Slika izbora u nedjelju .
Lokalni izbori 2021
-
-
-
pioniri maleni, mi smo vojska prava,
svakim danom rastemo, ko zelena trava,
smrt poduzetnicima, a sloboda uhljebima,
i mene će moja mati HDZ-ovcom zvati
-
Već im je osigurano radno mjesto u općini.
-
- Vidjeli smo premijera, netko je rekao nešto u stilu: 'Evo ovih iz HDZ-a' i djeca su sama počela vikati 'HDZ, HDZ...' Nije im to nitko rekao, to je bilo spontano
https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/javila…u-za-hdz-/99148
jbt., (navedi omiljenog totalirarnog vođu) sad srce puca od ponosa.
30 godina "pranja mozga", stari moj.
i onda mi pričamo o nekakvim "reformama"
-
Plenky, partija, omladina, općina ?
-
u velom mistu bi rekli.... to je neka vražja vlaška kurbarija!
-
Neće bit velika razlika, ali mislim
da ViceTrimer nije trebao izvodit ovakve performanse, dakle tipujem na Puljka.
Nek se svakako zahvali PR službi.
-
Neće bit velika razlika, ali mislim
da ViceTrimer nije trebao izvodit ovakve performanse, dakle tipujem na Puljka.
Nek se svakako zahvali PR službi.
prevelika ambicija, a intelektualno podkapacitiran.
pravi "vojnik" stranke, ogledni primjer, a čini mi se da mu je i PR takav (šteta što, pored mrtvih, i botovi nemaju pravo glasa)
mada mi je ono s Renolom čak i bilo simpatično.
al i to mi izgleda ko da mu kampanju nije vodila jedna osoba.
sve skupa, zbrkano, "preslano", očajan izbor tima.
šteta što nije Čogelja bio kandidat.
i općenito šteta što ne guraju neke normalne ljude (ovaj Oparin tim je bio totalna iznimka prema onome što nude), a zato je i bia dobia izbore.
al, jbg., znaju i oni da ne mogu bez Rumke-a, pa su onda za kraj odlučili nagaziti "full vlajland" 🤷
-
U nedilju sukob titana, svemirski Pinokio ivica VS. konkretni mariolino vice, to će biti borba epskih razmjera
-
prve izlazne ankete govore tektonika se nastavlja,ne samo očekivana pobjeda Tomaševića u ZG već i potvrda očekivanog rezultatskog "gaženje" protukandidata,dugo neviđeno ako ikad nešto slično.
građani žele promjene,velike promjene,a dobit će nešto između toga,u odnosu na dosadašnji klijentelistički način upravljanja(puštošenja) grada rezultat će vrlo izgledno biti miljama od dosadašnjeg,nešto neusporedivo bolje,ono što građani zaslužuju.
biti će to temelji i za preuzimanje odgovornosti za upravljanje državom suprotno od klijentelističko-korupcijskih obrazaca koji i danas tjeraju našu djecu na put sa kartom u jednom smjeru.
građani Splita također razmišljaju slično i žele slično kao i građani Zg.
čestitam,uvjeren sam da će upravljanje gradom biti neusporedivo bolje,a s vremenom će i mogućnosti rasti.
velika tektonika u dva najveća grada gdje je i potencijal za pokazati sposobnost upravljanja najveća.
nakon desetljeća čekanja,opet svjetlo na kraju tunela za mlade ali i za sve građane HR.
lavina je krenula i nitko je neće moći zaustaviti isto kao i 90-tih.
nasušno trebamo transparentnije poštenije ,bolje,sa bitno manje korupcije i klijentelizma i svi ćemo uživati blagodati onog što to nosi u budućnosti.
i ZSE će nekad honorirati ovu tektoniku,da nismo kremenko market bilo bi to još prije 14 dana,strpljivi će naplatiti.
-
-
prve izlazne ankete govore tektonika se nastavlja,ne samo očekivana pobjeda Tomaševića u ZG već i potvrda očekivanog rezultatskog "gaženje" protukandidata,dugo neviđeno ako ikad nešto slično.
građani žele promjene,velike promjene,a dobit će nešto između toga,u odnosu na dosadašnji klijentelistički način upravljanja(puštošenja) grada rezultat će vrlo izgledno biti miljama od dosadašnjeg,nešto neusporedivo bolje,ono što građani zaslužuju.
biti će to temelji i za preuzimanje odgovornosti za upravljanje državom suprotno od klijentelističko-korupcijskih obrazaca koji i danas tjeraju našu djecu na put sa kartom u jednom smjeru.
građani Splita također razmišljaju slično i žele slično kao i građani Zg.
čestitam,uvjeren sam da će upravljanje gradom biti neusporedivo bolje,a s vremenom će i mogućnosti rasti.
velika tektonika u dva najveća grada gdje je i potencijal za pokazati sposobnost upravljanja najveća.
nakon desetljeća čekanja,opet svjetlo na kraju tunela za mlade ali i za sve građane HR.
lavina je krenula i nitko je neće moći zaustaviti isto kao i 90-tih.
nasušno trebamo transparentnije poštenije ,bolje,sa bitno manje korupcije i klijentelizma i svi ćemo uživati blagodati onog što to nosi u budućnosti.
i ZSE će nekad honorirati ovu tektoniku,da nismo kremenko market bilo bi to još prije 14 dana,strpljivi će naplatiti.
To svi želimo, žarko, ali izgleda ništa od toga, samo još više socijalizma koji vuče klijentelizam sa novim gladnim igračima, ali opet ponavljam, građani biraju, tražili ste gledajte slijedeće 4 god
-
Baviti se dionicama i radovati se pobjedi ne ljevičara nego skojevaca, to ne kužim. Vili Matula, Benčić, Borić, Kekin... pa njih ako pitaš za socijalizam oni ovlaže. Crvena buržoazija i poduzetništvo ne ide baš skupa. To što izgledaju poštenije od Bandića daleko je potrebne promjene. Osoba koja je bila u ck skh 86 kad je pao berlinski zid će raditi na potrebnim promjenama? To je ekipa koja će izmusti ogromne novce, a ideološkom isključivosti dodatno dijeliti ovaj nesretni narod. Ovo je ekipa kojoj smeta slovo H i na hidrantu, zapjenjeni komsomolci bivšeg sustava sad su postali radikalni liberali? Anacionalna interesna skupina usmjerena na sisanje tuđeg novca i pokušaj preodgoja dijela naroda, s istim žarom kojim su pričali o samoupravljanju i bratstvu i jedinstvu sad drobe o ekologiji i ljudskim pravima. Jedno zlo je zamijenjeno možda i većim
-
Ako se ne raspadnu kad krene dioba kolača (kao Živi zid radi jedne EU plaće) pa doguraju na nacionalnu razinu to će biti med i mlijeko!
Radojka B. ministrica financija, a Vili M. ministar gospodarstva, Sandra B. premijerka, a koalicijska partnerica Kata P. ministrica unutrašnjih poslova, uvaženi forumaš Migra zamjenik ministrice financija...Crobex će na 10000!
-
Baviti se dionicama i radovati se pobjedi ne ljevičara nego skojevaca, to ne kužim. Vili Matula, Benčić, Borić, Kekin... pa njih ako pitaš za socijalizam oni ovlaže. Crvena buržoazija i poduzetništvo ne ide baš skupa. To što izgledaju poštenije od Bandića daleko je potrebne promjene. Osoba koja je bila u ck skh 86 kad je pao berlinski zid će raditi na potrebnim promjenama? To je ekipa koja će izmusti ogromne novce, a ideološkom isključivosti dodatno dijeliti ovaj nesretni narod. Ovo je ekipa kojoj smeta slovo H i na hidrantu, zapjenjeni komsomolci bivšeg sustava sad su postali radikalni liberali? Anacionalna interesna skupina usmjerena na sisanje tuđeg novca i pokušaj preodgoja dijela naroda, s istim žarom kojim su pričali o samoupravljanju i bratstvu i jedinstvu sad drobe o ekologiji i ljudskim pravima. Jedno zlo je zamijenjeno možda i većim
ja se samo nadam da će dovesti Soros-ov Quantum fond na našu burzu, pa ćeš onda vidjeti šta je promet i trejdanje
-
ja ne kužim tebe,vidjeti svojim očima,svjedočiti što klijentelizam ,korupcija u sprezi sa pravosuđem radi ovom narodu?
kako ga tjera na iseljavanje neviđeno od stoljeća sedmog i...
ZSE nije otok već ogledalo ekonomije i društva.
i pitati se kako ja ne vidim što bi navodno moglo doći?
iskreno gore skoro da ne može biti u takvim okolnosti bitno mudrijim izborom mi se čini nekome dati priliku da pokuša prekinuti postojeći model.
to "gore" ne za mene jer...ali za avg hrvata definitivno.
neka bude i meni malo lošije ako će večini biti malo bolje ali ipak su to spojene posude i društvo bez(sa manje) klijentelizma,korupcije teeeeško da može biti nešto loše za investitore na ZSE,dapače uvjeren sam da dugoročno nosi velike benefite.
sada imas razlog više da uložiš ako već nisi,da podebljaš,
rijetko sam griješio pa...
nekad me podsjeti da ovo prokomentiramo,rezimiramo....
p.s.
sada imamo novu konkurenciju koja će u strah natjerati hdz,sdp.....
pa će biti natjerani na ono što sami nebi htjeli,manje klijentelizma ,korupcije...
i najgori scenarij je bolje od postojećeg a postoji i srednji i najbolji scenarij u životu?
nejednom se je materijalizirao u životu,marketu hmmm.. i ovih dana
-
Google
Ljevačko-zeleni kandidat izabran za gradonačelnika glavnog grada Hrvatske
-
Migra mlad si vjerojatno pa si s razlogom ogorčen na postojeće stanje, ali požar se ne gasi benzinom. Ovi drugovi možda izgledaju poštenije, ali pogledaj malo njihovu nabrijanost, to ti he radikalni mentalni sklop, taj nezna za finese, a život nije crno bijel, jučer su radikalno branili samoupravljanje, a sad kao liberalizam. Jednako zapjenjeni. Jedan Matula je bio član ckskh. To tijelo je bilo jedno u nizu koje je odobravalo kad je udba predložila likvidaciju nekog emigranta. Zadnji je ubijen čini mi se 1988. 1988!!!! Naš drug Vili je bio tu. On je bio dio ekipe kojoj je to bilo normalno. Isti ti su zatvarali naše studente koji su pjevali Vilu Velebita. I on danas pun bijesa govori o ljudskim pravima? Očekuješ da je to manje zlo? Misliš da sam ja opterećen prošlošću? Jesam dovoljno da znam da se komunizma treba čuvat jednako kao fašizma
-
Ja mislim da će u Splitu nabolje.
Prvo, Puljak nema toliko ogromno stranačkih kadrova koje mora uhljebiti, niti ga smatram da će vozit linijom manjeg otpora i ulazit u trule kompromise. Nije nimalo ni glup ni pohlepan, zasad neću više.
Drugo, zamjenici Kuzmanić i Ivošević jako dobro znaju stanje. Kuzmanić je stalno u privatnom sektoru IT, bio nadzor u Hajduku. Ivošević je upoznat bolje sa problemima i uzročno-posljedičnim vezama, siguran sam nego 99% hdza, sdpa ili bilo koje stranke.
Mnogo ljudi nepoznaje zakonske procedure, bojim se da bi županijska - državna vlast mogla otezat maksimalno neke projekte.
-
Ja mislim da će u Splitu nabolje.
Prvo, Puljak nema toliko ogromno stranačkih kadrova koje mora uhljebiti, niti ga smatram da će vozit linijom manjeg otpora i ulazit u trule kompromise. Nije nimalo ni glup ni pohlepan, zasad neću više.
Drugo, zamjenici Kuzmanić i Ivošević jako dobro znaju stanje. Kuzmanić je stalno u privatnom sektoru IT, bio nadzor u Hajduku. Ivošević je upoznat bolje sa problemima i uzročno-posljedičnim vezama, siguran sam nego 99% hdza, sdpa ili bilo koje stranke.
Mnogo ljudi nepoznaje zakonske procedure, bojim se da bi županijska - državna vlast mogla otezat maksimalno neke projekte.
meni je jedino dobro šta je vijeće razmrvljeno, pa se ne može muljati ni da se oće, jer se tek onda neće ništa napraviti.
Puljak ne mora ništa drugo raditi nego nastaviti Oparine projekte i donit novi GUP usklađen sa strukom.
tu je onaj Masterplan dobra podloga na koju treba nadograditi i neku još malo moderniju viziju grada, pogotvo Sjeverne Luke koja ne može bit luka za rasute terete iz kojih sve praši po jadnom Vranjicu nego isključivo kontejnerska di to vlakovima šalješ dalje + naftni terminal zbog potreba INA-e u Solinu, a to će ipak morat riješit ministarstvo.
koliko su para dosad upucali u Rijeku, sad bi bilo vrime da i u drugi grad u državi napokon počnu ulagati u infrastrukturu.
šta se mene tiče, nek to onda daju Vujnovcu, Kinezima ili kome god oće, al tamo želin gledat pravu modernu teretnu luku, a ne zonu sumraka 🤷
-
Migra mlad si vjerojatno pa si s razlogom ogorčen na postojeće stanje, ali požar se ne gasi benzinom. Ovi drugovi možda izgledaju poštenije, ali pogledaj malo njihovu nabrijanost, to ti he radikalni mentalni sklop, taj nezna za finese, a život nije crno bijel, jučer su radikalno branili samoupravljanje, a sad kao liberalizam. Jednako zapjenjeni. Jedan Matula je bio član ckskh. To tijelo je bilo jedno u nizu koje je odobravalo kad je udba predložila likvidaciju nekog emigranta. Zadnji je ubijen čini mi se 1988. 1988!!!! Naš drug Vili je bio tu. On je bio dio ekipe kojoj je to bilo normalno. Isti ti su zatvarali naše studente koji su pjevali Vilu Velebita. I on danas pun bijesa govori o ljudskim pravima? Očekuješ da je to manje zlo? Misliš da sam ja opterećen prošlošću? Jesam dovoljno da znam da se komunizma treba čuvat jednako kao fašizma
imamo tu nesretnu prošlost ali najveći dio rukovodećih kadrova hdz kroz desetljeća je dolazio sa kumrovačke akademije zar ne?
kako se stranka zove manje je važno,postojali su komunisti koji su ostali komunisti i komunsti koji su okrenuli kapute.
a mi se čudimo da su oni koji su okrenuli kapute nas operušali više od onih koji nisu?
nisu problem ideje već ljudi koji stoje iza njih,uvjeren sam onako lošu strukturu nikad više na sreću nećemo gledati.
naravno vrijeme će presuditi,cimnite me nekad za rezime.
možda i griješim,nebi bilo.....
p.s.
klijentelizam i korupcija umreženo sa pravosuđem je jednako pogubno,vodi istrebljenju naroda,samo kroz duže vrijeme pa se čini da je to manje zlo od ostalih zala prošlosti.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun