Inače putovanje od Rijeke do Zg kad je sve ko po loju traje 4 h a kad su kakvi radovi pa malo bus, malo stajanje, malo čekanje lijepo se može ubit i 6 sati na toj avanturi. Vlak obično od Rijeke do Ogulina vozi sa 3% popunjenosti ako računamo vlakovođe i konduktere. Koliki su to gubici na jednoj vožnji, vjv na nivou jedne godišnje prosječne mirovine. Pa red je da im se nešto i vrati.
Aktualno (vijesti)
-
-
-
Ko voli nek izvoli, hvala lipa
Ivo Amulić o kćeri koju je dobio u 58. godini: 'Svakom bih u mojim godinama to preporučio'Osim trogodišnje kćeri, glazbenik ima sina i kćer iz prvog braka. Starija kćer Hana prije nekoliko godina mu je podarila unukuwww.24sata.hr -
Ko voli nek izvoli, hvala lipa
Uf uf baš sam mislio ženi sad u 55-toj isto predložit ali kad kaže Ivo pričekat ću još 3 godine.
-
Andrijanić: "Medijsko izvanredno stanje u Poljskoj" Vlada Tuska prekinula program TVP-a i smijenila upravu – narod.hrSmjena uprave poljske javne televizije podsjeća na 13. prosinac 1981. kad su komunisti proglasili izvanredno stanje, ističe Goran Andrijanić.narod.hr
Drug Tusk u akciji
-
Ovako to biva kada su MSM isključivo u rukama jedne političke grupacije na cijelom Zapadu...kad ljevičari gase medije onda je to pobjeda demokracije, kada to rade desničari onda je to razlog na sankcije i orkestrirano iživljavanje nad određenom državom i narodom...zadnje vrijeme medijima ništa ne vjerujem u vezi Orbana, činjenicama je da se nad Mađarskoj iživljavaju godinama i ne daju joj pare i onda pizde jer Mađari ne rade sve što ovi žele...wtf???
Kad Trump kaže da open border politika i milijuna ilegalnih imigranata koji ulete u SAD, svake godine "truju krv Amerike"(što svatko normalan vidi), onda MSM mediji prenose kako to Trump kaže za sve migrante i krenu sa panegiricima o Hitleru.
Kad ljevičari pričaju i rade da bi zabranili ADf u Njemačkoj(samo zato jer je protiv migracije i zelenih poltika9 i zabranili Trumpu kandidaturu(Colorado) onda je to borba za demokraciju.
Kad ljevičari 6 mjeseci pale, pljačkaju i ubijaju po svim gradovima Amerike i narušavaju javni poredak i Demokrati ih svesrdno podražavaju onda je to BLM i borba za demokraciju, kad "desničarima"(ženama, invalidima, starcima) nakon 6 mjeseci terora BLM pukne film i navale za zgradu Kongresa onda je insurrection.
Recimo da Trumpov sin ima aferčine kao Bidenov, pa jahali mi ga mediji godinama, ovako Bidena glade perom po stražnjici. Ako ovo ne vidite , onda vam nema pomoći.
Hoće mi netko odgovorit kada je postalo ilegalno biti protiv legalne i ilegalne migracije??? Koja je poanta, da bi poslodavci mogli zaraditi, treba zamijeniti kroz 50 godina cjelokupnu autohtonu populaciju sa dođošima, a autohtoni bi šutke to trebali prihvatiti i otići u povijest??? dajte ljudi preci vam se vrte u grobovima.
Moje neko mišljenje da je demokracija za Zapadu dotakla svoj zenit, nešto kao rimska demokracija u doba Cezara i samo treba dođi vođa koji će taj igrokaz ukinuti. Nema se više tu što žalit, cijeli sustav treba resetirat i krenuti iz početka.
-
Ili recimo kako su MSM orkestrirano napravili od Obame nobelovca, da je tada bio ovaj Franjo u Vatikanu vjerojatno bi ga proglasio i svecem....a lik izazvao desetine ratova od Maroka do Pakistana...dok njegov VP Biden je samo nastavak te politike.
Pazite lik nobelovac, a ostavio iza sebe sigurno što direktnom, što indirektnom krivnjom nekoliko mlijuna mrtvih.
A nećete čuti nijedan zapadni MSM da o njemu išta loše piše. Živimo u zapadnoj alternativnoj stvarnosti koju nam određuje demokratska centrala u Washingtonu, preko svojim MSM.
Nikad da se zapitate zašto svi mediji na Zapadu prepisuju vijesti i tekstove od slova do slova od par probranih medija?! Svi unisono kokodaču što centrala odredi...nikad vam to nije bilo čudno, baš nikad?! heheh
-
Najveći je problem što se ljudi identificiraju s tim pozicijama lijevo i desno do krajnjih granica, a odbacuju neka svoja uvjerenja i priklanjaju se većini. Npr. ja sam na ekonomskom spektru desničar, političkom ljevičar, a opet protiv ilegalnih migracija, tako da se s nikim ne slažem
Ovo za Trumpa se ne slažem, on namjerno bira svoje izjave na način da pridobije emocije i neke nagone birača u siromašnijim okolinama (jugu SAD-a) koji se lože na takve stvari, nije on baš tip od metafora. A što se tiče afera, Kushner najmanje parira Bidenu junioru. Iskreno, bojim se do kud bi Rusi došli sa svojim probojem (Moldavija u najmanju ruku) da je na vlasti u SAD-u Trump koji je oduvijek lizao džonove Putinu.
Bilo bi zanimljivo uvesti zakonsku obvezu da mediji od nacionalnog interesa objavljuju javno strukturu prihoda (prodaja, marketing i donacije) pa možda i dodatno popis donatora, onda da vidimo kako zapravo stoje stvari u toj industriji i tko plaća za pogurance...
-
sječam se ono kada su se trump i hilary natjecali za predsjednika i kada sam pitao frenda iz us. kako to tamo izgleda i dao mi je je jako dobar odgovor kojime je sve rekao, to ti je, kaže, kao da se u hr. vodi izbor između ondašnjih vesne pusić i keruma...
-
Nikad da se zapitate zašto svi mediji na Zapadu prepisuju vijesti i tekstove od slova do slova od par probranih medija?! Svi unisono kokodaču što centrala odredi...nikad vam to nije bilo čudno, baš nikad?! heheh
zamjetio sam to prepisivanje najprije pojavom korone a zatim početkom rata u ukrajini. kao da svi mediji prepisuju domaću zadaću! i masu njih prestao čitati, a bogami i slušati!
-
Brave New World incoming!
Veliki pritisak: Hoće li Nijemci zabraniti petarde i vatromete?Nakon niza incidenata u prošloj novogodišnjoj noći, niz njemačkih gradova uveo je mjere kako bi suzbio upotrebu pirotehničkih sredstava. Tema je poprimila i…www.tportal.hr -
-
ovaj Dobik bome može dosta šaranja podnijeti, reko bi naš mu prijatelj Zoka
SAD: Republika Srpska nema pravo na odcjepljenje. Točkawww.poslovni.hr -
Mate Rimac: Do 2026. planiram proizvesti flotu robotaksijaISTAKNUO je da bi vozilo trebalo biti predstavljeno početkom ove godine, a komercijalno će biti uvedeno dvije godine kasnije.www.index.hr
...za koji kaže i da bi takvo "vozilo moglo promijeniti način na koji se ljudi kreću gradovima" dodajući "da će se raditi o premium usluzi, što ne znači da će biti skupa ili otmjena".
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…sti_najnovije_d
...za koji kaže i da bi takvo "vozilo moglo promijeniti način na koji se ljudi kreću gradovima" dodajući "da će se raditi o premium usluzi, što ne znači da će biti skupa ili otmjena".
hmmm.
kaze 2026?
2021 kad je zical lovu je reko 2024 . ah taj nas mate(mada nije bas nas ) se stalno sali
a po plenkijevoj kiseloj faci iza njega vidimo da mu je i on "povjerovao " da govori istinu.
Rimac: Robotaksiji će voziti Zagrebom već 2024.Vlasnik Rimac Automobila Mate Rimac kazao je u četvrtak da njegova tvrtka razvija projekt autonomnog vozila, tzv. robotaksija, a prvi bi se njegovi primjerci,…n1info.hr2026 ce nam nas mate rec. robotaksiji samo sto nisu. veselo ce voziti po ulicama vec 2030
-
neka nama našega kum Mate, dosta smo se tovarima vozili,
Mate je naša dika, nije lud crnčiti kod Kolinde za 7500€ ka ja
-
-
https://isplate.info/clanak.aspx?id…vh9SqjV5uFpki8A
Hm, jel mozemo i u svim drugim djelatnostima si isplatiti 3.200€ neoporezivo… a ostalo sa 20% poreza… kao napojnice od klijenata, pa da stavimo svaki racun manje, i napojnicu koji euro vise ili su samo konobari ti koji zasluzuju napojnicu za “ljubaznost” 🤔Jer je blesavo da placas mirovinsko i zdravstveno, pa onda porez…. na isplatu 🥴
-
Što ne kažete da ste prešli u zidare ( slobodne), sad mi je jasnije što više ne trgujete.
-
pitajte Matu di su mu završili oni El. bicikli i koji je ono zakonski rok za predati GFI
-
nije to šefica, ona je uvijek slovila za pravu humanitarku i volonterku, sve besplatno i bez naknade
Što ne kažete da ste prešli u zidare ( slobodne), sad mi je jasnije što više ne trgujete.
e pa kolega da nije bilo zidara tko bi sagradio ovaj svijet, samo su danas loša vremena došla, nijedan dobar zidar nije danas slobodan, nemaš koga uzet da ziđe
pitajte Matu di su mu završili oni El. bicikli i koji je ono zakonski rok za predati GFI
Mate je bicikle koristio samo da ispita male baterije dal valjaju, sad kad on krene, nema stajanja dok ne preteče Muska na putu do Marsa
-
Uvodi se ocjenjivanje javnih službenika, najviše pet posto njih moći će dobiti ocjenu izvrstanNastavnici u školama moći će raditi do 67. godine, a otvorena je i mogućnost online upisa u prve razredewww.telegram.hr
sam sebe ocjenjuješ
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k