IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Temeljem odredbi Uredbe (EU) br. 596/2014 Europskog parlamenta i Vijeća od 16. travnja 2014. o
zlouporabi tržišta (Uredba o zlouporabi tržišta), Zakona o tržištu kapitala, te Pravila Zagrebačke burze
izvješćujemo kako slijedi:
INSTITUT IGH, d.d. Zagreb, Janka Rakuše 1, OIB: 79766124714 (u daljnjem tekstu: Društvo)
objavljuje da je dana 11. Listopada 2023. godine održana sjednica Nadzornog odbora INSTITUTA
IGH, d.d., na kojoj su razmatrani i prihvaćeni:
- Financijski izvještaj 2022, Revidirani, Nekonsolidirani;
- Financijski izvještaj 2022, Revidirani, Konsolidirani;
- izglasan dnevni red Glavne Skupštine sa prijedlozima odluka. -
Ovi stvarno pile li ga pile i to ručno
-
Ovi stvarno pile li ga pile i to ručno
Institut je to kolega, nije to obična institucija ili prost...ups... cija
-
Ne znam za druge, ali meni ovo zvuči okej.
-
Ne znam za druge, ali meni ovo zvuči okej.
Tko im je ovo pisao??? Ne liči na IGH!
-
Zasto vec nismo na 30😁
-
Zasto vec nismo na 30😁
Očito, prava tematika nije bila na dnevnom redu.
-
U svrhu osiguranja vremenske neograničenosti poslovanja Društva i Grupe ističe se
zatvaranje predstečaja dokapitalizacijom koja će biti realizirana do kraja 2023. godine.
Tijekom 2022. i 2023. godine preostalo dugovanje po predstčajnoj nagodbi preneseno je na
vlasnička i partnerska društva INSTITUTA IGH d.d., koji su u ovom trenutku jedini vjerovnici i koji su
Društvu i Grupi uputili Pisma namjere o prijenosu cjelokupnog preostalog duga iz predstečaja u
iznosu od 55.729.815 kuna u Temeljni kapital.
-
Bit ćemo pametniji kad vidimo dnevni red glavne skupštine sa prijedlozima odluka........
-
-
Da li je uopce razumno ocekivat ista osim zestokog razvodnjavanja i zapravo gubitka ulozenog ?
-
ne vjerujem. ne znam niti jedan jedini slučaj gdje su u sličnoj situaciji mali koliko-toliko dobro prošli. a bilo ih je oho-ho.
-
Meni ovo liči na dalekovodni scenarij. Sa 100 na 1 tzv. dokapitalizaciju na Hrvatski
-
Temeljni kapital:
116.604.710,00 kn,
uplaćen u cijelostiBroj izdanih dionica: IGH 613.709
Nominalna vrijednost dionice 25,22 €IGH kroz IPO prikuplja 201,4 milijuna kunaInstitut IGH sazvao je glavnu skupštinu za 26. travnja i na njoj će se odlučivati o povećanju temeljenog kapitala tvrtke, pri čemu bi se trebala…www.tportal.hrIGH povećava temeljni kapital za 106 milijuna kunaGlavna Skupština Instituta IGH održana 26. travnja donijela je odluku o djelomičnom isključenju prava prvenstva pri upisu novih dionica postojećih dioničara…lidermedia.hrInstitut IGH planira dokapitalizaciju po cijeni od 190 kuna po dionici, prije krize vrijedio je i preko 15 tisućaINSTITUT IGH objavio je danas poziv za iskazivanje interesa za sudjelovanje u postupku povećanja temeljnog kapitala tvrtke, izdavanjem novih dionica.www.index.hrNeki od primjera.......
-
Dobro je što će firma izaći iz pst ali loše je što dug nije rješen iz poslovanja nego će biti prebačen u temeljni kapital dokapitalizacijom,to su opet knjigovodstveni hokus pokus
-
Sve je to još u fazi razmatranja, bez ičega konkretnog.
IGH razmatra dokapitalizacijuInstitut IGH objavio je danas na Zagrebačkoj burzi da je započeo razgovore s financijskim institucijama i potencijalnim strateškim partnerima o mogućnosti…www.poslovni-savjetnik.com -
U prosincu ove godine imamo (slavimo) desetgodišnjicu sklapanja PSN. U to vrijeme ukupni dugovi svima i svakome su bili oko 250 milijuna eura. Sada je to spalo na još samo nekakvih 7,4 milijuna eura. Neka mi netko kaže da unatoć svim nedaćama IGH nije žilava firma, koja će i ovaj zadnji krug uspješno odtrčati.
-
to je apsolutno točno, to nitko e osporava. pitanje je kako će proći mali?
-
Ako firma nastavi dobro raditi, a sada je već skroz izvjesno da bude ... dobro.
-
Počelo je...ovaj iznos je sitnica...svu imovinu, koju ima Paladina većinom je izvukao iz IGH...
Sud otvorio istragu protiv bivšeg ministra PaladineN1 doznaje da je na temelju prijave Instituta građevinarstva Hrvatske (JGH) sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu otvorio istragu protiv bivšeg ministra…www.tportal.hrNovi ministar u vrućoj fotelji: Kakve su mu veze u HDZ-u, kakve s ruskim tajkunima i tko je zapravo Ivan Paladina?Novi ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine bit će Ivan Paladina (39), nekadašnji predsjednik Uprave Instituta građevinarstva Hrvatske…www.tportal.hr -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner
May 26, 2021 at 12:21 PM - Dionice