Ma dobro, neće se tu nista dogoditi. Jutarnji to piše po nalogu savjetnika i gazde da dovrše započeti posao.
IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Bome imam dionice, a sve me neka jeza od tih najava stečaja.
Ja više nemam ni jednu.
Ne mogu si dozvoliti novi dalekovod!
-
To je sastavni dio restrukturiranja
Kolega milijarder
Vi dobro znate da tu neće biti nikakvog novog Dalekovoda…. pa mislim da nije korektno da dižete paniku bzvz.
-
Vi dobro znate da tu neće biti nikakvog novog Dalekovoda…. pa mislim da nije korektno da dižete paniku bzvz.
Ma kakva panika. Dok netko ne spomene Hanku nema panike.
IGH pred krahom: Državni div pokrenuo naplatu bankovnog jamstvaRiječ je o ugovoru za projektiranje pruge na dionici Škrljevo - Rijeka - Jurdani za koju je napravljeno tek oko 60 posto poslawww.jutarnji.hr -
To je sastavni dio restrukturiranja
Kolega milijarder
Mislio sam samo u kontekstu gubitka novca a ne 100 u 1.
-
To su vam priče na “daljinski”. Uključite se po potrebi da se sve malo uskomeša, a dionici provedu planirano.
-
IGH pred krahom: Državni div pokrenuo naplatu bankovnog jamstvaRiječ je o ugovoru za projektiranje pruge na dionici Škrljevo - Rijeka - Jurdani za koju je napravljeno tek oko 60 posto poslawww.jutarnji.hr
Suska se ovdje!
-
cijena neće da padne pa moraju neko crnilo širiti. najjača stvar je da bi pruga trebala biti završena 2035!!! majko isusova da se ide preko pirineja i gibraltara prije bi završili.
-
Ko to more platit.
Kinezima bi trebalo par mjeseci, ovi genijalci ne mogu par km željeznice u desetljeće. Genijalno 🤣
-
Velika mi se gužva vidi na izlaznim vratima!
Nije mi ovo valjda nova HIDRA?
-
-
Znači očekujemo danas ili sutra obavijest o blokadi računa?
-
Pa ovi su dužni 240-270 mil HRK.
Šta uznemiruju ljude sa ovih 7.2 mil HRK.
Sa time ne mogu ni kamate pokriti.
-
Pa ovi su dužni 240-270 mil HRK.
Šta uznemiruju ljude sa ovih 7.2 mil HRK.
Sa time ne mogu ni kamate pokriti.
Grad je potresom razoren, obnova kao da niti ne postoji... jedino da IGH postane kompanija od državnog značaja, to bi bio neki spas!
-
Ko će ga znati, krhko je znanje… Al bilo bi im blentavo da istu priču prodaju dvaput, iako vidim da se ovdje neki lože da se kao može stock shortat, pa kasnije dokupit?! Kako, da ne… ovdje se vrte vidi mi se okrugle cifre sa jedinicama i nulama. S tim da su jedinice ispred nula… uglavnom binarna varijanta !
-
Bome imam dionice, a sve me neka jeza od tih najava stečaja.
Ja više nemam ni jednu.
Ne mogu si dozvoliti novi dalekovod!
Prodao odmah među prvima u jutro, sad razmišljam da kupim?
-
kako bi reagirala bilo koja američka dionica ne neku sličnu vijest? odma prvi dan barem -30% sutra još toliko i za tren svedena na cca 10% vrijednosti. ovde se krv pije na slamčicu već godinama i stalno netko prodaje dok drugi kupuje. naravno da kraćenje koje mi nemamo ima isto svoju ulogu u tome. sve u svemu nije to baš onako kako se želi prezentirati malim dioničarima. srećom pa dobar dio njih i ne prati na dnevnoj razini ove petljancije.
-
Ovaj gospodin, Sergej Gljadelkin je imao prste i u HIDRI, znam zato jer me rane još uvijek peku!
A stara je izreka koga zmija ugrize i guštera se boji.
Malo skraćivanje nije nikada na odmet s toga! -
Nemam ovo čudo, al na stečaj više ni ne trepćem. Na ovoj našoj ZSE je samo pitanje vremena kad ćete biti ranjeni, a ako se održite dovoljno dugo onda ćete doći do toga da nećete moći pronaći mjesto koje nije ranjeno. Ne znam što me više boli, ono što sam sve vidio ovdje ili što sam sve osjetio na svojoj koži.
-
Ovaj autor članka u jutarnjem sahranio viadukt, dalekovod a ne bi se čudio i igh.
Ova sadašnja situacija me podsjetila na raskid ugovora o izvođenju na Čiovskom mostu kod viadukta i tamo s tim krenuo stečaj
-
Čini mi se da su mnogi zaboravili ono osnovno pravilo: " Kad želiš prodati, kupi" i obrnuto.. Normalno, pod uvjeto da imaš municije..
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin