malo smo usporili
IGH-R-A |
7. | 7. | MARUS ANNA | -200 | -0,03% | -0,02M | 5.469 |
malo smo usporili
IGH-R-A |
7. | 7. | MARUS ANNA | -200 | -0,03% | -0,02M | 5.469 |
Teško da će tada biti gravitacije s obzirom da će se već tada kroz FI manifestirati svi dotad obavljeni trenutno ugovoreni poslovi. A ima ih oho-ho. Oni koji će se tek ugovoriti samo su dodatni bonus.
Znači da možemo očekivati dobit od tih ugovorenih poslova od cca 100 mil.Kn plus nastavak generiranja dobiti od bar 10 mil.Kn godišnje u sljedećih 5 godina, te da ta dobit neće biti skrivena od malih dioničara nego javno objavljena te dio podijeljen kroz izdašnu dividendu...
Samo ću reći : WOW!
Ironično i besmisleno nabacivanje nekakvih iznosa ne doprinosi temi. Ostvarene dobiti će svakako biti daleko više nego dosad, uz značajnije smanjivanje obaveza iz PSN.
Nakon ove objave moźda se p9veća volumen trgovanja, barem 10%
Nakon ove objave moźda se p9veća volumen trgovanja, barem 10%
Lose je to sto puno poslova dobivaju a jos nisu niti dirnuli u tortu zvana Zagreb. Naime, problem je u tome sto nece imati dovoljno ljudi za toliko poslova. Sell sell sell
Mislim da koliko god su se trejderi trudili spustiti cijenu da bas i nema prodavaca.
Mislim da koliko god su se trejderi trudili spustiti cijenu da bas i nema prodavaca.
I baš kada ste to napisali, eto netko prosuo do 95.50.
Ajde još dva tri puta napišite da vratim prodano na 105.
5 milijuna kuna, nije za posao stoljeća, takvih smo se nagledali, al' nešto je nešto, a ništa je ništa.
Posla imaju i imati će, kako stvari stoje
https://www.linkedin.com/feed/update/ur…63120725483520/
Svakako pogledati...za pohvalu...
drage kolege, jučer sam pretpostavio kad je ana zaokruzila na 5k , a sad nakon zadnjeg stanja sam siguran da je gotova sa prodajom. Ovih 5k je ostavila za unuke. Sad nam je samo čekati neki impuls . A dotad ingra pokazuje smjer . Živjeli
Bit ce cekaonica izgleda, kao na OPTE
Eto, na IGH izgleda počela nova faza. Anna je out i što sad...zašto bi neko (mali) kupovao po 105, 110 itd… kad ide i po 100 a i niže. Nema više tisučica na kupnji, odmalko se tlo pod nogama, nema goriva. Sad budu drhtave ručice van, kad ih se malo preplaši rušenjem cijene.
......pa to je odmah bilo jasno da Anna nikad nikakav faktor koji bi trebao potaknuti rast - upravo suprotno.......a to sto je neki forumas svojim črtkarijama i propagandom potaknuo tu priču iz ničega i narajcao jedan dio špekulanata da pokupi njegove papiriće - to ide samo njemu na čast ( i savjest) i nikom drugom......
Ja ne vidim nikakav problem sa Anom ili forumasima. A to sto se još ništa nije dogodilo ne znaci da neće.
Zapravo sam htio reci da dotična ne mora i vjerojatno neće prodati cijelu poziciju do kraja. Sto zapravo može značiti da je prodaja bila iz nekih osobnih razloga. Ne znam, nije da me previše zanima, al to mi tako izgleda.
Anna i sto ona radi nije nikada niti imalo dugorocno veze sa cijenom, osim spekulantske. Kao sto su pojedini nickovi pisali ovdje drugima da ne prodaju na 150 jer to ide na 2xx kada Anna izadje, a oni vec prodali na 105-108.
Dugorocan i stabilan rast ovdje ovisi jedino o novim poslovima, vracanju dugova i stabilnom poslovanju.
Da, stabilan rast/pad iskljucivo ovisi o poslovanju, ali u meduvremenu ce bit jos poneko bezrazlozno, iznenadno, spekulantsko napucavanje cijene...i to cekam...
Nisam dovoljno pametan ni strpljiv da (do)cekam "game changer"...a i ne vjerujem pretjerano u to...
Morala se skučiti. Prosvijetljen si.
Prošećeš do Tuškanca kbr. 91, baciš pogled i sve ti je jasno.
Ja ne vjerujem u te gluposti.
Slažem se. Priče sa kućenjem, umjetnim kukom za baku, školarinom na otmjenom sveučilištu za sina, udaju kćeri itd. Postale su out još za prošle krize. Možda na Poslovnom bi još prošlo, ali ovdje....
Zbog cega je uopce bitno da li je Annina prodaja dionica, koje je dobila u brakorazvodnoj parnici, poslovno mudra odluka ili nije? Malo sam googlala o njoj. Vidim samo da je imala frizerski obrt koji je u likvidaciji. Ovdje se ljudi previse bave Annom.
@ trial
Mene briga.
Vjerujem vise sebi i zdravom razumu nego tvojim glupostima. Pogotovo imajući u vidu cijenu po kojo je te dionice stekla.
Anna Marus ima vise firmi, neke i u suvlasništvu sa drugim gradjevinarima odnosno vlasnicima i suvlasnicima domaćih gradjevinskih kompanija. Neka shema je u igri.... ili se ubija neka njezina porezna obveza ili je neka druga kombinacija posrijedi. Ili se rastala od nekog na pas mater.... al ove gluposti ..:”vozila sam se drumom i onda šumom i uz zvuke balalajke zasniula sam bajke”.... su naprosto uvredljive za zdrav razum.
Baš slučajno je dionice prodavala baš u vrijeme kad je dovršavana skupa kuća na luksuznoj adresi na kojoj je prijavljenog prebivališta?
Prije su u igri neke druge sheme? Ma bravo !
Teorije zavjere su shebana stvar.
jel ovo opet sindikat u akciji, a ovaj put nitko ništa ne piše?