Da li netko koristi besplatan hrvatski web program za tehničku analizu i praćenje cijene dionica u realnom vremenu? Rast.hr je počeo naplaćivati svoje usluge.
Alat za tehničku analizu dionica na Zagrebačkoj burzi
-
-
-
Probaj sa investiramo.com
-
Svi koji su besplatni rade s 15 min odgodom.
-
Probaj sa investiramo.com
Pardon, previdio sam da trazis nesto u realnom vremenu.
-
Imas za mobilne aplikacije baha.com, prije se zvao TeleTrader.
-
Ako može mala pomoć oko alata za TA. Naime, do sada sam koristio besplatni alat od Teletradera, ali tamo se je izgleda obrisala baza za povijesno kretanje cijena dionica.
Da li netko zna neki dobar free alat za tehničku analizu za dionice na ZSE?
-
investing.com za sastavnice crobexa
Investing.com
U trazilicu na vrhu crobex.
Otvara crobex, pa na constituens
-
@Zločesta
Koji alat za TA koristite?
-
šampon head&shoulders, šalice svih vrsta i oblika, čekić, pa obrnuti čekić sa ili bez nakovnja, sviječice svih vrsta, pokoja raketa, tu i tamo tobogan.... ima toga i previše. nije zafrkancija! samo to sve skupa treba znati protumačiti. iskreno, meni baš ne ide nešto
-
Smak svijeta i sumrak bogova, tollway vjeruje u TA
Crtati se može na investing.com i na investiramo.hr
-
-
Pozdrav,novi sam u tehničkoj analizi,tek učim, zanima me koji alat koristite za tehničku analizu ,grafove,indikatore i ostalo.Ima li neka stranica da je besplatna,a da ima dionice Zagrebačke burze? Gledao sam na Tradingwiev. ,ali nema ili ne mogu pronaći Zagrebačku burzu i ove naše dionice? Hvala na pomoći.
-
Admin
May 5, 2024 at 5:56 PM Changed the title of the thread from “Softver za tehničku analizu dionica na Zagrebačkoj burzi” to “Alat za tehničku analizu dionica na Zagrebačkoj burzi”. -
Pozdrav,novi sam u tehničkoj analizi,tek učim, zanima me koji alat koristite za tehničku analizu ,grafove,indikatore i ostalo.Ima li neka stranica da je besplatna,a da ima dionice Zagrebačke burze? Gledao sam na Tradingwiev. ,ali nema ili ne mogu pronaći Zagrebačku burzu i ove naše dionice? Hvala na pomoći.
Marketscreener npr
-
Nekada je bio Teletrader
Sada preusmjeravaju korisnike
na novu platformu, ali sve je isto
Investiramo.com uz simbolicnu pretplatu
-
Sve na jednom mjestu:
GuruFocus | Stock Market Research, Data and ToolsGuruFocus.com: Dive into stock insights, advanced screeners, latest charts, insider trades, guru analyses, and essential value investing tools.www.gurufocus.com
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun
November 21, 2024 at 1:41 PM
-