a možda će tek sutra biti blokirani, a da još ni ne znaju, jer je netko predao papire u Fini i otišao raširiti vijest po kuloarima
uglavnom trgovanje se nastavlja u mirnom tonu, u stvari više zbunjujućem od strane same burze
a možda će tek sutra biti blokirani, a da još ni ne znaju, jer je netko predao papire u Fini i otišao raširiti vijest po kuloarima
uglavnom trgovanje se nastavlja u mirnom tonu, u stvari više zbunjujućem od strane same burze
Zar i poslovna.hr u kuloarima skuplja i objavljuje neprovjerena stanja kompanija u vezi blokada?
Zar i poslovna.hr u kuloarima skuplja i objavljuje neprovjerena stanja kompanija u vezi blokada?
zato mislim, da su bili, a sada više nisu, a hoće li biti vidićemo
Nazalost jesu u blokadi, kao da to rade namjerno.
Nema tu namjere. Nemaju ni za papar na računu.
VI bas znate kaj imaju ili nemaju
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/IGH/COI-IGH-3c8a2442fd8d17325193634058c32c5b.pdf
Nema tu namjere. Nemaju ni za papar na računu.
VI bas znate kaj imaju ili nemaju
Mi ne znamo al znaju oni. Pravilo je da kad si u blokadi znači da ti je račun očišćen. Uvijek me zanimalo kako se to rješava u par sati iz blokade u odblokadu kad se blokiraju računi prema oibu. Očito te ozbiljne firme imaju rezervne crne račune sa kojih se onda rade adhoc pozajmice prema potrebi.
Nisu to baš crni računi, više povezane osobe iz grupe kod većih ulete pozajmicom, a kod malih mikro vlasnici polože pozajmicu.
Čarobna povezana društva. Uvijek puni ko brod a matica na infuziji.
U stvarnosti je dobro da ti netko ima pomoći, a obitelj je uvijek najbliža.
je li PH ažurirala status blokade?
U stvarnosti je dobro da ti netko ima pomoći, a obitelj je uvijek najbliža.
je li PH ažurirala status blokade?
Još nije, valjda bude, ali kada bude ne znam!
Ovaj Iggy je postao trovremenski taft. Niti racunovodkinja koja ne zna racunati, niti Pila koji pomalo pila, niti troll koji je iztrolao ZSE, nitko mu ne moze nista.
Frizura postojana.
Ovaj Iggy je postao trovremenski taft. Niti racunovodkinja koja ne zna racunati, niti Pila koji pomalo pila, niti troll koji je iztrolao ZSE, nitko mu ne moze nista.
Frizura postojana.
Baš je meni palo na pamet da je ko žohar, blokada, ne blokada, bila, ne bila, info, ne info.
gosn PILAPILA opet ste izloženi na asku s 8.000+ komada na 10,80 ili mi se samo čini?
gosn PILAPILA opet ste izloženi na asku s 8.000+ komada na 10,80 ili mi se samo čini?
E da je imat sada €80 000 pa mu to dignuti, pa se nebi više puno kurčio na prodji. To je samo "Strašilo nalog " to vidi i neuki čovjek.
E da je imat sada €80 000 pa mu to dignuti, pa se nebi više puno kurčio na prodji. To je samo "Strašilo nalog " to vidi i neuki čovjek.
toliko je zastrašio i sam sebe da ga uopće nema na bidu a ni ostali se nisu baš spremni junačiti,
valjda čovjek zna točno što želi, meni djeluje da bi ih ipak otpustio u ovome trenutku, predugo traje ova neizvjesna igra, a dobitne karavane prolaze na dosta dionica
Evo su izgubili taman natječaj za dokumentaciju Ravča - Drvenik, projekti za par tunela i pristupne ceste. 200 tisuca ojra su iznad jeftinijeg. A di su vremena kad su ovakve dobivali bez stresa.
IGH odabran za projekt proširenja Autoceste Zagreb-Karlovac-Bosiljevo 2,4 mil€
https://eojn.nn.hr/SPIN/APPLICATION/IPN/DocumentManagement/DokumentPodaciFrm.aspx?id=7082108
I 1,7 mil za AC7 Novi Vinodolski - Senj
IGH odabran za projekt proširenja Autoceste Zagreb-Karlovac-Bosiljevo 2,4 mil€
https://eojn.nn.hr/SPIN/APPLICATI…aspx?id=7082108
4. Ponuditelj čija je ponuda odabrana i iznos ponude:
Zajednica ponuditelja:
INSTITUT IGH d.d., Zagreb, Janka Rakuše 1
ZG-PROJEKT d.o.o., Zagreb, I. Đorđića 24
IGH d.o.o., Mostar, Bišće polje bb, BiH
Cijena ponude bez PDV: 2.444.090,23 EUR
Cijena ponude s PDV: 3.055.112,79 EUR
IZRADA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE I PROVEDBA UPRAVNOG POSTUPKA ZA AUTOCESTU A7,
DIONICA NOVI VINODOLSKI - SENJ
Ponuditelj čija je ponuda odabrana i iznos ponude:
Zajednica ponuditelja:
Cijena ponude bez PDV: 1.632.428,42 EUR
Cijena ponude s PDV: 2.040.535,53 EUR
Display MoreIGH odabran za projekt proširenja Autoceste Zagreb-Karlovac-Bosiljevo 2,4 mil€
https://eojn.nn.hr/SPIN/APPLICATI…aspx?id=7082108
4. Ponuditelj čija je ponuda odabrana i iznos ponude:
Zajednica ponuditelja:
IGH d.o.o., Mostar, Bišće polje bb, BiH
Cijena ponude bez PDV: 2.444.090,23 EUR
Cijena ponude s PDV: 3.055.112,79 EURIZRADA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE I PROVEDBA UPRAVNOG POSTUPKA ZA AUTOCESTU A7,
DIONICA NOVI VINODOLSKI - SENJPonuditelj čija je ponuda odabrana i iznos ponude:
Zajednica ponuditelja:
Cijena ponude bez PDV: 1.632.428,42 EUR
Cijena ponude s PDV: 2.040.535,53 EUR
Možda firma i poživi dovoljno dugo do početka tih radova, ali nikad ne znaš...
Opet blokada ?
Čini se da je uskoro i ovdje game over...