i ne vidim zašto bi me htjeli prestati lagati. Ova plandemija je bila čisti dokaz a sad vidimo i ekonomske posljedice svega toga, sve je to vrlo vjerojatno isplanirano i ovo je sljedeća faza. mi obični ljudi već najebavamo i još ćemo... vidim većina ovdje navija protiv putina, naravno kad nam je tako sve prikazano, uvijek iz jednog kuta... a šta ako je sve ovako? ne kažem da je, ali šta ako je? ne bi se tako lako svrstavao.
Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala
-
-
-
paa ako ćemo gledati tako ima tu istine. već dugo se operateri vođenih raketa uče na simulatorima i vojske traže dobre gejmere ali ovo što ja vidim oko sebe na tom planu je čista ludost. kod mene je trenutno zaplijenjen i deponiran komp od nekih 2000€ od mlađeg rođe sve dok škola ne završi. jednostavno nema kontrolu i ništa ne uči ako mu je na dohvat ruke.
kako ne uči ? ajmo stvari postaviti ovako,
netko će ga jednoga dana napasti negdje na kompjutoru, mobitelu, bankovnom računu, a on će njemu reći;
samo malo da vidimo u udžbeniku što su u takvim slučajevima radili stari Grci, kako bi se postavili Rimljani, a Tutankamon, e taj je baš svašta znao dok je onolike piramide izgradio, znate ja sam imao peticu(5) iz povijesti i tako će se obraniti napasnika
hoćem reći, svaka generacija ima svoje učenje, igre i aktivnosti, a starije generacije im tu samo dođu kao kočnica, da nije tako možda bi već letjeli svemirom,
velike nade da budem iskren polažem u to da će hakeri presuditi ovome ratu, ma čiji god bili, nisam baš siguran da je onaj što drži prst na gumbiću nukl. raketa siguran da će mu iste i poletjeti, a netko možda sigurno zna da neće
-
Nema tog opravdanja za agresiju na drugu drzavu i sustavno ubijanje civila.
To je genocid tocka.
Ako ruski narod nema problema s time da ga se smatra genocidnim neka mirno gleda ludakovo divljanje pa ukrajini
I tome ce doci kraj a doci ce rusima i racun na naplatu.
Placat ce ga desetljecima i pri tome zivjeti puno skromnije nego su mogli.
Biti ce rusija puno bijednija nego je mogla biti.
Ocekujem da ce se rusi uskoro dignuti i da ce vojska i policija otkazati poslusnost diktatoru.
Moglo bi biti vise prolivene krvi nego u ukrajinu ako se svi ne dignu istovremeno.
Drusvene mreze su kljuc rjesenja.
Ako su to mogli arapi mogu i rusi.
-
ne znam što se događa ali znam da me se lagalo i ne vidim zašto bi me htjeli prestati lagati. Ova plandemija je bila čisti dokaz a sad vidimo i ekonomske posljedice svega toga, sve je to vrlo vjerojatno isplanirano i ovo je sljedeća faza. mi obični ljudi već najebavamo i još ćemo... vidim većina ovdje navija protiv putina, naravno kad nam je tako sve prikazano, uvijek iz jednog kuta... a šta ako je sve ovako? ne kažem da je, ali šta ako je? ne bi se tako lako svrstavao.
malo sam slušao gospodina, bome je svu voćarnu ispretumbao, znate
-
ako jedan Vukovar nije proglašen genocidom onda ovo pogotovo nije. Žalim svaku žrtvu kako rata tako i propagande.
-
1) Ne vjeruj liku koji ima grb sa prvim bijelim poljem.
2) Uvijek kada je neki rat, sukob, uvijek, ali uvijek se pojavljuju imena poput Rotschilda i sličnih, još samo fali Đingis Khan i Masoni.
3) Novi svjetski poredak se spominje već 40 godina.
4) Itd....
-
Imaju povlačenje iz fonda, pa moraju skraćivati pozicije uz poštivanje omjera.
Da, tako je...jadni nebili
pa budimo realni, dobar dio ljudi povlači novac iz fondova,
evo ja sam danas povukao iz jednoga, bolje da kupim eure ili CHF
-
2) Uvijek kada je neki rat, sukob, uvijek, ali uvijek se pojavljuju imena poput Rotschilda i sličnih, još samo fali Đingis Khan i Masoni.
4) Itd....
ok. ne kažem da će tako biti ali mi smeta jednoumlje i licemjerje zapada. a naravno da sam protiv bilo kakvog rata pa i ove invazije na Ukrajinu. 1) nije uvijek sve crno ili bijelo.
2) gdje ima dima, ima i vatre
3) sretno do 2030.
-
….preko atpl $ 🤗
-
Meni se cini da smo mi svi zrtve dva iracionalna tipa.
Jedan je narcisoidni psihopat, a drugi glumac. Neka odmah sjednu za stol i dogovore kompromisno primirje. Ovako njihovi neduzni ljudi ginu, a svijet se gura prema nuklearnom ratu.
Nasim MSM medijima ne vjerujem nista, pogotovo nakon korone. Mater bi prodali za dva klika.
-
-
Dobro to "povlacenje"
Ljudi povlace da imaju vise casha ako bi kojim slucajem krenuli nuk projektili po nebu jer je tada vazno biti u cashu
Posto projektili nece krenuti biti ce dobro opet kupovati po skuplje.
Ja kupujem 400-410 sada da mogu prodavati onima koji ce opet kupovati kada stane histerija😁
Promatrajmo
-
Dobro to "povlacenje"
Ljudi povlace da imaju vise casha ako bi kojim slucajem krenuli nuk projektili po nebu jer je tada vazno biti u cashu
Ja kupujem 400-410 sada da mogu prodavati onima koji ce opet kupovati kada stane histerija😁
Promatrajmo
pa ako ćemo za pravo, dionice je teško uvaliti i u mirnodobsko vrijeme a ne poslije danD, kada nekome ponudiš dionice Atpl(ili bilo koje) a on kaže, a đe su ti rođo
-
Da, tako je...jadni nebili
pa budimo realni, dobar dio ljudi povlači novac iz fondova,
evo ja sam danas povukao iz jednoga, bolje da kupim eure ili CHF
Ima puno boljih valuta kada se puca
I ne, rublja nije jedna od njih
-
Da samo predstava unistavanja i ubijanja civila se ne dogada u rusiji nego ukrajini.
Glumac se bori kako zna i kakvo oruzje mu je na raspolaganju.
Radi i greske u najboljoj namjeri za svoj narod.
Nije mu lako, veliki je to teret i za tude zivote.
Na njegovom mjestu predlozila bi da se potpise primirje na deset dana da svi ukrajinci izadu iz ukrajine i da se ukrajina prepusti rusima.
Sankcije ce izazvati samourusavanje rusije iznutra za koji mjesec ili ranije.
Sljedilo bi mirno povlacenje rusa i povratak ukrajinaca.
Ali i placanje odstete a ovako ce biti vise zrtava i rusi ce traziti u pregovorima da ukrajinci odustanu od ratne odstete.
Narod spasiti i pustiti ruse da se iznutra obracunaju, nista ne potpisivati dok se to ne dogodi.
-
Dobro to "povlacenje"
Promatrajmo
pa ako ćemo za pravo, dionice je teško uvaliti i u mirnodobsko vrijeme a ne poslije danD, kada nekome ponudiš dionice Atpl(ili bilo koje) a on kaže, a đe su ti rođo
Tko misli da ce doci do ww3 prodao ili ne svejedno mu je jer i taj cash mu je bezvrijedan je u tom slucaju uveli bi se bonovi a novac bi bio bezvrijedan.
Ako nece biti ww3 prodaje se danas jeftinije da bi se kupovalo skuplje sutra.
Dionice koje isplacuju dividende ili velike dividende vrijede vise od cash pozicije.
Brodari isplacuju najvece dividende.
Ako vozarine i dalje rastu a vec se super zaraduje nije upitno za nove dividende.
U armagedon verzije sve je bezvrijedno.
-
4) Itd....
ok. ne kažem da će tako biti ali mi smeta jednoumlje i licemjerje zapada. a naravno da sam protiv bilo kakvog rata pa i ove invazije na Ukrajinu. 1) nije uvijek sve crno ili bijelo.
3) sretno do 2030.
Tko živ tko mrtav do 2023.
-
Tko misli da ce doci do ww3 prodao ili ne svejedno mu je jer i taj cash mu je bezvrijedan.
Ako nece biti ww3 prodaje se jeftinije da bi se kupovalo skuplje.
Dionice koje isplacuju dividende ili velike dividende vrijede vise od cash pozicije.
Ako vozarine i dalje rastu a vec se super zaraduje nije upitno za nove dividende.
Kolegice,
U ratu vrijednost novca pada, a cijene tocno odredjenih dionica rastu. Najbolji nacin za ocuvati novac u vrijeme rata je kupovati odredjene dionice. Buffet je knjigu o tome napisao.
-
I u ratu $ ili švicarac vrijedi...možeš preživjet...otputovat
-
Tko misli da ce doci do ww3 prodao ili ne svejedno mu je jer i taj cash mu je bezvrijedan.
Ako nece biti ww3 prodaje se jeftinije da bi se kupovalo skuplje.
Kolegice,
U ratu vrijednost novca pada, a cijene tocno odredjenih dionica rastu. Najbolji nacin za ocuvati novac u vrijeme rata je kupovati odredjene dionice. Buffet je knjigu o tome napisao.
Je, ali je izuzetno vazno prvo pricekati dionice da padnu pa tek onda kupovati, ne gurati se na kupnji odmah na zvuke prvih granata. U toj prvoj fazi je cash zakon. U tim situacijama je cilj odlicnu dionicu kupiti po bagatelnoj cijeni, ne po fer cijeni.
-
4) Itd....
3) sretno do 2030.
Da ništa nije crno bijelo, ali što nije objavio dokumente vlasništva, ako ima to mu ni problem, a ne samo ble, bla .. pričanje.
Svi svjetski fondovi, banke toliko su isprepleteni i umreženi da je smješno govorit da je netko vlasnik svega.
Uglavnom je to isprepleteno, kao i pred parsto godina kad su se carevi,kraljevi i ta kasta međusobno ženili i zadržavali vlasništvo, a slali obične ljude da ginu da njima i dalje bude super.
Pričati se može svašta, šta kome odgovara, klasični medijsko prepucavanje.
Objavljivanjem stvarnih podatka i dokumenata se ipak može utjecati da to bude javno dostupno, neovisno tko je vlasnik i koje veze su u kombinaciji.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun