Ja taj žar za cajkama NIKAKO ne mogu razumjeti. Pa ne i ne. Ko ih je tome priveo, jedino roditeljiNisam uskogrudan, malo što mi smeta, ali ovo ne kužim.
Aktualno (vijesti)
-
-
-
Ja taj žar za cajkama NIKAKO ne mogu razumjeti. Pa ne i ne. Ko ih je tome priveo, jedino roditeljiNisam uskogrudan, malo što mi smeta, ali ovo ne kužim.
ja bih rekao da tu netko drugi užičko vodi, možda je u pitanju tik-tok, možda je stvar nekoga bunta, ali ni ja osobno te ljude ne znam niti sam za njih Prije čuo, samo vidim da je utjecaj istoka prevladao kod mladih i oni jednostavno nisu u điru ako ne slušaju Priju,
jedino što ja znam da je Fahreta Jahić pjevala i skakala ko debela prasica u svojim počecima, a tko je poslije skakao po njoj i stvorio taj fenomen Lepe Brene, Prije i čarapa, e to je pitanje za milijun dinara
jasno mi je to bilo dok smo bili ista država, ok, ali danas, to je stvarno velika zagonetka, košava i danas očito ima jak utjecaj na "region" zahvaljujući prvenstveno političarima, a nakon toga i svima nama, jer očito nismo svi u stanju prevazići taj bolni krvavi rastanak od Vardara do Triglava,
eno se i prosvjedni svinjar Pokrovac poziva na starog bravara i to u majici s natpisom Stožer za obranu hrvatskog sela, pa jbg on, mogao je onda napisati Komitet
-
Ja ne znam što vas boli kuki za tuđe pare? Ako netko hoće gledat/slušat Prijovićku, i tako pet puta napunit Arenu... to se zove biznis: ubrati će i država PDVa, kafići su puni... Prije toga je bila kraljica Torcide, koliko ono? Samo dva dana?
Nek dođu Zlatni dukati i Škoro, klapa Intrade, ja nemam ništa protiv. Biznis je biznis kome pravo kome krivo!
Osobno bih volio da dođe Pink. Al neće joj se. Iako... sumnjam da bi i ona srušila Priju
Te rasprave su na razini moje pokojne babe koja je tvrdila da neće telefon u njezinu kuću. Kad nešto ne razumiješ, a priori si kontra toga.
-
Ja ne znam što vas boli kuki za tuđe pare? Ako netko hoće gledat/slušat Prijovićku, i tako pet puta napunit Arenu... to se zove biznis: ubrati će i država PDVa, kafići su puni... Prije toga je bila kraljica Torcide, koliko ono? Samo dva dana?
Nek dođu Zlatni dukati i Škoro, klapa Intrade, ja nemam ništa protiv. Biznis je biznis kome pravo kome krivo!
Osobno bih volio da dođe Pink. Al neće joj se. Iako... sumnjam da bi i ona srušila Priju
Te rasprave su na razini moje pokojne babe koja je tvrdila da neće telefon u njezinu kuću. Kad nešto ne razumiješ, a priori si kontra toga.
ma mene baš ne smeta niti me briga gdje tko i što pjeva, kažu Tko pjeva zlo ne misli, i treba im vjerovati dok ne čuješ ovakve
e sada, kada netko gradi neku veliku priču na snajki onih što su se s ovakvima naslikavali, e tada preporučujem ipak naćuliti dobro uši, pogotovo ako se zvuk previše približava, jer neopreznost može dovesti da ostaneš bez njih, kao mnogi naši u Vukovaru i okolnim stratištima
inače su mi žena i kćeri s društvom bile na koncertu Kraljice Torcide i njena priča je sasvim nešto drugo u odnosu na novokomponiranu zvezdu,
gdje se traži i ugrađuje sva moguća povezanost s Hrvatskom, od Belog Manastira do ekskurzije u ZG, samo da se uspostavi kontakt s "purgerima" što napuniše dvoranu 5x i stvori taj novi prisni odnos uz stari slogan, Ma ko nas bre zavadi
-
Ti govoriš o biznisu, to je jedna strana i to je ok. Drugo ja govorim, a to je druga strana, o potrebi za cajkama. Uostalom, kako bi to ja trebao razumjeti tu potrebu, kako se to postiže?
-
Ti govoriš o biznisu, to je jedna strana i to je ok. Drugo ja govorim, a to je druga strana, o potrebi za cajkama. Uostalom, kako bi to ja trebao razumjeti tu potrebu, kako se to postiže?
moraš da ih voleš, a evo ovdje i novoga objašnjenja zašto,
Novo istraživanje dokazuje: Hrvati nisu iranskog podrijetla, otkrili i genetsku povijest SrbaInstitut u Španjolskoj proveo je novo istraživanje. Arheolozi, antropolozi, genetičari i povjesničari rekonstruirali su i analizirali podatke 146 drevnih ljudi…www.24sata.hra o biznisu ima sve opet ovdje,
Otkrivamo koliko je Aleksandra Prijović zaradila u Zagrebu, ali i koliko je Zagreb zaradio od njeViše od 200 redara čuvalo je oko 18.000 fanova svake večeri, koji su ostavili dobar bakšiš 150 konobarawww.24sata.hri kada usporediš tekst s naslovom, ispada da svi oko Prije rade džabe, samo ona zarađuje i taksisti, a u stvari 24 časa samo slijedi taj model stvaranja kulta, kao i onaj oglas na Njuškalu da prodaje kartu za 500€, pa to moraš biti dobro budala, da ne kupiš sebi kartu ako već voleš da ideš
-
Brate Molleru, mnogo si mi ulepšao dan. Vidim, obrazovan si čevek, mnoge jezike govoriš. Ako ikada uspem da nabavim karte za nešto tako lepo, da i za tebe uzmem?
-
ti se baš praviš neuk? ili si stvarno neuk?
to ti je sve de gustibus... o tome pričam, osim što je i biznis
i što si htio s onim gore postići? upravo si usporedio mladež s koncerta i njihove glazbene ukuse s četnicima iz Vukovara, prestrašno!
vjerujem da ne vidiš problem kad mladež s ustaškim kapama dođe na trg bana Jelačića, a problem ti je mladež na nekoj 'cajki' u Areni koja pjeva? jesi li upopće čuo o čemu 'cajka' pjeva?
to se inače zove Dunning-Kruger efekt: imaš limitirano znanje o tome jer se nisi ni potrudio proučiti taj 'fenomen', a dociraš, lijepiš linkove...
-
ti se baš praviš neuk? ili si stvarno neuk?
to ti je sve de gustibus... o tome pričam, osim što je i biznis
i što si htio s onim gore postići? upravo si usporedio mladež s koncerta i njihove glazbene ukuse s četnicima iz Vukovara, prestrašno!
vjerujem da ne vidiš problem kad mladež s ustaškim kapama dođe na trg bana Jelačića, a problem ti je mladež na nekoj 'cajki' u Areni koja pjeva? jesi li upopće čuo o čemu 'cajka' pjeva?
to se inače zove Dunning-Kruger efekt: imaš limitirano znanje o tome jer se nisi ni potrudio proučiti taj 'fenomen', a dociraš, lijepiš linkove...
ja sa mladima živim i znam da ih ovo ništa o čemu mi pišemo ne zanima, to što ti znaš, ostavi za sebe, a što ja znam znam, mene kape nikada nisu zanimale, samo glave, a cijenim da je u svih takvih oskudno znanje i pamćenje
-
Brate Molleru, mnogo si mi ulepšao dan. Vidim, obrazovan si čevek, mnoge jezike govoriš. Ako ikada uspem da nabavim karte za nešto tako lepo, da i za tebe uzmem?
ja bih najviše volio slušati neke Mađarice, pa ako bude prilike da Orban pošalje kakvu svoju izaslanicu, možda se i vidimo
-
-
BiH policija uz granicu s Hrvatskom otkrila ilegalne kampove naoružanih migranataGRANIČNI policajci i pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH uz granicu te zemlje s Hrvatskom pronašli su dva kampa ilegalnih migranata…www.index.hr
Pa kolko tih "doktora" misli doc u EU ?
-
ja bih najviše volio slušati neke Mađarice, pa ako bude prilike da Orban pošalje kakvu svoju izaslanicu, možda se i vidimo
Slušao Mađarice, ma nemoj, slušao!
-
Da pitamo kolegu Moller
Navodno Dino Merlin napunio četiri Arene, dolazi u Zagreb
Jel on udovoljava istančanom glazbenom ukusu? Ili nam ni on nije po volji? Kud srlja naša mladež?
Naslov na portalima: Nakon Prije, Dino!
-
Da pitamo kolegu Moller
Jel on udovoljava istančanom glazbenom ukusu? Ili nam ni on nije po volji? Kud srlja naša mladež?
vidim ja kolega da vi niste strojar i sve krivo tumačite, nemam ja ama baš ništa protiv nikoga i ničega,
ali dugo pratim tu "estradu" koja djeluje u Hrvatskoj i vidim da "mašinerija" djeluje uigrano, pa tako imate sada novi fenomen i moram to opet zalijepiti čim pronađem, a to je fenomen lepe mame brene, koja eno zahvaljuje do neba obožavateljima i puni treću Arenu, te najavljuje koncert već za prosinac 2024 i to 24.12. tako da sve to ima svoj smisao,
Lepa Brena u samo dva dana rasprodala drugu zagrebačku Arenu i najavila treći koncert– Puno hvala svima koji su kupili karte, koji me vole i podržavaju i koji će doći vidjeti spektakl koji pripremamo, a koji i zaslužuju i očekuju. Bit će to…www.vecernji.hrkao što su nekada dolijetali zvončići iz pravca Banja Luke, tako će sada dolijetati publika iz tog područja i svi ćemo naravno zdušno kao nekada bratski da zapevamo, zvončići, zvončići u čast najvećeg blagdana u Hrvata, a ceo Advent na godinu imamo da se za to pripremimo,
na žalost, ja neću moći da dam svoj doprinos tome velebnom skupu, jer nemam sluha za takvu glazbu ni izvođače, nisam ja kriv, nego moj nastavnik glazbenoga iz osnovne, meni je ljepše u miru odslušati koncert u Beču, pa makar i na Tv, iako bih volio jednom otići i uživo, a nisu ni karte tako skupe, ako baš ne želiš prvi red, a ni ne priliči bečkim konjušarima da sjede u prvim redovima, dobro je nama i u zadnjim redovima, fina su to gospoda, neće nitko valjda da šara po nama
Evo baš na Nova Tv, uživo iz Arene, Dinina publika ipak je nešto drugačije strukture i to se vidi,
nema nama druge nego kupiti dijonice Ingre
-
Tako je kolega Moller!
Kupiti INGRAu, ipak smo na kraju završili na dionicama 😂😂
-
Da pitamo kolegu Moller
ja tog tek ne mogu smisliti. ono bosansko cmizdrenje od pjevanja itd. umjesto da ga srbi nabiju na kolac on u bg ladno napuni dvoranu . živjela Metallica
-
Ne izgleda mi kao 'On', istina, al mi je nekako simpatično
Pokazali smo Splićanima novi spomenik, nisu uopće znali da je to Tuđman! Ovo su njihovi urnebesni odgovori, svega ima...Priupitali smo Splićane da prepoznaju koga predstavlja novi kip dr. Franje Tuđmana u Podstrani, a odgovori koje smo dobili bili su, malo je reći, raznoliki.…slobodnadalmacija.hr -
Europa se praktički ne može braniti. Njemačka ima streljiva za dva dana borbeRUSKI rat u Ukrajini, koji traje gotovo dvije godine, razotkrio je glavni obrambeni problem Europe.www.index.hr
A jesu se rusi zahebali kad su ukrajinu napali. mogli su njemacku za dva dana satrat
nema potpisa autora al "miriše" na galica ili naseg alanfordovca : D
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…_vijesti_prva_d
A jesu se rusi zahebali kad su ukrajinu napali. mogli su njemacku za dva dana satrat
nema potpisa autora al "miriše" na galica ili naseg alanfordovca : D
lako za ratove, to su već sporedne stvari, problem je što nam se košinica raspkakala i što evo i ja još i sada plačem,
tata na boljem mjestu, a žena se sjetila odvesti dijete na još bolje i to posljednjim parama, ma i kamen bi prokakao
Prijović kroz suze ispričala što joj se dogodilo nakon koncerta u Areni: Da sam znala, ne bih dopustilaAleksandra Prijović sada se rasplakala i pred kamerama te ispričala što joj se dogodilo nakon jednog od nastupa.www.vecernji.hr -
Mislim da se nikada ni o kome toliko nije pisalo u medijima kao o koncertima Prijovićke. Ne znam što je tu toliko interesantno. Možda im fali tema zadnje vrijeme pa moraju nečime popuniti sadržaj
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun