Zerica dobrih vijesti.
Tko je nadzor?
Zerica dobrih vijesti.
Tko je nadzor?
Uzalud trud kolega, ovo nema veze s poslovanjem i vjerujem da iduće godine u ovo vrijeme cijena ove dionice neće biti ispod 3xx...zato i nisam prodao niti jednu, a dosta ih imam...
Međutim, ovo kako su odradili s najavom prodaje dionica izlaganjem na TK u ovo vrijeme je čisti amaterizam njih i brokeraja koji im vodi prodaju, usuđujem se reći nevjerojatno glupo i nepismeno.
Uspjeli su srušiti cijenu, a da pritom nisu prodali niti jednu dionicu.
To zaista treba znati.
Delegirana akcija rusenja Igh,Dlkv i Ingr...kako su do sad poprilicno rasli tako se sada ekipa istovaruje do odredenih razina pa u proljece ponovo na nove visine...lude li burze a tek nas dionicara kao sto ide ona legendarna od vatrenih "Ovdje nitko nije normalan"🤪
Br.6 i dalje lagano, nadokupljuje..
Nalog vise nije vidljiv. Mozda ga spustaju nize.
A možda ćemo dobiti obavijest da je prodano van burze.
Ili su odustali.
Ili će prodavati u rinfuzi, pomalo.
Maknut je. Vidli su da od takve prodaje nema kruha. Vjerojatno je broker konačno shvatio.
Broker je shvatio? A otkad to broker odlučuje o zadavanju naloga?
Krivo sam se izrazio.
Maknut je. Vidli su da od takve prodaje nema kruha. Vjerojatno je broker konačno shvatio.
Ja ne mogu dokuciti sto je sa time uprava htjela? Htjeli su prodati paket od 13000 dionica na burzi po cijeni iznad trenutne trzisne cijene dionice? Ako je bilo iskreno, radi se o teskom amaterizmu. Ta kolicina se, naime, tako niti ne prodaje.
kakva je to prodaja 13xxx kom kad ispred tog naloga još 5 naloga kao mine postavite koje brane utvrdu od 13xxx kom
ovo mi kao u doba novoselca, samodola a igraju se pok radić i đukan
te igre na 1% od ATH 16328 kn
zad zamislite mozak i pohlepu
Nije to nikakav amaterizam nego igranje po pravilima, a kad se vidi da po pravilima ne ide onda će se odraditi vjerojatno drugačije. Morate shvatiti da se prodaju vlastite dionice, koje se na ovakav način inače ne prodaju jer prema ZTD-u društvo stječe vlastite dionice ili za dodjelu ili za poništavanje, a ne za trgovanje.
Njima treba novac očito za nekakvo projektno financiranje, pa su tih dvije milje očito neka osnova za neku polugu.
proširenje posla na naftu i naftne derivate
glavne teme usvajanja 28.1 2021 g
znači iduća godina sa razlogom med i mlijeko
sve više dolazi do vidjela razlog zadržavanja na ovim cjenama
i 10% od ATH je malo u bliskoj budućnosti
nisu pok radić i petar đukan amateri radi tog i govorim oni su profesionalci bili u svom poslu
zamisi cjenu na 16xxx kn to nemogu amateri
tako ce i ovaj put biti
nisu pok radić i petar đukan amateri radi tog i govorim oni su profesionalci bili u svom poslu
zamisi cjenu na 16xxx kn to nemogu amateri
tako ce i ovaj put biti
Ajme meni, ni do 200 nije došla.....dugova još uvijek ko u prići a vi ste na 16000.....pa ne trguje Djed Mraz na burzi......
izgleda kao da je netko izgubio naftnu platformu pa će mu trebati nova
Preko Pelješkog mosta već krajem slijedeće godine. Doduše ne po glavnim pristupnim cestama koje će biti završene tek šest mjeseci kasnije, nego rezervnom opcijom.
https://www.poslovni.hr/hrvatska/evo-t…mjeseci-4265087
Šire područje svojih radnih aktivnosti. Prvo na softverskom planu, sad i ovo. IGH očito raste i povečava se.
Preko Pelješkog mosta već krajem slijedeće godine. Doduše ne po glavnim pristupnim cestama koje će biti završene tek šest mjeseci kasnije, nego rezervnom opcijom.
https://www.poslovni.hr/hrvatska/evo-t…mjeseci-4265087
Šire područje svojih radnih aktivnosti. Prvo na softverskom planu, sad i ovo. IGH očito raste i povečava se.