To može biti podatak od srijede kada je protrgovano 1293 dionice ukupno... Što naslućuje kako je trgovala danas i jučer
IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Vidjeti ćemo je li danas prodavala ona ili trejderi.
-
podatak je od 17.06.
-
Vidjeti ćemo je li danas prodavala ona ili trejderi.
Sto bi se reklo...ginu naši..al i partizani..ha ha
-
Kolega @Neo, ja ovdje ocekujem jos lagani pull back pa up.
Ne vjerujem niti da ce gdja Anna bas sve prodati po diskontnim cijenama. Ako uopce sve i zeli prodati.
-
Meni je veca enigma ko je onako agresivno krenuo kupovati jucer, jer je prodavač jasan. Nekome se žurilo, a zašto time will tell
-
Ako zelite akumulirati vece kolicine, treba i dici cijenu.
-
Meni je veca enigma ko je onako agresivno krenuo kupovati jucer, jer je prodavač jasan. Nekome se žurilo, a zašto time will tell
Kupovali su i Viro agresivno do 100kn pa se vratio na pocetak. Ne treba nikad trcati za cijenom vec vrebati prilike.
-
Nemam pojma tko je kupovao agresivno i dizao cijenu. Ja sigurno nisam, niti imam sa čime.
Može se pustiti Marusicu da prodaje još mjesecima svaki dan 1100 komada po 90 kuna, e sada da li to nekome odgovara?
Možda i ne. Možda ju je netko htio i prisiliti da brže izađe.
Vidjeti ćemo u srijedu je li ona prodavala i koliko je prodala.
A biti ćemo i pametniji nakon FI oko 30 lipnja kuda ide firma.
-
Ako zelite akumulirati vece kolicine, treba i dici cijenu.
Zadnji u Top 10 ima oko 3000 komada . Onako odokativno, ko je gledao knjigu dionica,koliko ima Top 100 nek napiše. E sad, ako je 15000 komada dnevna trgovina ,koliko je trejd.
Pitanje svih pitanja ovdje je koliko komada tko od nas ima ,ono veće il manje količine. Broj. Evo, ja imam oko 500, puno-malo , ostali napišite.
-
-
U srijedu je protrgovano ukupno 1293 dionice, od čega je ona sama prodala 1225 komada. Bit će drugi tjedan zanimljivo vidjeti koliko je otresla u udarni četvrtak kada je protrgovano ukupno 15.999 komada. Vjerojatno je trenutno na 15.000 komada, ako ne i na manje od toga. Moguće je da je se skroz riješimo do kraja mjeseca.
-
za stvarni rast nije bitno je li ona vani ili ne,govorim o rastu na 150 kn i više i da tu ostane,bitna su pozitivna izvješća,da se vrate dugovi i da raste dobit
-
Neo... Smatrao sam da ste ulagač a ne... Kupili po 90 i drukali na rast, prodali za siću i sada... Meni smiješno, ali samo naprijed, zaradili ste za gablec, ja se osobno za to nebi ni probudio
Ugledajte se na Pilu, 6200 komada i do kraja godine će imati milionček više na svom kontu
-
Dok mi čekamo, Neo će tri puta ući i izaći
Blažen bio.
U krajnjem slučaju uvijek ima dakle netko tko će nam prodati, i od koga ćemo kupiti
IGH je u fazi akumulacije. Biti će sve lakše prodati, ali sve teže ući, pa kako tko voli i zna
-
Dok mi čekamo, Neo će tri puta ući i izaći
Blažen bio.
U krajnjem slučaju uvijek ima dakle netko tko će nam prodati, i od koga ćemo kupiti
IGH je u fazi akumulacije. Biti će sve lakše prodati, ali sve teže ući, pa kako tko voli i zna
Kolegice ja bi rađe jednom ušao i izašao i nek me se pamti po velikoj zaradi
-
Skupljam polako zadnje 3-4 godine...strpljiv , prosijek je odličan, oni koji prate to i znaju..
Lp
-
Ja osobno postujem kolegu Nea. Ako tako zaradjuje, svaka mu cast i zelim mu puno srece. Samo sam ga malo "upiknula" jer se djetinjasto ruga ljudima kojima je prodao dionice. E sada, je li bolje kupiti po 90 pa prodati po 108 ili kupiti po 110 pa prodati po 200 i tko ce se tu smijati?
Ja osobno imam drugaciji stil ulaganja koji je ogranicen i visinom portfelja. Potrazim priliku gdje su stabilni fundamenti, a trenutno niza cijena pa akumuliram, a prodam tek kod zadanog targeta.
Trenutno imam neku sicu za cisti trejd i short, ali kako god okrenete to vam je kocka. Evo kupila DLKV na 3.8 do 3.9, prodala na 4.8. Izgleda nisam trebala
Zaradila za burek. Pa sada, mozda su se i ovi sto su prodavali IGH po 108 kuna presli?
-
Meni nije problem kupovati i po 110kn ako treba. Evo samo u 3 dana sam na Igh zavrtio 15 keka. Dio vratio...drugi dio cu vratiti po 97kn i 15k u dzepu.
To je moj nacin trgovine. Izisao na 108 i usao na 100 i odmah na prodaju 10% iznad kupnje.
Jer treba drzati jaku prodaju da doticna izadje sto nize. A hoce. Ko da je njoj bitno 90 ili 100 ili 110.
Treba je iscijediti sto nize pa zato podebljajte ask da je prisilimo da izadje sve.
Samo u tjednu gdje je proslo 25000 kom prometa mojih je 2400 kom. Dakle 10% trgovanja sam solo ja.
Sad ce zvucati cudno al Dlkv ima veci potencijal nego Igh.
-
Kolega Neo dugoročno DLKV ima vjerojatno najveći potencijal na ZSE.
I mislim da je ovdje cijena doslovno bila zakucana na dno.
A što se tiče IGH, cijena je mjesecima ovdje bila na cca90 kuna, ali je istodobno bilo jako teško kupiti bez obzira što je gdja stalno prodavala. Mislim da će i dalje biti sve teže kupiti.
DLKV je daleko bolji za trejd, pogotovo dok su fondovi izlazili.
-
https://artinfo.ba/index.php/vije…vi-na-kobiljaci
Nije loše....radi se ..
-
-