1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Financije i gospodarstvo
  3. Stručne rasprave

Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• brajakica
  • February 12, 2022 at 7:32 PM
  • ZoD
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    485
    • March 1, 2022 at 1:16 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from ZoD

https://www.qresearch.it/2022/02/19/zel…andum-summit-2/

"MUNICH, February 19. /TASS/. Ukrainian President Vladimir Zelensky has said he has instructed the Ukrainian Foreign Ministry to call a summit conference of the Budapest Memorandum’s signatories.

“I have instructed the Foreign Ministry to convene a summit of the countries – signatories to the Budapest Memorandum. If it fails to take place or refuses to give Ukraine security guarantees, Kiev will recognize it as well as the clauses signed in 1994 as null and void,” Zelensky told the Munich Security Conference.

The Budapest Memorandum was signed on December 5, 1994 by the leaders of Ukraine, Russia, Britain and the United States. Under the treaty Ukraine agreed to eliminate its nuclear arsenal, while Russia, the United States and Britain guaranteed Kiev’s security."

I evo ti razlog da ameri udji u rat ako stvarno zele

Display More

Zelenski je 19.2. izjavio da će suspendirati sporazum iz 1994. po kojem se Ukrajina obvezala da neće posjedovati nuklearno naoružanje.

Nordstream 2 je morao biti zaustavljen i jest..

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • March 1, 2022 at 1:33 PM
    Quote from ZoD
    Quote from StatusQuo

I evo ti razlog da ameri udji u rat ako stvarno zele

Zelenski je 19.2. izjavio da će suspendirati sporazum iz 1994. po kojem se Ukrajina obvezala da neće posjedovati nuklearno naoružanje.

Nordstream 2 je morao biti zaustavljen i jest..

Majčice mila, na to se nema što reći...

Ma jesmo li malo čačkali mečku ? Tako se nekad u narodu govorilo

Hm. Mogli su i biti na miru. Ući u EU, poraditi na prosperitetu, blagostanju, zadržati neutralnost i ništa se od ovog danas ne bi dešavalo.

E sada, da li je predsjednik Ukrajine to stvarno izjavio, izuezv ako nije pred kamerama ili vijećem UN, ni to nećemo znati.

• NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • March 1, 2022 at 1:36 PM

slušam sad ursulu fon der lajen kako zaziva slobode i ljudska prava... bla bla koje licemjerje. Dno dna. Ne vjerujem im ništa. Znam samo da nevini ljudi nahebu.

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • March 1, 2022 at 1:45 PM
    Quote from NaBiduAsku

slušam sad ursulu fon der lajen kako zaziva slobode i ljudska prava... bla bla koje licemjerje. Dno dna. Ne vjerujem im ništa. Znam samo da nevini ljudi nahebu.

Gdje je ostavila zazivanje sloboda i ljudskih prava zadnje 2 godine kad je od necijepljenih napravila građane drugog reda. Pa prije 10 dana su bez ovlasti sudova na naređenje Trudeaua kamiondžijama blokirani računi, a policajci su ih hapsili, u jednoj “demokratskoj” Kanadi.

Australiju i Novi Zeland je bolje niti ne spominjati, a i oni glume zapadne vrijednosti dok mlate ljude na ulici jer ne nose maske.

Što se tiče sankcija nismo ih vidjeli kod zapadnih bombardiranja Libije, Iraka, Afganistana, Palestine, itd… Svaki nepotrebni rat je za osudu.

Putin je jednu stvar dobro rekao - Zapad je carstvo laži. Na istoku bar ne skrivaju kakvi su. Na zapadu glume da su puno bolji, ali sve se velike ribe ponašaju jednako nasilno prema malima.

• NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • March 1, 2022 at 1:49 PM
    Quote from Paulie
    Quote from NaBiduAsku

Gdje je ostavila zazivanje sloboda i ljudskih prava zadnje 2 godine kad je od necijepljenih napravila građane drugog reda. Pa prije 10 dana su bez ovlasti sudova na naređenje Trudeaua kamiondžijama blokirani računi, a policajci su ih hapsili, u jednoj “demokratskoj” Kanadi.

Australiju i Novi Zeland je bolje niti ne spominjati, a i oni glume zapadne vrijednosti dok mlate ljude na ulici jer ne nose maske.

Putin je jednu stvar dobro rekao - Zapad je carstvo laži. Na istoku bar ne skrivaju kakvi su.

pa zato i kažem, hrpa licemjera, gadljivo za slušati.

• ZoD
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    485
    • March 1, 2022 at 1:55 PM
    Volodymyr Zelensky Speech at the Munich Security Conference Feb 19 2022 - with English Subtitles
    Speech by the President of Ukraine at the 58th Munich Security Conference19 February 2022Full speech in Ukrainian with English subtitles. Topics include Ukra...
    youtu.be

Pogledati do kraja.

Ne zvuči baš miroljubivo..

• toluen
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,665
    • March 1, 2022 at 2:06 PM

Zelenski je među njima jedini profesionalni glumac i dobro se uživio u ulogu. Što vas tu čudi? I činjenica da je zapad carstvo laži. Recite mi - a tko nije na ovoj planeti?

Mi cijelo vrijeme živimo u laži - jedino što nas drži da ne skrenemo totalno su majka priroda i zakoni fizike koje ne možemo muljati. Sve ostalo je muljaža. Jeste li se kad pitali, ako imate jako puno prijatelja - tko su pravi, a tko lažni. Saznati ćete kad vas udari nevolja - ako ih ostane na prste ruke nabrojati možete se smatrati blagoslovljenim.

Na kraju treba li ići dalje od ovog foruma - koliko je ovdje stvarno iskrene istine ? Nažalost sve to košta - jako skupo.

• ZoD
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    485
    • March 1, 2022 at 2:19 PM

Ako čovjek implicira nabavku nuklearnog naoružanja ukoliko se Ukrajina ne primi u NATO, naziva Nordstream 2 oružjem, također sukob u Donbasu naziva europskim sukobom, poziva na naoružavanje Ukrajine kako bi mogla "braniti" čitavu Europu onda to nije govor nekoga kome je mir na prvom mjestu.

Možda sam doduše nešto iz govora pogrešno shvatio.

Uz standardni patos na kraju govora naravno..

goldfinger
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    750
    • March 1, 2022 at 2:24 PM
    Quote from ZoD

Ako čovjek implicira nabavku nuklearnog naoružanja ukoliko se Ukrajina ne primi u NATO, naziva Nordstream 2 oružjem, također sukob u Donbasu naziva europskim sukobom, poziva na naoružavanje Ukrajine kako bi mogla "braniti" čitavu Europu onda to nije govor nekoga kome je mir na prvom mjestu.

Možda sam doduše nešto iz govora pogrešno shvatio.

Uz standardni patos na kraju govora naravno..

Možda zato što mi gledamo da je rat počeo 24.2.2022, a on je počeo 2014.

Tako i srbi pričaju da je rat počeo 4.8.1995.

Imao je informacije i znao je da samo NATO i/ili nuklearno oružje može zaustaviti putina.

• toluen
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,665
    • March 1, 2022 at 2:29 PM

ZoD - Mislim da si sve dobro shvatio - problem je u Putinu što se dao zalijepiti na te očigledne "muholovke" i zapravo je sve vrijeme bio u pravu i igrao dobru igru koju je zapad cijelo vrijeme izazvao - do invazije i tu je puko ko kokica.

Shvatio je da je zezno sve i da nema nazad tako da sad što je tu je. Mislim da ga je prebacila želja da što prije ostvari dugo planiranu ideju stvaranja NATO kontrapunkta kao treće svjetske vojne sile, mislio da je prilika no očito ga zeznuli podaci o slabosti Ukrajinske obrane. Sad je sve polarizirao u korist Ukrajine i to je jako teško spasiti. Tako da sad doslovno radi opasne gluposti koji će ga vjerojatno doći glave.

Meni osobno ono glumatanje s kilometarskim stolovima stvarno odaje nekog tko već neko vrjieme nije kod kuće u vlastitoj glavi - slično kao Biden. A nekome je sve to očito jako korisno. Lutkar iz sjene.

• Ledica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,221
    • March 1, 2022 at 2:39 PM
    Quote from toluen

ZoD - Mislim da si sve dobro shvatio - problem je u Putinu što se dao zalijepiti na te očigledne "muholovke" i zapravo je sve vrijeme bio u pravu i igrao dobru igru koju je zapad cijelo vrijeme izazvao - do invazije i tu je puko ko kokica.

Shvatio je da je zezno sve i da nema nazad tako da sad što je tu je. Mislim da ga je prebacila želja da što prije ostvari dugo planiranu ideju stvaranja NATO kontrapunkta kao treće svjetske vojne sile, mislio da je prilika no očito ga zeznuli podaci o slabosti Ukrajinske obrane. Sad je sve polarizirao u korist Ukrajine i to je jako teško spasiti. Tako da sad doslovno radi opasne gluposti koji će ga vjerojatno doći glave.

Meni osobno ono glumatanje s kilometarskim stolovima stvarno odaje nekog tko već neko vrjieme nije kod kuće u vlastitoj glavi - slično kao Biden. A nekome je sve to očito jako korisno. Lutkar iz sjene.

Naravno, stometarski stol nije samo zbog strašno opasnog virusa,izbjegavanje stolovati u prostorima Kremlja nije slučajnost, on nije vise siguran nakon ovih njegovih suludih i očajničkih poteza kakve misli se roje u glavama njegovih bliskih suradnika. Teško da dolazi u poziciju da im je i na trenutak okrenut leđima jer vrag nikad ne spava, da nebi bilo…..

• ZoD
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    485
    • March 1, 2022 at 3:01 PM
    Quote from toluen

Progutao je mamac, da.

Ukrajina bi nakon Nordstreama 2 bila marginalizirana, Njemačka bi dobivala dvostruko više plina samo iz tog jednog plinovoda, nego iz NS 1, a ukrajinski bi dobio sekundarni značaj, Rusija bi i dalje imala siromašnu zemlju kao buffer između sebe i NATO-a, a budućnost Ukrajine bi ovisila o dobroj volji Rusije.

EU bi sa ruskim energentima (jeftinijim od američkih), a svojim znanjem, postala konkurentna na svjetskom tržištu što nekome očito nije odgovaralo.

Što se tiče ovog šikaniranja Rusa na sve strane, od Čajkovskog (kozačkog podrijetla) pa nadalje, jasno je da im je samo bio potreban povod da naprave ono što su čitavo vrijeme priželjkivali.

Kada nekoga ne voliš potrebno ti je samo opravdanje da napraviš ono što si ionako već naumio napraviti.

• toluen
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,665
    • March 1, 2022 at 3:05 PM

Ledica - potpuno točno

No ima tu nešto o čemu većina ne razmišlja. Nitko tko nije bio u poziciji vladati velikim sustavima ne može razumjeti koliko to loše djeluje na ljudsko ponašanje tim više što to dulje traje. Potpuno se odvojiš od stvarnosti zato što cijelo vrijeme imaš posla s onima koji te "tetoše" i pričaju ono što želiš čuti jer svatko želi biti pametan i uspješan, vjerovati da je to što radi najbolja stvar za one nad kojima ima vlast dok na neki način stvarnost to ne razbije. A to onda često bude katastrofalno. Većina na tim pozicijama to ne može prihvatiti i onda stvarno skrenu do kraja.

Osobno nisam na sreću nikada bio na toj poziciji, ali sam bio blizu onih koji su to bili i nevjerojatno je kako se ti ljudi s vremenom pretvore u nešto potpuno neprepoznatljivo. Putin nije glup ni naivan i razvio je visoku sposobnost vladanja sobom, ali bez obzira na sve nije izbjegao tom fenomenu i sada ta odvojenost od stvarnosti dolazi na naplatu. Problem je što cijenu toga uvijek plaćaju svi oni koji su u dometu utjecaja takvog čovjeka. A Putinov je očito postao globalni. I ako pogledate povjesno - doslovno ne postoji niti jedna osoba na ovoj planeti koja je u sličnoj poziciji uspjela tome odoljeti.

Ako preživimo ovu krizu mi bi kao čovječanstvo trebali poraditi na tome da se nekim sveopćom zakonom, ali zbilja ozbiljno - stavi van domašaja sve vrste oružja masovnog uništenja i drugo - obavezna provjera psihološkog profila onoga tko obnaša odgovornu funkciju u redovitim intervalima. U protivnom ćemo se stalno iznova vrtjeti u ovim smrtonosnim klopkama koje sami sebi postavljamo.

Međutim to nije izgledno jer razni nevidljivi igrači koji su stvarni vladari to neće dozvoliti, odnosno neće dozvoliti da svijest o tome dođe tamo gdje može učinkovito djelovati - jer njima paše tako namještati takve ljude na takve pozicije dok se stvarne igre moći igraju negdje drugdje. Onog časa kad se potroše - uklanjaju se, svijet prolazi kroz krizu i katarzu, ali priča opet kreće ispočetka i tako u krug.

• etoimene
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    642
    • March 1, 2022 at 3:14 PM
    Quote from toluen

Ako preživimo ovu krizu mi bi kao čovječanstvo trebali poraditi na tome da se nekim sveopćom zakonom, ali zbilja ozbiljno - stavi van domašaja sve vrste oružja masovnog uništenja i drugo - obavezna provjera psihološkog profila onoga tko obnaša odgovornu funkciju u redovitim intervalima.

Ja bih dodao i max jedan mandat. Onda su manje šanse da postaneš profesionalni političar. Dobro ćeš pazit što si uveo ako znaš da će i tebe kačit ako znaš da se nakon toga vraćaš u "raju",

• ZoD
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    485
    • March 1, 2022 at 3:18 PM
    Quote from etoimene
    Quote from toluen

Ako preživimo ovu krizu mi bi kao čovječanstvo trebali poraditi na tome da se nekim sveopćom zakonom, ali zbilja ozbiljno - stavi van domašaja sve vrste oružja masovnog uništenja i drugo - obavezna provjera psihološkog profila onoga tko obnaša odgovornu funkciju u redovitim intervalima.

Ja bih dodao i max jedan mandat. Onda su manje šanse da postaneš profesionalni političar. Dobro ćeš pazit što si uveo ako znaš da će i tebe kačit ako znaš da se nakon toga vraćaš u "raju",

Imperativni mandat..

• noviulagac
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    259
    • March 1, 2022 at 3:19 PM

Oprostite mi ako ću zvučati kao teoretičar zavjere, ali nakon par dana ovog rata, mišljenja sam da je ovo dogovoreno. "Smrtonosna" corona nije napravila ono što su očekivali da bude. Slava nevinim građanima Ukrajine!

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • March 1, 2022 at 3:20 PM

Ma svima je jasno da ove stvari nisu produkt dogadjanja zadnjih mjesec dva i vise da bi u tome trazili povod, razlog i opravdanje, to su stvari koje sustavno su isle prema tome tko zna od kada i daleko prije od 2014 kada su rusi pokusali preuzest ukrajinu iz unutrasnjosti, kako je zgodno da je krim preuzet odma nakon pada proruskog predsjednika i kako od tada je politika prema ukrajini isla drugacijim nacinom, a razlog za napad je samo izlika vec dugo planiranog cilja i nacina iluzorno je mislit da je netko sad nesto bitno napravio sta je dovelo do toga, znaju poljaci, latvijci itd jako dobro sta je rusija za razliku od nas zato i ovakva reakcija s njihove strane prema ukrajini, mi se jedino mozemo poistovjetit s srbijom u usporedbi s rusima.

• toluen
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,665
    • March 1, 2022 at 3:23 PM

ZoD - naravno

Ali ja bih naglasio iz ono onog prethodnog tvojeg posta - da je šikaniranje bilo koga iz bilo kojeg razloga je po meni duboko pogrešna stvar koja samo iznova rađa i produbljuje sasvim nepotrebne animozitete tamo gdje bi trebala biti zdrava potreba da se igraju fer utakmice i odmjeravaju snage.

Nogomet je izvrstan primjer za to. Imamo prirodnu potrebu nadmetati se, ali to ne znači da zbog toga moraš mrziti ili ponižavati protivnika koji ti se onda prirodno želi osvetiti za to. Zato stalno naglašavam nevidljivu činjenicu koliko smo svi mi zapravo žrtve nedostatka prave svijesti o tome što zapravo radimo pogrešno. I to se doslovno manifestira u svemu što vidimo na ovom svijetu.

Nema ništa loše u tome biti bilo koje nacije, rase ili vjere, problem je što ako si dolje oni koji su iznad misle da imaju pravo gaziti te. A to onda stvara zlu krv - uvijek i neizostavno. Ovaj rat nije počeo niti jedan datum koji spominjemo. On se vodi otkako postoji čovječanstvo i to su samo frakcije jedne te iste pojave. Ali to nije lako vidjeti niti tome netko daje naročito važnosti.

Međutim sve ovo sasvim sigurno malo koga na ovom forumu zanima što je posve razumljivo. Ali i žalosno jer u tome leže temelji rješavanja mizerije u kojoj svi mi živimo. Jer što nam vrijedi sve blago ovog svijeta, ako negdje ima neka frustrirana budala koja to sve može razbiti u trenu, samo zato što je u djetinjstvu bio ponižavan pa se odlučio kad tad svima osvetiti. A Putin to cijelo vrijeme nosi u sebi što se vidjelo od prvog dana kada je došao na vlast. E da je jedini - kamo sreće.

• rambo_5
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,138
    • March 1, 2022 at 3:48 PM

Podijelit ću što me trenutno muči sa cijelom ovom Rusko-Ukrajinskom situacijom na duge staze.

Ukrajina ima jednu od najnižih stopa nataliteta u Europi i Svijetu, a nisu ni Rusi puno bolji. Ovaj rat / intervencija će i jedne i druge dodatno osiromašiti pa će mladi sreću u još većem broju potražiti na Zapadu, a broj stanovnika za 50 - 100 godina pasti na 1/4 današnje. Ukrajinci kao narod će po trenutnim trendovima uskoro prestati postojati, a Ukrajina postati pustoš (ako je u međuvremenu ne nasele neki "potentniji" narodi, npr. Čečeni).

Pitanje je, za koga se ovi sad uopće bore? EU? Ionako će uskoro svi odseliti tamo, baš kao i mi Balkanci. NATO? Tko bi normalan ginuo za NATO?!

Slobodu i demokraciju? Šta će ti uzvišeni ideali kad biološki nestaješ rekordnom brzinom, o tome razmišljaš kad su sve druge Maslowljeve potrebe zadovoljene. Putina? Daj molim te...

Ovi umjesto da "napadaju" svoje prekrasne žene i prave im dječicu, napadaju jedni druge u ime trećih, a kao posljedica će nestati sa lica zemlje, dok se ti treći bogate na njihovoj nesreći. Možda bud...le bolje i ne zaslužuju...

• ZoD
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    485
    • March 1, 2022 at 4:02 PM
    Quote from toluen

ZoD - naravno

Ali ja bih naglasio iz ono onog prethodnog tvojeg posta - da je šikaniranje bilo koga iz bilo kojeg razloga je po meni duboko pogrešna stvar koja samo iznova rađa i produbljuje sasvim nepotrebne animozitete tamo gdje bi trebala biti zdrava potreba da se igraju fer utakmice i odmjeravaju snage.

Nogomet je izvrstan primjer za to. Imamo prirodnu potrebu nadmetati se, ali to ne znači da zbog toga moraš mrziti ili ponižavati protivnika koji ti se onda prirodno želi osvetiti za to. Zato stalno naglašavam nevidljivu činjenicu koliko smo svi mi zapravo žrtve nedostatka prave svijesti o tome što zapravo radimo pogrešno. I to se doslovno manifestira u svemu što vidimo na ovom svijetu.

Nema ništa loše u tome biti bilo koje nacije, rase ili vjere, problem je što ako si dolje oni koji su iznad misle da imaju pravo gaziti te. A to onda stvara zlu krv - uvijek i neizostavno. Ovaj rat nije počeo niti jedan datum koji spominjemo. On se vodi otkako postoji čovječanstvo i to su samo frakcije jedne te iste pojave. Ali to nije lako vidjeti niti tome netko daje naročito važnosti.

Međutim sve ovo sasvim sigurno malo koga na ovom forumu zanima što je posve razumljivo. Ali i žalosno jer u tome leže temelji rješavanja mizerije u kojoj svi mi živimo. Jer što nam vrijedi sve blago ovog svijeta, ako negdje ima neka frustrirana budala koja to sve može razbiti u trenu, samo zato što je u djetinjstvu bio ponižavan pa se odlučio kad tad svima osvetiti. A Putin to cijelo vrijeme nosi u sebi što se vidjelo od prvog dana kada je došao na vlast. E da je jedini - kamo sreće.

Kompenzacija je oduvijek bila mehanizam kojim su se pokušavali umanjiti vlastiti nedostaci, nažalost nerijetko na uštrb okoline.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 2, 2025 at 12:18 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      919k
      2.1k
    3. Dadan

June 2, 2025 at 12:18 PM
    1. SPAN (SPAN d.d.) 2.6k

• LodeRunner
      • May 26, 2021 at 12:21 PM
      • Dionice
      • LodeRunner
      • June 1, 2025 at 10:16 AM
    2. Odgovora
      2.6k
      Pregleda
      1.1M
      2.6k
    3. mooji

June 1, 2025 at 10:16 AM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • June 1, 2025 at 9:03 AM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. Zvjezdani

June 1, 2025 at 9:03 AM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 30, 2025 at 4:39 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. accountant

May 30, 2025 at 4:39 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 3k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 29, 2025 at 10:15 PM
    2. Odgovora
      3k
      Pregleda
      1.3M
      3k
    3. umalo

May 29, 2025 at 10:15 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Dadan June 2, 2025 at 12:18 PM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 1, 2025 at 10:16 AM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

Zvjezdani June 1, 2025 at 9:03 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 30, 2025 at 4:39 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 29, 2025 at 10:15 PM
  • ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

alfa1 May 29, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Meri May 29, 2025 at 10:36 AM
  • Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora

imavrek May 29, 2025 at 10:24 AM
  • Trumpove carine

pod_zidom May 29, 2025 at 9:32 AM
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

umalo May 29, 2025 at 9:29 AM

Popularne Teme

• DRY BULK

10,486 Replies, 4 years ago
  • Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

2,561 Replies, 3 years ago
  • Trumpove carine

20 Replies, A month ago
  • CORONA virus

3,567 Replies, 5 years ago
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

1,894 Replies, 5 years ago

Tags

• Rat

Online korisnici na ovoj temi

• 1 gost
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt