Pa zar mora prodati sve? Svako ima neki cilj dokle misli prodavati...
IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Ako danas ne proda niti jednu, što ćemo znati u utorak, ima nade da je možda i stala. Mada, meni osobno bi bilo malo i krivo.
-
Mislim da je i danas bila itekako aktivna, ako nije sve njenom onda 80-90% prometa je.
-
Kolega dragi promet kaze nista od rasta jos.
K tome tjedni boll na 114kn sto nije neki potencijal. Na Dlkv skoro 6kn. Ogromna razlika.
Zaton danas je izostao i promet i rast.
A Dlkv rastura.
Ako danas ne proda niti jednu, što ćemo znati u utorak, ima nade da je možda i stala. Mada, meni osobno bi bilo malo i krivo.
Nece nitko gurati cijenu dok je ona unutra. ima preko 32000kom sto je ipak skoro 2.8 milja na ovoj cijeni. Promet danas niti 1000kom. Dakle samo strpljivo. Bude to i jeftinije.
-
Jučer je vjerojatno veći dio prometa ona prodala, ali evo je danas. I dalje se drži odluke na ne prodaje ispod 90 kuna. Bude li prodaje ispod te cijene, to neće biti ona.
-
Dosta je aktivna prodaja danas... Možda je gospođa odlučila ubrzati ili odustati od daljnje prodaje... Možda je 30k limit
-
S obzirom da je nadomak te brojke, moguće je. Možda ju je već danas zaokružila.
Možda žena voli okrugle brojeve.
Uglavnom, prometa je bilo i to oko njene cijene.
-
Gledajući ostalu građevinu, izvješće IGH i potencijal, posebno na najave... Moglo bi se reći da nije Anna blokirala s prodajom da bismo danas bili bliže 200 nego 100, ali njenu prodaju treba gledati i kao priliku, jer kada se počiste njene dionice namjenjene za prodaju brzo će rast što je i pokazalo negdje prije skok od cca 30% dok se gospođa nije aktivirala ...
Miriši mi iskreno na konačni obračun u narednim danima
-
gledajuci prosjecnu placu od 17 000 kn NETO u IGH 2017 i 2018. godineizvjkesce IGH i potencijal kao i jako loš bonitet... jadni ovi inzenjeri pripravnici koji rade za 6000 kad je prosjek plaće tako velik.. baš me zanima da im neko to lupi na razgovoru na posao koliki je prosjek plaće kako bi reagirali...
-
Gledajući ostalu građevinu, izvješće IGH i potencijal, posebno na najave... Moglo bi se reći da nije Anna blokirala s prodajom da bismo danas bili bliže 200 nego 100, ali njenu prodaju treba gledati i kao priliku, jer kada se počiste njene dionice namjenjene za prodaju brzo će rast što je i pokazalo negdje prije skok od cca 30% dok se gospođa nije aktivirala ...
Miriši mi iskreno na konačni obračun u narednim danima
Da je baba musko, zvala bi se Dusko
IGH je u banani, nema tu kruha, osim mozda samo za neki brzi trejd. IGH se bavi projektiranjem i nadzorom, svi ovi projekti koje ovdje nabrajate su veliki izvodjacki poslovi, za neke mozda i bude IGH radio nadzor, ali to je stvar javne nabave, i to im uostalom nece puno pomoci jer su ciijene nadzora na javnim nabavama danas izuzetno niske. IGH se pati sa placanjem svojih kooperanata, dampaju cijene na javnim nabavama, javljaju se na male bezvezne tendere o kojima u onim zlatnim godinama ne bi ni razmisljali, to puno govori o tome u kakvoj su situaciji. Njih mogu spasiti samo veliki unosni poslovi negdje u inozemstvu koje bi mogli dobiti temeljem svojih referenci i tradicije, i to je Rus trebao pogurati sa svoje strane, ali vidimo da se to vec godinama najavljuje, a slabo i realizira.
Nisam optimistican oko IGH. Uz sve ovo jos imaju i ogroman dug iz predstecajne koje isto tako ne uspijevaju na vrijeme podmirivati, tako da stvarno ne vidim razloga za optimizam.
Nemam dionice IGH i ne zanimaju me, ovo pisem samo da prenesem svoja iskustva sa terena, mozda nekome ovdje bude korisno.
-
-
Tehnicki mogli bi gledati razinu 70kn opet uskoro.
I dalje preko 30.000 komada na prodaji.
Po meni treba naslagati naloge na prodaji i pritiskati prodavacicu da spusti skalu.
-
samo minus 518
6. IGH-R-A 3. 3. MARUS ANNA -518 -0,08% -0,05M 33.073 -
Sad je ovdje izglednije da gospodična Ana i ne stigne prodati...jer se netko iskrcava ispred nje.
Kakav zaplet
-
iNSTITUT IGH, d.d. - Izvješće o ispunjavanju plana predstečajne nagodbe za Q1 2020
-
Objavljeno u petak. Novi poslovi na sportskoj, komunalnoj i cestovnoj infrastrukturi, ali i sponzorstva nad kulturnom infrastrukturom.
-
Anna nastavlja s prodajom... -1828 kom
Ante Čolićna + 900 kom
-
A Čolina sa kupnjom.
-
nastavljaju i oni smanjivati dug, prošli Q za 11 mil. a prije toga za 17 , ostalo još 48
-
Eventualna prodaja kompleksa Radeljević tijekom godine riješava sve probleme !!???
-
Eventualna prodaja kompleksa Radeljević tijekom godine riješava sve probleme !!???
iduće godine bi predstečajna mogla biti zaključena
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k