bliži se kraj
MARUS ANNA | -2,205 | -0.36% | 6,718 |
bliži se kraj
MARUS ANNA | -2,205 | -0.36% | 6,718 |
.......sto ste se toliko koncentrirali na doticnu, a evidentno je da postoji jos barem par drugih prodavaca izvan Top-10 koji koriste ponudjenu priliku.....
Ne znam cemu sekiranje ovdje...sve je ovo dogovorena igranka...broj prodanih komada Ane mora odgovarati broju kupljenih komada povezanih igraca. A to znaci moguc je propad da Vas izuju. Ne prodajite papire jer jos poprilicno krvozednih morskih pasa su sada u zastiti malih. Pa svako obaranje ce biti brutalno kaznjeno.
Eto imam skoro 1000kom IGH..prosjek 91kn.
Da padne opet do 90 ulazim jos 2000kom. Glacvni razlog zasto nisam sve jer je moguca posljednja igrica da prevare male.
@Neo
čekam ispod 100,
objašnjenje-rast mi itekako odgovara,spreman i na dokup.
po knjizi dioničara prvih 20 ima neku količinu,ostali tako pa tako...puno je dioničara sa malom količinom...
Za sve one koji pišu neargumetirano preporučam da pogledaju, n.p.m. ili EBITA kroz zadnjih nekoliko godina.
Koliko imaju ugovorenih poslova'!
Ugovore do kojih bi moglo doći.?
Fundamentalna a. očajna. Transparentnost očajna. Cijena već 20 30% iznad dna. Hrpa burek trejdera unutra samo čeka da se riješi tisuća i tisuća papira sa par % dobiti, već su počeli na 105 kn. Fondova nema, nitko ne brani cijenu. Ne ide ovo gore tako skoro. A čak da je to u planu s pogonom na "sindikat", neće dok ne odradi bear trap kako je Neo najavio, bar do 90 kn. A vidjet ćemo koliko vas će zadržati živce kad budu gledali kako gube 10% ono kupljeno po 100 ili više.
PS: dodatan rizik je Amerika, tamo se upravo sprema gadno sr... nje baš pred izbore, nitko od moćnih ne želi gledati Trumpa još 4 godine... Bome, za ovo kupovati po 100 kn i više u ovakvom trenutku treba imati čelična muda... 😳
Fundamentalna a. očajna. Transparentnost očajna. Cijena već 20 30% iznad dna. Hrpa burek trejdera unutra samo čeka da se riješi tisuća i tisuća papira sa par % dobiti, već su počeli na 105 kn. Fondova nema, nitko ne brani cijenu. Ne ide ovo gore tako skoro. A čak da je to u planu s pogonom na "sindikat", neće dok ne odradi bear trap kako je Neo najavio, bar do 90 kn. A vidjet ćemo koliko vas će zadržati živce kad budu gledali kako gube 10% ono kupljeno po 100 ili više.
PS: dodatan rizik je Amerika, tamo se upravo sprema gadno sr... nje baš pred izbore, nitko od moćnih ne želi gledati Trumpa još 4 godine... Bome, za ovo kupovati po 100 kn i više u ovakvom trenutku treba imati čelična muda... 😳
Naravno, prosječan investitor na Wall Streetu jedva čeka da se makne Trump jer njegove interese najbolje brane Nancy Pelosi, Bernie Sanders i Joe Biden. Posljedično će pasti cijena dionice IGH na ZSE. Idući tjedan odmah prodajem na 105 kuna dok još nešto mogu zaraditi za burek.
ona ide do kraja
MARUS ANNA | -1,049 | -0.17% | 5,669 |
Mene samo zanima tko je kupio te silne tisuće dionica....
sve mali
kakve silne tisuće? O čemu pričate? Ja sam kupio 1000 koamda , jos 15ak ovakvih ko ja i eto ti silnih tisuća.... nastq smo stali kad se pisljiv 100k kuna smatra silnim portfeljima
ja imam isto tisucu komada.
Ja 1800. Imao jos vise, ali sam nesto prodao prosli tjedan. Nekako mi se cini da je vrijeme da budem unutra ali i u cash poziciji.
jel bude ovo več krenulo prema tih "sigurnih" 150 i više?.....kolega Neo, kakva je TA trenutno?
Bude to preko 150kn doslo... samo da Anna svoje istrese, a izgleda da to bas danas i čini!
povlači se kupnja...
tehnički gledano odbijanje od gornjeg bollingera sugerira trgovinu na nižim razinama.
pričekajmo!
Mene zabrinjava što je pala ispod 100, a Anuška prodala svoje dionice...
Jel to sada zona kupnje ili treba čekati da padne na 90?
Anna sve prodala?
Anna sve prodala?
Sad prodaju ovi što su mislili prodati na 120.
kakve silne tisuće? O čemu pričate? Ja sam kupio 1000 koamda , jos 15ak ovakvih ko ja i eto ti silnih tisuća.... nastq smo stali kad se pisljiv 100k kuna smatra silnim portfeljima
Ana je u zadnja tri mjeseca prodala 35000 komada. Dakle, treba vas biti barem 35 takvih koji imaju 1000,00 komada. U knjizi dioničara ih nema.
A ovi koji imaju više od 2000 komada nisu kupili niti jednu jedinu dionicu u zadnjih 2 mjeseca. Čak štoviše, neki su i prodali. Ne morate vjerovati meni, vjerujte knjizi. Današnji kupci su vam budući prodavači.