Naravno da će rasti, samo onda kada ti ne budeš unutra, nego znalci.
Mozda ti trebas izaci pa da raste jer si unutra sigurno od 2015 ako ne i duze, a nikako da se okrene taj trend u sigurni rast ![]()
Mozda ti trebas izaci pa da raste jer si unutra sigurno od 2015 ako ne i duze, a nikako da se okrene taj trend u sigurni rast ![]()
Pretppstavljam da ste vi znalac pa me zanima koliko ste u plusu na IGH?.....vaši postovi ovdje ukazuju da ste izgubili vezu stvarnosti u kojoj je IGH......čak ste nedavno pisali i kako igh posluje sa dobiti (nesječam se više koje ste razdoblje naveli) ali podatak naravno nije bio istinit i to svatko može provjeriti za sebe.......znači mogu reči da sre navodili netočne podatke ili da ste lagali......vi bolje sami znate što je od toga istina......ajd bok....🥰😉🤫
PS
to ne znaći da dionica možda uskoro neće vrijediti i duplo u odnosu na sadašnju cijenu
Samo ce svi zinuti kad jednom ode na 400.
Čekam da padne na 13...onda buy buy i hold do 2050.
Da te zanima, vidio bi na nekoliko stranica ispred zašto je prodavala. Lijepo crno na bijelo.
Ovo je tocno, najvise se vidi na likvidnosti.
Kada svijet raste i neki pozitivni sentiment postoji 'uglavnom' i mi rastemo i vidi se jaci promet. Kada oni padaju to i mi slijedimo i obicno je nikakav promet. Ima dana kada mi rastemo usprkos svemu no to je na prste jedne ruke.
Postoji neka korelacija u rastu dok je puno veca u padu. Vidjet cemo nakon polugodisnjih da li je crobex jeftin ili su neki ipak
likvidnost odnosno pomanjkanje likvidnosti je samo posljedica onoga o cemu sam pricao u prethodnim postovima.
Agrokor, gradjevinari, demografski slom, uhljebizam, korupcija, samo su neki od razloga trenutne situacije na trzistu kapitala. Ako vam to nije dovoljno mogu ja nabrojati jos
Rodijačko-zavičajno-dogovorni-uhljebnički kapitalizam
Ili ipak Socijalizam.
Ili ipak Socijalizam.
A dođe na isto...
Ili ipak Socijalizam.
A dođe na isto...
Kako to? Pa HDZ je pobjedio socijalisticke crno crveno zelene belosvetske vragove?!?
HDZ je isto socijalistička stranka, samo s nacionalnim predznakom (bar članovi, za vodstvo sumnjam ![]()
Da te zanima, vidio bi na nekoliko stranica ispred zašto je prodavala. Lijepo crno na bijelo.
Prosvjetli nas!
Morala se skučiti. Prosvijetljen si. ![]()
Prošećeš do Tuškanca kbr. 91, baciš pogled i sve ti je jasno.
Morala se skučiti. Prosvijetljen si.
Prošećeš do Tuškanca kbr. 91, baciš pogled i sve ti je jasno.
NHF, skućiti se, jest ispravno.
Skučiti se ima drugačije značenje. ![]()
Teorije zavjere su shebana stvar.
https://www.posao.hr/clanci/vijesti…MpdAJPESkvf-OH8
gradjevina raste. bit ce bolje
Odlična vijest za IGH
anna je ostavila 5k komada za uspomenu. Lijepo sam napisao nekidan . A ovo što ovoliko posla dobivaju, to nikako nevalja jer nemaju dovoljno ljudi. Stoga , sell sell sell , strong sell .
Ovo je roba losa ko IGH, nista to ne valja jer rješavaju dugove , a ako dobiju posla bit ce strong sell jer nemaju ljudi dovoljno da obave sve te poslove . Znaci strong sell na desetu
Vjerojatno i on gradi kucu pa nema vremena za biti u odboru
pusti ti fundamente i ugovorene poslove, nije to tvoj djir - daj ti nama nabaci tehnicku. Po mogucnosti onu gdje je igh vec otisao na 150 kn
![]()